ja pamietam jak byla sprawa z madzia z sosnowca, a ja wtedy bylam prawie przed porodem, jak ogladalam reportaz to ryczalam jak glupia... sprawa potoczyla sie jak sie potoczyla - wszyscy wiedza. ale mam nadzieje, ze jak najmniej bedzie sie slyszalo o porwaniach dzieci takie malenstwa bez mamy, nie wiadomo czy najedzone, przewiniete i czy cieplo maja.. :-(
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
No właśnie :---(, aż się serce kraja.ja pamietam jak byla sprawa z madzia z sosnowca, a ja wtedy bylam prawie przed porodem, jak ogladalam reportaz to ryczalam jak glupia... sprawa potoczyla sie jak sie potoczyla - wszyscy wiedza. ale mam nadzieje, ze jak najmniej bedzie sie slyszalo o porwaniach dzieci takie malenstwa bez mamy, nie wiadomo czy najedzone, przewiniete i czy cieplo maja.. :-(
Co do sprawy Madzi, to jak się dowiedziałam tego, co na prawdę zaszło, to dostałam ataku spazmatycznego płaczu.
daj spokoj, lepiej nie wspominac... rozumiem jesli ktos ma depresje poporodowa (moze trwac do 2 lat po porodzie), ale ta dziewczyna ewidentnie jej nie ma
laseczki co z tym spotkaniem? o ktorej, i kto bedzie? deklarujta sie baby tylko my 4? (ja, astrid, ania, karola?)
laseczki co z tym spotkaniem? o ktorej, i kto bedzie? deklarujta sie baby tylko my 4? (ja, astrid, ania, karola?)
Astrid1987
Mówcie kiedy i gdzie, bo ja muszę jakoś dojechać z tego R'damu . No i w ogóle wiedzieć gdzie, co i jak.
Astrid1987
Yyyy, ja na jakieś 90% będę jechać pociągiem, bo wątpię, żeby mąż skończył pracę przed południem. No i... to sobota? Bo w niedzielę mam gości.Astrid ja tylko wiem tyle, ze mamy sie spotkac na ulicy PLUVIERSTRAAT kolo poludnia (darmowy parking tam jest).
Astrid1987
Jutro obadam plan dojazdu. Oby była pogoda, bo jak będzie padać, to nie jadę. Nie chcę z Mają w deszczu śmigać po prostu :-(.
witam..u nas potop w ogrodzie a taka burza ze wsio powylaczalam i dopiero teraz jestem - no kochane mam nadzieje ze pogoda dopisze...;-)
A moja corcia zamierza do PL na 6dni mi uciec do babci.. nasze pierwsze rozstanie..pojedzie z naszym kolega;-) - ona strasznie sie cieszy a ja na razie dziwnie spokojna
A moja corcia zamierza do PL na 6dni mi uciec do babci.. nasze pierwsze rozstanie..pojedzie z naszym kolega;-) - ona strasznie sie cieszy a ja na razie dziwnie spokojna
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Astrid z Hollands spoor jedzie tramwaj 12 ,a z centralnego autobus 22Wsiadasz ta dworcu i do konca na pentle tam wysiadasz
Mi pasuje kazda godz
PARKING JEST ZA DARMO W CALEJ DZIELNICY A NIE TYLKO NA PLUVIERSTRAAT
No kto jeszcze ?
Mi pasuje kazda godz
PARKING JEST ZA DARMO W CALEJ DZIELNICY A NIE TYLKO NA PLUVIERSTRAAT
No kto jeszcze ?