reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
No ja tez mam taka nadzieje ,bo jak bedzie padalo to tylko w poblizu moje mieszkanie zostaje:tak:Ale mysle ze w razie czego to miejsca starczy dla kazdego...:tak::-D

jak bedzie lekko kropic to folia przeciwdeszczowa pod reka bedzie.

Astrid wszystkiego najlepszego dla Majeczki w jej pierwsza miesiecznice :tak:

Astrid a no bo to napisali ze 4 tygodnie, jutro bedzie pewnie ze 4 tygodnie i jeden dzien :D a 7 lipca bedzie niby pisalo ze Majeczka ma miesiac :-D a to Ci cwaniaki :laugh2:

Astrid to dobrze ze sie kurczysz:tak:
Mi dzis tesciowa powiedzial "no ladnie juz gruba jestes":eek::crazy:a niech ona popatrzy na siebie...

ide spac chodz nie wiem czy zasne , jak sie nam forumiatko rodzi

reklama
Astrid mimo wszystko nie zapominaj, ze musisz sie dobrze odzywiac dla waszej dwojki :tak: bo mala dostaje wszystko to co Ty jesz. dlatego nawet w biegu ale jakas kanapke trzeba zjesc :tak:i obiad :tak: bo pozniej anemie wychodza itd :baffled:
Mi sie moj organizm zregenerowal 8 tyg po porodzie (bo wtedy bylam na wizycie, to moze nawet wczesniej mu sie to udalo :-)), hemoglobine mialam identyczna jak przed porodem :happy:

Do góry