reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Dobry wieczor - jakos dalam rade doczytac dwa watki. W przerwach pomiędzy karmieniem a przewijaniem
Co do rat to chytba ja pisalam. Telewizora nie bralam ale bralam inne rzeczy. Na www.wehkamp.nl
Mozna tam zrobić pierwsze zakupy do 500€ bez zaswiadczen i innych cudow. rata przewaznie bardzo niska - od 8€ wzwyż.
Po 3-4 miesiącach regularnej splaty (mozna placić więcej niz ustalona rata), możesz wziąść kolejna rzecz i wtedy masz większą kwotę do wykorzystania.
Podobnie na www.neckerman.nl
Musialam edytowac bo mi wcielo polowe posta...
U mnie wsio OK. Opisze wszystko innym razem.
Dobranoc all
No wlasnie jak 15 lat temu tez mialam reczny i go wyrzucilam po 2 dniach..... Innego nie kupowalam bo samo sie rozwiązalo.Iskierka ja mialam reczny ale przy nawale sie nie spawdzal bo ja jestem z tych bardzo mlecznych i.. polozna podarowala mi swoj na pare dnie wiec ty tez spytaj o wypozyczenie i ...dzialaj nie czekaj..
A propos pytalam dziewczyn jak ciebie nie bylo gdzie ktos bral tv na raty bo pilnie potrzebuje moze pamietasz kto albo na ktorym z watkow to bylo?
Co do rat to chytba ja pisalam. Telewizora nie bralam ale bralam inne rzeczy. Na www.wehkamp.nl
Mozna tam zrobić pierwsze zakupy do 500€ bez zaswiadczen i innych cudow. rata przewaznie bardzo niska - od 8€ wzwyż.
Po 3-4 miesiącach regularnej splaty (mozna placić więcej niz ustalona rata), możesz wziąść kolejna rzecz i wtedy masz większą kwotę do wykorzystania.
Podobnie na www.neckerman.nl
Musialam edytowac bo mi wcielo polowe posta...
U mnie wsio OK. Opisze wszystko innym razem.
Dobranoc all
Ostatnia edycja:
dzien dobry...
Iskierko mi reczny sluzyl jeszcze przy calej trojce ale jak sie juz uspokoilo:-) do odciagania np...byl super!ja mialam AVENT fajnie sie myl i niebolaly brodowaki bo mial nakladke masujaca
Pieke buleczki, jem sniadanko i pijemy kawke a potem...DEN Haag WITAJ
Iskierko mi reczny sluzyl jeszcze przy calej trojce ale jak sie juz uspokoilo:-) do odciagania np...byl super!ja mialam AVENT fajnie sie myl i niebolaly brodowaki bo mial nakladke masujaca
Pieke buleczki, jem sniadanko i pijemy kawke a potem...DEN Haag WITAJ
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witajcie
Ja zaraz do skle[pu sie zwijam i czekamy na turystów
Hague jak wysuiadziesz z tramw to pusc sygnal wyjde na balkon
Astrid a ty???
milego dzionka
Ja zaraz do skle[pu sie zwijam i czekamy na turystów
Hague jak wysuiadziesz z tramw to pusc sygnal wyjde na balkon
Astrid a ty???
milego dzionka
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja obudziłam się po 13 i dopiero skończyłam karmić małą. Nie żyję dzisiaj a moim przyjacielem został paracetamol, bo mnie coś głowa boli. Któraś pisała, że bo znieczuleniu w kręgosłup mogą występować przez jakiś czas bóle głowy... może to to? Jutro mam gości a mieszkanie zapuszczone jak cholera. Nie mam siły :-(
anetka880
Fanka BB :)
Witam!!
Ja wlansie skonczylam przygotowania do urodzin. Jedzenie gotowe i teraz musze popracowac nad soba :-)
Jak tam spotaknie forumowe?
Astrid mnie tez glowa boli od rana... Widze ze twoja Majeczka ma juz miesiac ale to zlecialo. Duzo zrowka dla was:-)
Ja wlansie skonczylam przygotowania do urodzin. Jedzenie gotowe i teraz musze popracowac nad soba :-)
Jak tam spotaknie forumowe?
Astrid mnie tez glowa boli od rana... Widze ze twoja Majeczka ma juz miesiac ale to zlecialo. Duzo zrowka dla was:-)
Hejka dziewczyny
dawno mnie tu nie było, podczytuje was troszkę, ale niemam czasu napisać.Tydzień temu wróciliśmy z urlopu z Polski, dlatego taka zaganiana jestem.Teraz już nie pracuję więc będę miała więcej czasu na udzielanie się.
U nas dobrze, kończymy jeszcze remonty mieszkaniowe, trochę jeszcze tego zostało, a jak byliśmy w Polsce to pokupowaliśmy pare rzeczy, jak zasłony, firanki, więc jeszcze się urządzamy.
Szymonek ma się dobrze, ostatnio przez te podróże niechciał jeść, pić,miał biegunkę aż pojechaliśmy do szpitala bo bałam się że się odwodni, tam mi nic nie poradzili, oczywiście paracetamol, no i żebym przyszła jakby mały był już bardzo osłabiony na całe szczęście na drugi dzień jak ręką odjął przeszło mu wszystko zaczął ładnie jeść, teraz apetyt mu dopisuje że hoho.Może był to jakiś wirus.
Iskierka serdecznie gratuluję córeczki, jest śliczna.
Resztę was pozdrawiam cieplutko
dawno mnie tu nie było, podczytuje was troszkę, ale niemam czasu napisać.Tydzień temu wróciliśmy z urlopu z Polski, dlatego taka zaganiana jestem.Teraz już nie pracuję więc będę miała więcej czasu na udzielanie się.
U nas dobrze, kończymy jeszcze remonty mieszkaniowe, trochę jeszcze tego zostało, a jak byliśmy w Polsce to pokupowaliśmy pare rzeczy, jak zasłony, firanki, więc jeszcze się urządzamy.
Szymonek ma się dobrze, ostatnio przez te podróże niechciał jeść, pić,miał biegunkę aż pojechaliśmy do szpitala bo bałam się że się odwodni, tam mi nic nie poradzili, oczywiście paracetamol, no i żebym przyszła jakby mały był już bardzo osłabiony na całe szczęście na drugi dzień jak ręką odjął przeszło mu wszystko zaczął ładnie jeść, teraz apetyt mu dopisuje że hoho.Może był to jakiś wirus.
Iskierka serdecznie gratuluję córeczki, jest śliczna.
Resztę was pozdrawiam cieplutko
Hop, hop........
a wy jeszcze w Den Haag siedzicie czy morze was porwalo do cieplejszych krajow
mysmy dzisiaj w domku posiedzieli przyjechali znajomi z dziecmi to Daanek mial z kim gonic a teraz relax na kanapie musze tylko sobie jakies winko zapodac ;-)
Clauditka witaj w Nl :-) jak ci dobrze ze nie musisz juz pracowac, ja za tydz. w sobote zaczynam pierwszy dzien po macierzynskim az mi skora cierpnie jak pomysle
a wy jeszcze w Den Haag siedzicie czy morze was porwalo do cieplejszych krajow
mysmy dzisiaj w domku posiedzieli przyjechali znajomi z dziecmi to Daanek mial z kim gonic a teraz relax na kanapie musze tylko sobie jakies winko zapodac ;-)
Clauditka witaj w Nl :-) jak ci dobrze ze nie musisz juz pracowac, ja za tydz. w sobote zaczynam pierwszy dzien po macierzynskim az mi skora cierpnie jak pomysle
reklama