reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
O ludzie lap za miotle i sio ,drzwi zamknij i juz :-D
Moje dziecko tez nie lepsze pomylam podlogi a on sie uparl ze sam jadl bedzie no i wszystko na podlodze zamiast w brzuchu:szok:Nic dzis jesc nie chce ani pic:no:

Ostatnia edycja:
Nie mam spodenek do chrztu:no:...

Ale musze powiedzieć że sobie podjadłam!!! Małże w pomidorach i bagietka z masełkiem czosnkowym....
Tak wogóle stwierdziłam że czosnek to chyba najczęściej jadana przyprawa do dań przeze mnie!!!:szok:Dobrze że mąż też lubi:-D

No poszli jak powiedzialm ze aA przyjdzie i bedzie zly:-DNie mamy z nimi za bardzo kontaktu tylko na "czesc" ale dzis byla pod naszymi oknami karetka i sie zbiegly wszystkie dzieci i tak sie zaczelo..

Oczywiscie mojemu tez sie dostalo za nic:tak:

no dziewuszki jutro z tej ulicy co wam podalam cza sie kierowac na goereesesrtraat do wydm i w prawo lub z bevelandsestraat i w lewo w polowie jest wejscie :tak::tak: Z tramwaju lub autobusu na ostatnim przystanku prosto koko nowych apartametów:tak: mysle ze to troche wyjasnilam:tak: no chyba ze zbiórka u mnie w domu na ktoras tam godz?

Hauge a jakie to maja byc biale? ja mam cale ubranko ale na 2 mies dziecko i na zime do tego

Dziewczyny ma ktoras moze do sprzedania spodenki do chrztu? :-) bo szukam po necie i sieciowkach, ale nic nie ma...

ja mam!:tak: rozm.74-80 DSCF8069.jpg

Karolina a pod jakim numerem mieszkasz? dasz adres na priva w razie deszczu...:rofl2: ja planuje o 10.00 sie juz wymknac z domu i polazic po plazy z moimi chlopakami... ja mysle ze 12.00 to w sam raz to spotkanie;)) mam nadzieje ze chociaz padac nie bedzie...

A moja Karinka wlasnie odjechala na wakacje do PL....jakos mi smutno:-:)-:)-( a wroci przeciez za tydzien...:eek:

Aniu to musimy pogadac :-D
ja bede (mam nadzieje) kolo 10:30-11 na miejscu. jak sie wyrobie z ostatnimi porzadkami w domu (odkurzanie i mycie podlog) bo wlasnie teraz wszystko sprzatnelam i na rano zostawilam reszte :tak: jutro mam gosci od 16...

reklama
hejka... hague to mam szuk tego kompletu dla ciebie i ci zabrac?:eek:
Karola dzieki za priva:tak: - ja znikam do lozeczka, moj M spi dzis z Ernim w namiocie wiec cale wyrko dla mnie...:-D

dobranoc...

Do góry