reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ja pamietam jak byla sprawa z madzia z sosnowca, a ja wtedy bylam prawie przed porodem, jak ogladalam reportaz to ryczalam jak glupia... sprawa potoczyla sie jak sie potoczyla - wszyscy wiedza. ale mam nadzieje, ze jak najmniej bedzie sie slyszalo o porwaniach dzieci :szok: takie malenstwa bez mamy, nie wiadomo czy najedzone, przewiniete i czy cieplo maja.. :-(

reklama
ja pamietam jak byla sprawa z madzia z sosnowca, a ja wtedy bylam prawie przed porodem, jak ogladalam reportaz to ryczalam jak glupia... sprawa potoczyla sie jak sie potoczyla - wszyscy wiedza. ale mam nadzieje, ze jak najmniej bedzie sie slyszalo o porwaniach dzieci :szok: takie malenstwa bez mamy, nie wiadomo czy najedzone, przewiniete i czy cieplo maja.. :-(
No właśnie :-:)-:)-(, aż się serce kraja.

Co do sprawy Madzi, to jak się dowiedziałam tego, co na prawdę zaszło, to dostałam ataku spazmatycznego płaczu.

daj spokoj, lepiej nie wspominac... rozumiem jesli ktos ma depresje poporodowa (moze trwac do 2 lat po porodzie), ale ta dziewczyna ewidentnie jej nie ma :no:

laseczki co z tym spotkaniem? o ktorej, i kto bedzie? deklarujta sie baby :-D tylko my 4? (ja, astrid, ania, karola?)

witam..u nas potop w ogrodzie:szok: a taka burza ze wsio powylaczalam:tak: i dopiero teraz jestem - no kochane mam nadzieje ze pogoda dopisze...;-)
A moja corcia zamierza do PL na 6dni mi uciec do babci..:-D nasze pierwsze rozstanie..pojedzie z naszym kolega;-) - ona strasznie sie cieszy a ja na razie dziwnie spokojna:eek:

reklama
Astrid z Hollands spoor jedzie tramwaj 12 ,a z centralnego autobus 22:tak:Wsiadasz ta dworcu i do konca na pentle tam wysiadasz:tak:

Mi pasuje kazda godz:tak:
PARKING JEST ZA DARMO W CALEJ DZIELNICY A NIE TYLKO NA PLUVIERSTRAAT:tak::tak:
No kto jeszcze ?

Do góry