reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ayni kup poprostu rolete z prowadnicami, wtedy roleta nie wisi a zsuwa sie tak jak okno idzie
neckermann.com | Verduisterend rolgordijn
neckermann.com | Verduisterend rolgordijn
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
to teraz ja mam pytanie, czy wiecie gdzie mogę kupić takowe naklejki na ściane ?? w sklepach budowlanych? ikei??
http://idolo.pl/wnetrza/zaaranzuj,swoja,sypialnie,z,ikea,g,1750,0.html
znalazłam
http://idolo.pl/wnetrza/zaaranzuj,swoja,sypialnie,z,ikea,g,1750,0.html
znalazłam
Ostatnia edycja:
Iguana_
Fanka BB :)
Pozdrowienia z Polski. Jakoś udało się dolecieć, ale Janek dał mały koncert na pokładzie, także zaliczyliśmy podniebne karmienie cycem;-) Poprosiłam stewardesę i przesiadłam się do ostatniego, pustego rzędu i podkarmiłam synalka Prawie cały lot przespał, jedynie głośna pobudka na jedzonko i potem przy lądowaniu chyba zabolały go uszka od ciśnienia.
A w Krakowie dzisiaj upał!!!! ...ale ja tak lubię. Janek wyrozbierany, jak tak dalej będzie to chyba zostanie w samej pieluszce;-)
A w Krakowie dzisiaj upał!!!! ...ale ja tak lubię. Janek wyrozbierany, jak tak dalej będzie to chyba zostanie w samej pieluszce;-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Iguana tak wiem ,ze na poludniu straszne upalypodobno to ma byc najgoretszy weekend roku
A my poszlismy nad morze o 1 i cale szczescieBylo super ,wiatr chlodny wial ,sloneczko czasem zachodzilo wiec nie bylo upalu Ukopalam sobie górke z piachu i lezalam p pozniej czytalam ksiazke Michas tez zadowolony ,w domu bylismy o 17 szybki obiad i odpoczywam (znowu)
A my poszlismy nad morze o 1 i cale szczescieBylo super ,wiatr chlodny wial ,sloneczko czasem zachodzilo wiec nie bylo upalu Ukopalam sobie górke z piachu i lezalam p pozniej czytalam ksiazke Michas tez zadowolony ,w domu bylismy o 17 szybki obiad i odpoczywam (znowu)
reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Witam sie i tu.
Wprawdzie juz odpisalam na Pogaduszkach, ale uspokoje was też, ze jeszcze nie rodzę. Po prostu dziś sobota - busy day...
Mój slubny stwierdził, że skoro w poniedzialek ma byc godzina W to on musi wysprzątac cały dom na błysk...
Umył okna, wypielił ogrodek, itp. Po drodze jeszcze zakupy - wazne i mniej wazne, obiad mocno spóźniony....
Wreszcie siedzimy.
jak się mala nie urodzi w nocy bądz jutro to ja już niewiem...
Wprawdzie juz odpisalam na Pogaduszkach, ale uspokoje was też, ze jeszcze nie rodzę. Po prostu dziś sobota - busy day...
Mój slubny stwierdził, że skoro w poniedzialek ma byc godzina W to on musi wysprzątac cały dom na błysk...
Umył okna, wypielił ogrodek, itp. Po drodze jeszcze zakupy - wazne i mniej wazne, obiad mocno spóźniony....
Wreszcie siedzimy.
jak się mala nie urodzi w nocy bądz jutro to ja już niewiem...