Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja jem jem :-) a jeszcze więcej piję, bo ona chyba mi całą wodę wypija. Hm... a robiłaś badania na życzenie, czy ktoś Ci kazał robić, w sensie lekarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yyy a kiedy mam się tego spodziewać? Mi tam kraamzorgi i położna sprawdzały, jak się szwy goją... nie pamiętam, czy mi mówiły o jakiejkolwiek kontroli po...Polozna mi sama z siebie zrobila bo ja mialam ta Polke, a z tego co slyszalam to holenderki i inne nie robia tu nic nie robia... kontrola po porodzie to tez nie jest badanie ginekologiczne tylko ogladanie czy szwy sie zeszly
Astrid ja Ernesta urodzilam w maju a do kontroli poszlam w czerwcu po roku bo mi to nie dawalo spokoju a nei bylo wczesniej jak i gdzie.. kurcze sprowadzcie jednego gina do NL zeby kontrole robil poporodowe... moze jakies ogloszenie by gdzies z takim pomyslem wyslac???
Ja w tym roku mam standardowe badania na 30 i juz list przyszedl wiec tak kolo wrzesnia pójde