reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
masz swojego wielkiego pluszowego misia hihihi :) ja co prawda raczej obcasow nie nosze, ale jak załoze taki sredni to jestesmy na rowni , no moze ja pol cm wyzsza i strasznie mnie to wkurza, bo lubie jak facet jest wyzszy :)

Aniu to ci sie wczas przypomnialo o liscie:tak::-D faktycznie chlop jak dab:tak:ja jak bym sie odgryzla to chyba juz tesciowa by sie do mnie nie odezwala:no:

Witam.

Czytam że u Hagowiczek pada deszcz:crazy:...to niedługo pewnie do mnie dotrze:-(....

Ja kontroli po porodzie jeszcze nie zrobiłam u ginekologa...tzn. "normalnego" gina bo u tutejszego byłam.Ginekolodzy w PL źle nie mają!Zawsze pełno pacjentek, dlatego tak rzadko wyjeżdzają za granicę do pracy:tak:

Mój mąż ma 185 a ja 160 cm...a na obcasach to powiem że nie wiem kiedy chodziłąm...jakoś mi się juz odwidziało:confused2:

Powinni wyjeżdżać :-D, a nie, że trzeba nie wiadomo czego, żeby do ginekologa człowieka wysłali.

Mój ma z 190cm ja 164cm... też mogę nosić obcasy, ale nie lubię i robię to baaaaardzo rzadko. Lubię być taka malutka przy nim. Wtedy czuję się bezpiecznie.

reklama
Oj tam :-D, coś by się wymyśliło haha.

Hague a kto powiedzial ze on by pracowal na warunkach tutejszej opieki zdrowotnej... ?:eek::-p:-D
ja bym chciala zeby taki gin nawet prywatnie tu przyjmowal:tak: no wiecie cytologia raz na pol roku plus wizyta oo:-) cos takiego mnie interesuje... a tak to musze kobinowac jak kon pod gore bo przewaznie jak umowie sobie w PL wizyte to ...okres mi sie przesuwa i ...nici...:baffled:

Karola no wiem ze wczas, hihi ale sama wiesz jak to jest czasami a przy trojce to prawdziwy zawrot glowy:-D

Do góry