reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja nadal w den haag Gosiu:tak:Oczywiscie spotkanko sie udalo:tak:

Skutki opalone ramiona i i twarz pod okularami biala:baffled:

Bylo extra ,pogoda dopisla ,nawet bylo bajorko dla dzieciaczków:tak:
Dzieci Ani prze slodkie ,a Victor taki jeszcze maluki do przytulanek:tak:Ale musze doniesc na Hague bo nie wziela ze soba Tomusia:-p:tak:A mialam w planach ponianczyc malego dzidzie:tak:
Mam nadzieje ,ze natepnym razem uda nam sie wszystkim spotkac:tak:

Ogladamy kabareton dobre,dobre:-D:-D:tak:

reklama
karola ooo Ty, na mnie kablowac bedziesz? :-p Tomus ponoc sobie grzecznie spal, to taka wycieczka tylko by go wymeczyla :tak: i mnie pewnie tez, bo musialabym go caly czas na rekach trzymac (pamietaj ze on 9kg ma:-p):-D

hie hie ide do gosci w koncu:-D caly dzien dzis na kompie nie siedzialam, musialam wsio posprawdzac:nerd:

jejku co za dzien..kto nie byl niech zaluje bylo bosko:-):tak: - pogoda super i towarzystwo wyborne a dzieciaki sie tak swietnie razem bawily ze szok... ja wlasnie pozegnalam moich gosci grillowych - najadlam sie napilam:-p i spadam do wyrka - moj dzis spi w namiocie bo po takiej dawce bedzie starsznie chrapal hihi...

Karola jeszcze raz dziekujemy:tak: ze twoja goscine i kawke i towrzystwo ...w szoku kobieto jestem ze ty tyle tam wysiedzialas z takim stoickim spokojem i umiechem na twarzy:szok::-) bylo super mam nadzieje ze sie jeszcze tam spotkamy nie raz...;-)

p.s. foty bede jutro bo juz prawie spie...

Dobry wieczor i tu.
Clauditka, witaj z powrotem. Co się stalo że nie pracujesz?. Może będzie okazja się spotkać za jakiś miesiac, skoro jestes wolna :-D
Fajnie ze wam się spotkanko udalo. Ja niestety na takie wyprawy musze jeszcze poczekać. Dopiero od jutra mala moze zacząć wychodzić na dwor i to pod warunkiem ladnej pogody, a wlasnie leje jak z cebra, więc chyba nic z tego...
Olivia coraz lepiej je, choć mnie nadal brodawki pobolewają. O "powłokach brzusznych" i kroczu nie wspomnę....
No, ale tak musi byc i koniec.
Powiedzcie mi - ktoras kiedys pisala ze tutaj nie każą podawac wit D, a mnie kazali podawac od poniedzialku... No chyba ze żle doczytalam forum....
Zl;apala mnie jakas infekcja - gardlo mnie boli, pokasluję i zaczynam miec katar - wrrrr nie lubię tego

Fajnie, że Wam się udało. Mnie nie było, bo pomijając fakt pękania głowy i przespania połowy dnia, uznałam, że Maja jest jeszcze za mała na takie wojaże. Niech trochę podrośnie, to pójdę z nią nawet na Mt. Everest:tak:. Poza tym, wczoraj strasznie marudziła. Ciągle chciało jej się pić, aż mnie sutki bolały. Pediatra zakazała podawania dodatkowo wody, chyba, że będą upały po 40 stopni. Dzisiaj odsypia bidulka. Skoro mnie głowa bolała itd., to wolę nie wiedzieć, jak taka mała osóbka wczorajszą pogodę znosiła.
Dzisiaj mamy gości i muszę iść kupić kwark do masy do babeczek. Niestety... leje. Małej nie mam z kim zostawić, więc poczekam sobie aż M. wróci. Poza tym jedyny spożywczy w okolicy, to Albercik, otwarty w niedziele od 12.

Mi kazali podawać wit. D i K :tak:

reklama
Witam

Iskierko ja tez podawalam wit K i D:tak:

Aniu to nic trudnego jak sie jest w takim towarzystwie:tak::-D ja mam taki charakter :tak:no chyba ze przed jakims wypadem mnie A wkurzy :tak:;-)ale i tak szybko przechodzi..
dzieki za spotkanko ,ale mnie ramiona bola:baffled::no: smaruje sie balsamem Miska:sorry: I okulary odbite ,a wy jak z opalenizna?

Do góry