reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Polozna mi sama z siebie zrobila :-D:tak: bo ja mialam ta Polke, a z tego co slyszalam to holenderki i inne nie robia :szok: tu nic nie robia... kontrola po porodzie to tez nie jest badanie ginekologiczne tylko ogladanie czy szwy sie zeszly :eek:

Polozna mi sama z siebie zrobila :-D:tak: bo ja mialam ta Polke, a z tego co slyszalam to holenderki i inne nie robia :szok: tu nic nie robia... kontrola po porodzie to tez nie jest badanie ginekologiczne tylko ogladanie czy szwy sie zeszly :eek:
yyy a kiedy mam się tego spodziewać? Mi tam kraamzorgi i położna sprawdzały, jak się szwy goją... nie pamiętam, czy mi mówiły o jakiejkolwiek kontroli po...

Dzien dobry - chociaz pogoda cos dzis nie za piekna..:wściekła/y::szok: - dzis mam w planach komode z papierami posprzatac i... wizyta w szpitalu zeby Karinie szwy wyciagnac...:tak:
Ja kontrole po porodach u gina w PL zawsze przy okazji - bo tutaj tylko zewnetrznie... ;/

Senilla a ty do nas nie zagladasz? :sorry:

Ja w PL będę dopiero w grudniu :baffled:.
Muszę podejść do tych moich i spytać. Dzisiaj chyba odeśpię burzową noc a do wszelkich lekarzy zajrzę w poniedziałek. Czuję się jakaś wypluta. Czekam, aż Maja łaskawie zaśnie.

Astrid ja Ernesta urodzilam w maju a do kontroli poszlam w czerwcu po roku :eek: bo mi to nie dawalo spokoju a nei bylo wczesniej jak i gdzie..:eek: kurcze sprowadzcie jednego gina do NL zeby kontrole robil poporodowe... moze jakies ogloszenie by gdzies z takim pomyslem wyslac???:sorry:

Astrid ja Ernesta urodzilam w maju a do kontroli poszlam w czerwcu po roku :eek: bo mi to nie dawalo spokoju a nei bylo wczesniej jak i gdzie..:eek: kurcze sprowadzcie jednego gina do NL zeby kontrole robil poporodowe... moze jakies ogloszenie by gdzies z takim pomyslem wyslac???:sorry:

Szkoda, że nikogo takiego nie znam. A ponoć lekarzom tak źle w PL, tutaj taki gin zarabiałby niezłe kokosy i miał sztab fanek.

Karola - mi też gadali w ciąży "ojej jaka gruba" itd., głównie ci członkowie rodziny, którzy sami mieli problemy z wagą... ciekawa jestem ich miny, jak pojadę do PL :cool:.

Ostatnia edycja:
Witam

U nas tez ciagle pada:no:no zaczynam sie martwic o jutrzejsza pogode:baffled:
Astrid do kontroli poporodowej idzie sie nie wczesniej niz po 6 tyg:tak:Tyle czasu niby potrzeba na dojscie do siebie:tak:

Hague mnie ta polka zadnych badan nie robila ,tylko zapytala co slychac i czy mam dobre trzymanie moczu i tyle:tak:
Ja w tym roku mam standardowe badania na 30 i juz list przyszedl wiec tak kolo wrzesnia pójde :tak:

reklama
Ja w tym roku mam standardowe badania na 30 i juz list przyszedl wiec tak kolo wrzesnia pójde :tak:

dobrze ze mi przypomnialas:sorry: :szok:ja tez taki list w segregatorze mam ale w ciazy juz bylam wiec chyba czas go zrealizowac...:-D zadzwonie do domowego... a waga sie nie przejmuj /i tesciowa/ moja zawsze mi mowi ze ja gruba musze byc bo bym do meza nie pasowala:szok::wściekła/y: a przeciez moj M jakims grubasem nie jest 2m wzrostu i 120kg wiec bez przesady..kiedys sie jej odcielam i ...juz nie dogaduje:baffled:

Do góry