reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Właśnie o to chodzi, że po takim dniu jak dziś skurcze powinnam dostac gdzies w nocy....ja stawiam jednak na ju\tro
Mała niemal sie nie rusza więc jakby cisza przed burzą....
Ale jakoś jej się nie spieszy:-)
my wlasnie wroilismy z imienin kolegi, byl grill , dzieci w ogrodzie sie wybawily, super.
Alem padnieta, moj tez na kanapie zlegl.
milego wieczoru dziewczynki
Iskierka trzymam kciuki, prorokuje, ze urodzisz w trakcie finalu Euro 2012
Alem padnieta, moj tez na kanapie zlegl.
milego wieczoru dziewczynki
Iskierka trzymam kciuki, prorokuje, ze urodzisz w trakcie finalu Euro 2012
Iskierka71
Czy ja wiem czy to był hardcorowy dzień??? Nie ja mylam okna, nie ja pielilam i nie ja ścieralam kurze....Iskierka jedziesz z koksem Ci powiem Taki mocno hardcorowy dzien dla kobiety w tak zaawansowanej ciazy, no no, poszalalas, nie powiem ze nie
Ograniczylam sie JEDYNIE do powieszenia firanek i zrobienia zakupów, których na dodatek nie musialam nosić.....
Może byc, i tak nie ma komu kibicować:-) Dzis bylo by gorzej, bo moj mąż zamowil sobie ogladanie walki bokserskiej na cyfrowym polsacie;-);-);-)Iskierka trzymam kciuki, prorokuje, ze urodzisz w trakcie finalu Euro 2012
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ja juz sie zegnam ,dzis jakas spiacy dzien mam
Iskierka71
Dobranoc Karola - kolorowych
Iguana_
To Iskierka trzymamy kciuki
U nas był też busy-day. Załatwiliśmy troche spraw, zresztą jak zwykle cały wyjazd spędzimy po urzędach, lekarzach itd. Krótko (10 dni), ale treściwie.
Coś ostatnio nie widzę na forum anp i 7axe7 :-(
U nas był też busy-day. Załatwiliśmy troche spraw, zresztą jak zwykle cały wyjazd spędzimy po urzędach, lekarzach itd. Krótko (10 dni), ale treściwie.
Coś ostatnio nie widzę na forum anp i 7axe7 :-(
reklama
witam sie i ja jeszcze :-)
Iskierka jestem z toba trzymaj sie i zycze owocnej nocy oby to byla juz ta
Iguana ja sie ciesze ze teraz jak juz jade do Polski to to jest naprawde urlop juz zadne sprawy mnie tam ne trzymaja no moze jedynie to fryzjer moj jedyny punkt programu
Axe pewnie sie bawi i korzysta z pieknej pogody a ANP pewnie zabiegana w pracy bo mowila ze bedzie miala mlyn w wakacje.
ANP pytalas mnie kiedys o zdjecia malego obiecuje jutro wstawic
Mysmy dzisiaj byli nad jeziorkiem z krysztalowa woda i lasach z fajnymi sciezkami spacerowymi a dla dzieci wspinaczkowy plac zabaw dla kazdego cos polecam osoba z brabant miejsce nazywa sie de maasduinen
Ide juz spac bo slonce nas troche wymeczylo
Iskierka jestem z toba trzymaj sie i zycze owocnej nocy oby to byla juz ta
Iguana ja sie ciesze ze teraz jak juz jade do Polski to to jest naprawde urlop juz zadne sprawy mnie tam ne trzymaja no moze jedynie to fryzjer moj jedyny punkt programu
Axe pewnie sie bawi i korzysta z pieknej pogody a ANP pewnie zabiegana w pracy bo mowila ze bedzie miala mlyn w wakacje.
ANP pytalas mnie kiedys o zdjecia malego obiecuje jutro wstawic
Mysmy dzisiaj byli nad jeziorkiem z krysztalowa woda i lasach z fajnymi sciezkami spacerowymi a dla dzieci wspinaczkowy plac zabaw dla kazdego cos polecam osoba z brabant miejsce nazywa sie de maasduinen
Ide juz spac bo slonce nas troche wymeczylo