reklama
sweety22
Zaangażowana w BB
czesc
jak weekendzik mija???
jak weekendzik mija???
Iskierka71
Fanka BB :)
A ja się relaksuję, haftuję, bloguję, i w ogóle to czekam. Coraz bardziej niecierpliwie i nerwowo;-)
sweety22
Zaangażowana w BB
iskierka termin masz za dziesiec dni to czemu caly czas stawiacie ze lada dzien urodzisz???
Iskierka71
Swetty, ja nie zakladam, ja jutro ide do szpitala rodzić.... Pisałam to już, widocznie nie doczytalaś;-)
Wiecie co, ja mam szczęscie, ze mam juz dwoje dzieci i już za kilka/kilkanaście godzin będę mieć trzecie - upradgnione i wyczekane. Bardzo wspólczuje parom, ktore bardzo długo starają sie o bobasa i nic. I szlag mnie trafia, jak czytam co wymyślają polscy politycy: Politycy PiS atakują: in vitro to morderstwo! - Wiadomości - WP.PL
Przychodzi mi na myśl jedno - zacofanie i średniowiecze.......
Wiecie co, ja mam szczęscie, ze mam juz dwoje dzieci i już za kilka/kilkanaście godzin będę mieć trzecie - upradgnione i wyczekane. Bardzo wspólczuje parom, ktore bardzo długo starają sie o bobasa i nic. I szlag mnie trafia, jak czytam co wymyślają polscy politycy: Politycy PiS atakują: in vitro to morderstwo! - Wiadomości - WP.PL
Przychodzi mi na myśl jedno - zacofanie i średniowiecze.......
sweety22
Zaangażowana w BB
nie mam czasu poczytac
mlody zazdrosnik zamyka mi laptopa przed nosem i wogole zabiegana jestem wiec pewnie przegapilam
ja jak znajde lepsza prace to napewno sie zdecyduje na drugie dziecko poki co nie ma mowy
mlody zazdrosnik zamyka mi laptopa przed nosem i wogole zabiegana jestem wiec pewnie przegapilam
ja jak znajde lepsza prace to napewno sie zdecyduje na drugie dziecko poki co nie ma mowy
Iskierka71
Wybaczamnie mam czasu poczytac
czesc
jak weekendzik mija???
my zrobilismy powtorke z grilla bo nam miesko zostalo z wczoraj.... slonko pieknie swieci, a ja musze jeszcze prasowanie na jutro odbebnic..no coz caly weekend mi sie nie chcialo to co zrobic...
Iskierka trzymamy kciuki za jutro!
reklama
Iskierka71
Aniahaven - dziękuję:-)
Generalnie bardzo się cieszę, że to już jutro. Ze wreszcie będę miała swoją małą w ramionach, ale cieszę się tez z tego, że za kilka dni odzyskam troszke lepszą sprawność, zniknie ból spojenia i problem z obracaniem się z boku na bok, zniknie problem z chodzeniem itp
Owszem mogą zacząć się nieprzespane noce, karmienia co dwie godziny, kolki itp. Ale to urok macierzyństwa, a każdy uśmiech bobasa rekompensuje te niedogodności:-)
Generalnie bardzo się cieszę, że to już jutro. Ze wreszcie będę miała swoją małą w ramionach, ale cieszę się tez z tego, że za kilka dni odzyskam troszke lepszą sprawność, zniknie ból spojenia i problem z obracaniem się z boku na bok, zniknie problem z chodzeniem itp
Owszem mogą zacząć się nieprzespane noce, karmienia co dwie godziny, kolki itp. Ale to urok macierzyństwa, a każdy uśmiech bobasa rekompensuje te niedogodności:-)