reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Do gina i tak chodze raz w roku, to moglabym mu placic nawet i 100€.
w ogole... zjadlam kanapki ze splesnialym chlebem . Zczailam sie przy drugiej... ale zwymiotowalam. Mam nadzieje, ze wszystko :-(. Bleee
w ogole... zjadlam kanapki ze splesnialym chlebem . Zczailam sie przy drugiej... ale zwymiotowalam. Mam nadzieje, ze wszystko :-(. Bleee
Astrid1987
Mi zawsze jeden wmawial jakies infekcje ... inni jakos ich nie widzieli.ASTRID juz ja bym sie postarala zebys mnie czesciej odwiedzala ,nie wiesz jak to robia polscy gin wmawiaja ze potrzeba jakichs tam badan itd i kobitki lataj do nich
No to... jak zyc?
anetka880
Fanka BB :)
Witam dziewczyny :-)
Ja juz w domu. Wrocilismy z szkolnej imprezki
Filip juz sie dobrze czuje to bylo jednorazowe zaparcie tak mi sie wydaje przynajmniej.
Ja juz w domu. Wrocilismy z szkolnej imprezki
Filip juz sie dobrze czuje to bylo jednorazowe zaparcie tak mi sie wydaje przynajmniej.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Jaka jestem wk..posprzatalam i przyszly dzieci od sasiadów takiea socjalneI balagan znów zrobily ,do tego jeszcze tak smierdza ze mi juz nie dobrzeMowie im zeby sprzatali to nie ,do domu tez nie chca isc ,juz mam dosc i beczec mi sie chce.Michal tez nie pomaga i nie slucha wrrrrrrrrrrrrr
Astrid1987
Co za chamstwo . Są w gościach i syfią i jeszcze się nie słuchają. Ja bym nie wytrzymała i wzięła i wywaliła ich do domu. Jestem chamska, wiem.Jaka jestem wk..posprzatalam i przyszly dzieci od sasiadów takiea socjalneI balagan znów zrobily ,do tego jeszcze tak smierdza ze mi juz nie dobrzeMowie im zeby sprzatali to nie ,do domu tez nie chca isc ,juz mam dosc i beczec mi sie chce.Michal tez nie pomaga i nie slucha wrrrrrrrrrrrrr
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
no ja im juz z 5 razy mowilam zeby szli a oni ciagle wracaja ,chyba musze balkony pozamykac jak wyjda
Astrid wcale nie jestes chamska ,do nich tak trzeba
jedna tak rodzina w bloku i akurat musieli do nas sie przyczepic
Astrid wcale nie jestes chamska ,do nich tak trzeba
jedna tak rodzina w bloku i akurat musieli do nas sie przyczepic