reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

jak nie jestes zapisana to nie :) ja tez w hadze nie jestem zapisana, dlatego musze zaswiadczenie z mojej parafii w polsce doniesc :-) tak mnie dzis poinformowal ksiadz.

reklama
My bylismy znow na rowerach ,bylo super .Odkrylismy ,ze nedaleko nas jest jezioro.Super morze i jezioro pod nosem:-) tylko gor brak:-( no coz nie mozna miec wszystkiego.

Swetty, ja nie zakladam, ja jutro ide do szpitala rodzić.... Pisałam to już, widocznie nie doczytalaś;-)

Wiecie co, ja mam szczęscie, ze mam juz dwoje dzieci i już za kilka/kilkanaście godzin będę mieć trzecie - upradgnione i wyczekane. Bardzo wspólczuje parom, ktore bardzo długo starają sie o bobasa i nic. I szlag mnie trafia, jak czytam co wymyślają polscy politycy: Politycy PiS atakują: in vitro to morderstwo! - Wiadomości - WP.PL
Przychodzi mi na myśl jedno - zacofanie i średniowiecze.......

nie mam czasu poczytac
mlody zazdrosnik zamyka mi laptopa przed nosem i wogole zabiegana jestem wiec pewnie przegapilam
ja jak znajde lepsza prace to napewno sie zdecyduje na drugie dziecko poki co nie ma mowy

reklama
Aniahaven - dziękuję:-)
Generalnie bardzo się cieszę, że to już jutro. Ze wreszcie będę miała swoją małą w ramionach, ale cieszę się tez z tego, że za kilka dni odzyskam troszke lepszą sprawność, zniknie ból spojenia i problem z obracaniem się z boku na bok, zniknie problem z chodzeniem itp
Owszem mogą zacząć się nieprzespane noce, karmienia co dwie godziny, kolki itp. Ale to urok macierzyństwa, a każdy uśmiech bobasa rekompensuje te niedogodności:-)

Do góry