reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Zapomnialam dodac ze wlasnie wczoraj nic nie jadlam procz truskawek a on nawet jak fasolke po bretonsku jadlam jak mial pare tyg nic mu nie bylo i jemu wczoraj procz cycka tez nic nie dawalam . Ostatnio nawet mowilam ze tak fajnie przyjmuje wszystkie nowosci nic mu nie bylo. Dzisiaj spi od rana odsypia wczorajsze popoludnie tylko mnie martwi ze od 8 jadl 1 raz.

reklama
witam tez upalnie :tak: slanca nie ma ale duchota......

A ja myslalam ze kolki sa tylko do okolo 3 miesiaca :eek: myslalam ze pozniej uk. trawienny jest w miare rozwiniety. Ja czesto Thijsowi daje herbate koperkowa zeby mu sielepiej pierdzialo, jak na razie dziala bo i kupy robi czasciej.
Anetko moze to byl jednorazowy wypadek i rzeczywiscie cos mu zaszkodzilo....

Aniu ja bralam TV w media i bez problemu, musisz tylko powiedziec ile mniej wiecej zarabiacie i gdzie pracujecie (nie potrzebuja zadnych zaswiadczeni) i dowod. Mnie pytali o zezwolenie na pobyt w NL ale to tylko dlatego ze nie wiedzieli ze Polska jet w UE :-D i my takich dokumentow nie potrzebujemy. Kredyt dostajesz tam przez firme Sandton (jakos tak) i ja moglam wziasc do wysokosci 1200E

Z tymi kolkami to roznie jest niby ulewanie tez do 6 m a Tymkowi i teraz sie zdarzy bo to z powodu ukladu nerwoweg np.dzieci z porazeniem mozgowym to caly czas ulewaja.Tak samo z kolkami zalezy jaki powod,ANETKO troche mnie tylko dziwi ta goraczka ,oby to tylko jakoas niestrawnosc bo kolki to sa straszneeeeeeeee

Witam.
U nas było pięknie, slońce i cieplutko.Zmęczona jestem od łażenia po vondelparku, bo dopiero póxniej stacjonowaliśmy z kocem...:-D...
A teraz na patio kawę piję a Tymek pierwszy raz w kojcu się bawi, czas zaczec go przyzwyczajać.

Anetko mam nadzieję że maleństwo dziś już będzie lepiej się czuło.

reklama
Do góry