reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Polozna mi sama z siebie zrobila :-D:tak: bo ja mialam ta Polke, a z tego co slyszalam to holenderki i inne nie robia :szok: tu nic nie robia... kontrola po porodzie to tez nie jest badanie ginekologiczne tylko ogladanie czy szwy sie zeszly :eek:

Polozna mi sama z siebie zrobila :-D:tak: bo ja mialam ta Polke, a z tego co slyszalam to holenderki i inne nie robia :szok: tu nic nie robia... kontrola po porodzie to tez nie jest badanie ginekologiczne tylko ogladanie czy szwy sie zeszly :eek:
yyy a kiedy mam się tego spodziewać? Mi tam kraamzorgi i położna sprawdzały, jak się szwy goją... nie pamiętam, czy mi mówiły o jakiejkolwiek kontroli po...

Dzien dobry - chociaz pogoda cos dzis nie za piekna..:wściekła/y::szok: - dzis mam w planach komode z papierami posprzatac i... wizyta w szpitalu zeby Karinie szwy wyciagnac...:tak:
Ja kontrole po porodach u gina w PL zawsze przy okazji - bo tutaj tylko zewnetrznie... ;/

Senilla a ty do nas nie zagladasz? :sorry:

Ja w PL będę dopiero w grudniu :baffled:.
Muszę podejść do tych moich i spytać. Dzisiaj chyba odeśpię burzową noc a do wszelkich lekarzy zajrzę w poniedziałek. Czuję się jakaś wypluta. Czekam, aż Maja łaskawie zaśnie.

Astrid ja Ernesta urodzilam w maju a do kontroli poszlam w czerwcu po roku :eek: bo mi to nie dawalo spokoju a nei bylo wczesniej jak i gdzie..:eek: kurcze sprowadzcie jednego gina do NL zeby kontrole robil poporodowe... moze jakies ogloszenie by gdzies z takim pomyslem wyslac???:sorry:

Astrid ja Ernesta urodzilam w maju a do kontroli poszlam w czerwcu po roku :eek: bo mi to nie dawalo spokoju a nei bylo wczesniej jak i gdzie..:eek: kurcze sprowadzcie jednego gina do NL zeby kontrole robil poporodowe... moze jakies ogloszenie by gdzies z takim pomyslem wyslac???:sorry:

Szkoda, że nikogo takiego nie znam. A ponoć lekarzom tak źle w PL, tutaj taki gin zarabiałby niezłe kokosy i miał sztab fanek.

Karola - mi też gadali w ciąży "ojej jaka gruba" itd., głównie ci członkowie rodziny, którzy sami mieli problemy z wagą... ciekawa jestem ich miny, jak pojadę do PL :cool:.

Ostatnia edycja:
Witam

U nas tez ciagle pada:no:no zaczynam sie martwic o jutrzejsza pogode:baffled:
Astrid do kontroli poporodowej idzie sie nie wczesniej niz po 6 tyg:tak:Tyle czasu niby potrzeba na dojscie do siebie:tak:

Hague mnie ta polka zadnych badan nie robila ,tylko zapytala co slychac i czy mam dobre trzymanie moczu i tyle:tak:
Ja w tym roku mam standardowe badania na 30 i juz list przyszedl wiec tak kolo wrzesnia pójde :tak:

reklama
Ja w tym roku mam standardowe badania na 30 i juz list przyszedl wiec tak kolo wrzesnia pójde :tak:

dobrze ze mi przypomnialas:sorry: :szok:ja tez taki list w segregatorze mam ale w ciazy juz bylam wiec chyba czas go zrealizowac...:-D zadzwonie do domowego... a waga sie nie przejmuj /i tesciowa/ moja zawsze mi mowi ze ja gruba musze byc bo bym do meza nie pasowala:szok::wściekła/y: a przeciez moj M jakims grubasem nie jest 2m wzrostu i 120kg wiec bez przesady..kiedys sie jej odcielam i ...juz nie dogaduje:baffled:

Do góry