reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

No to by bylo super taki gin ,moze ja pojde na medycyne i zajme sie tym he he ale bym miala pacjetek i kasiora by leciala :-D

reklama
Do gina i tak chodze raz w roku, to moglabym mu placic :-D nawet i 100€.

w ogole... zjadlam kanapki ze splesnialym chlebem :eek:. Zczailam sie przy drugiej... ale zwymiotowalam. Mam nadzieje, ze wszystko :-(. Bleee

ASTRID juz ja bym sie postarala zebys mnie czesciej odwiedzala ,nie wiesz jak to robia polscy gin wmawiaja ze potrzeba jakichs tam badan itd i kobitki lataj do nich

Jaka jestem wk..:wściekła/y::wściekła/y:posprzatalam i przyszly dzieci od sasiadów takiea socjalne:no:I balagan znów zrobily ,do tego jeszcze tak smierdza ze mi juz nie dobrze:no:Mowie im zeby sprzatali to nie ,do domu tez nie chca isc ,juz mam dosc i beczec mi sie chce.Michal tez nie pomaga i nie slucha wrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

Jaka jestem wk..:wściekła/y::wściekła/y:posprzatalam i przyszly dzieci od sasiadów takiea socjalne:no:I balagan znów zrobily ,do tego jeszcze tak smierdza ze mi juz nie dobrze:no:Mowie im zeby sprzatali to nie ,do domu tez nie chca isc ,juz mam dosc i beczec mi sie chce.Michal tez nie pomaga i nie slucha wrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:
Co za chamstwo :szok:. Są w gościach i syfią i jeszcze się nie słuchają. Ja bym nie wytrzymała i wzięła i wywaliła ich do domu. Jestem chamska, wiem.

reklama
no ja im juz z 5 razy mowilam zeby szli a oni ciagle wracaja ,chyba musze balkony pozamykac jak wyjda:baffled:
Astrid wcale nie jestes chamska ,do nich tak trzeba

jedna tak rodzina w bloku i akurat musieli do nas sie przyczepic

Do góry