reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
No ja tez mam taka nadzieje ,bo jak bedzie padalo to tylko w poblizu moje mieszkanie zostajeAle mysle ze w razie czego to miejsca starczy dla kazdego...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Dziękuję . W sumie do pełnego miesiąca jeszcze 2 dni, bo to dopiero 7 lipca. Te suwaczki są jakieś dziwne...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Coreczka Astrid juz ma miesiacgratuluje
Nana a to szkoda...
Nana a to szkoda...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja widzę po ciuszkach, jak ten czas leci. Maja rośnie w oczach i na niej już mało co wisi. Natomiast ja się kurczę , dziecko mnie zjada haha.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Astrid to dobrze ze sie kurczysz
Mi dzis tesciowa powiedzial "no ladnie juz gruba jestes"a niech ona popatrzy na siebie...
ide spac chodz nie wiem czy zasne , jak sie nam forumiatko rodzi
Mi dzis tesciowa powiedzial "no ladnie juz gruba jestes"a niech ona popatrzy na siebie...
ide spac chodz nie wiem czy zasne , jak sie nam forumiatko rodzi
reklama
Astrid mimo wszystko nie zapominaj, ze musisz sie dobrze odzywiac dla waszej dwojki bo mala dostaje wszystko to co Ty jesz. dlatego nawet w biegu ale jakas kanapke trzeba zjesc i obiad bo pozniej anemie wychodza itd
Mi sie moj organizm zregenerowal 8 tyg po porodzie (bo wtedy bylam na wizycie, to moze nawet wczesniej mu sie to udalo :-)), hemoglobine mialam identyczna jak przed porodem
Mi sie moj organizm zregenerowal 8 tyg po porodzie (bo wtedy bylam na wizycie, to moze nawet wczesniej mu sie to udalo :-)), hemoglobine mialam identyczna jak przed porodem