reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Ja juz nic nie stawiam bo tylko bym przegrala:-D

My zakupilismy Tymusiowi fotelik na rower i zrobilismy sobie wycieczke rowerowa.Bardzo mu sie podobalo tylko kasku nie lubi:no:

Iskierka jedziesz z koksem Ci powiem :p Taki mocno hardcorowy dzien dla kobiety w tak zaawansowanej ciazy, no no, poszalalas, nie powiem ze nie :-D:tak: juz myslalam, ze mialam proroczy sen :)

my wlasnie wroilismy z imienin kolegi, byl grill , dzieci w ogrodzie sie wybawily, super.
Alem padnieta, moj tez na kanapie zlegl.
milego wieczoru dziewczynki

Iskierka trzymam kciuki, prorokuje, ze urodzisz w trakcie finalu Euro 2012 :)

Iskierka jedziesz z koksem Ci powiem :p Taki mocno hardcorowy dzien dla kobiety w tak zaawansowanej ciazy, no no, poszalalas, nie powiem ze nie
Czy ja wiem czy to był hardcorowy dzień??? Nie ja mylam okna, nie ja pielilam i nie ja ścieralam kurze....
Ograniczylam sie JEDYNIE do powieszenia firanek i zrobienia zakupów, których na dodatek nie musialam nosić.....
Iskierka trzymam kciuki, prorokuje, ze urodzisz w trakcie finalu Euro 2012 :)
Może byc, i tak nie ma komu kibicować:-) Dzis bylo by gorzej, bo moj mąż zamowil sobie ogladanie walki bokserskiej na cyfrowym polsacie;-);-);-)

To Iskierka trzymamy kciuki:tak::-D

U nas był też busy-day. Załatwiliśmy troche spraw, zresztą jak zwykle cały wyjazd spędzimy po urzędach, lekarzach itd. Krótko (10 dni), ale treściwie.

Coś ostatnio nie widzę na forum anp i 7axe7 :-(

reklama
witam sie i ja jeszcze :-)

Iskierka jestem z toba :tak: trzymaj sie i zycze owocnej nocy oby to byla juz ta :tak:

Iguana ja sie ciesze ze teraz jak juz jade do Polski to to jest naprawde urlop juz zadne sprawy mnie tam ne trzymaja no moze jedynie to fryzjer moj jedyny punkt programu :-D
Axe pewnie sie bawi i korzysta z pieknej pogody a ANP pewnie zabiegana w pracy bo mowila ze bedzie miala mlyn w wakacje.

ANP pytalas mnie kiedys o zdjecia malego obiecuje jutro wstawic :tak:

Mysmy dzisiaj byli nad jeziorkiem z krysztalowa woda i lasach z fajnymi sciezkami spacerowymi a dla dzieci wspinaczkowy plac zabaw dla kazdego cos polecam osoba z brabant :tak: miejsce nazywa sie de maasduinen

Ide juz spac bo slonce nas troche wymeczylo

Do góry