reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dziewczyny hej wam! Ja tak na szybko. Ogólnie cały dzień miałam bez neta, poczytam później. teraz mam prośbę.

Może i ktoś to przetłumaczyć: Het bedrag wordt uitbetaald op rekeningnummer.

Dziękuje z góry!

reklama
ten rachunek bedzie zapłacony z (Konta) rachunku numer.....(pewnie Twoj numer konta)
automatycznie Ci ta kwote z konta pobiorą

Ostatnia edycja:
GRATULACJE LUCY !!!!!!!!!
Czekamy na wiecej informacji i oczywiscie na foteczki:)

anp fajnie sie masz ze mozesz swojego meza na zakupy poslac samego hehe u nas jest na odwrot jak on jedzie to zawsze wiecej kupi niz bylo w planach.

aniahaven super zdjecia zazdroszcze ci ze u was tyle sniegu. Ja co prawda bylam tez z Kuba na sankach ale u nas ledwo co chodzniki przykrylo...

aniahaven super zdjęcia, no i jak dużo śniegu u was, u mnie niema tak wiele. A my chorzy więc nawet na spacer nie pójdziemy.
anp pochwal się jakie autko sobie kupiłaś? ja też bym chciała mieć swoje, mamy duże auto kombi a ja świeżak jestem i ciężko mi się jeździ takim obszernym i długim autem, chciałabym coś małego:)

anp, ja polecam raz jeszcze do ciałka maluszka balsam Weleda. Używam tej firmy jeszcze szampon i oliwkę. Do kąpieli mam Balneum, a do twarzy z Polski Lipobase i na bardzo wielki mróz Dermobazę (poleciła mi kiedyś AnnJ).

Na bardzo suchą skórę, u Janka są takie 2 miejsca na stopach, stosuję Vaselinecetomacrogol (polecili mi w CB), ewentualnie można jeszcze 2 inne wersje Vaselineparaffine lub Vaselinelanette....do dostania tylko w aptekach.

LU2012CY GRATULACJE!!!!

boys-girls-desi-glitters-11.gif

ktos pytal o tlumaczenie tego jednego zdania. to oznacza:
Naleznosc bedzie wyplacona NA RACHUNEK (nie Z RACHUNKU)

Lucy gratuluje sredecznie córeczki ,niech maleńka zdrowo rośnie!!!!

U nas też śniegu napadało a rano było minus 14
zakupki zaliczone a dzisiaj zaszalalam wydałam chyba z 400 euro masakra teraz jeszcze została mi sałatka do zrobienia i wekend

miłego wieczorku

20LUCY12 Gratuluje :) Myślałam o Was wczoraj! Ciesze się, że masz już Małą obok siebie :)
Sencilla Dziękuje bardzo. Heh dostaliśmy powiadomienie, że będziemy dostawać dofinansowanie na ubezpieczenie i była właśnie informacja, że pieniądze będą nam wpływać na nr konta, który jest nie nasz. Sprawdziliśmy z Moim Kubą jaki nr rachunku podawaliśmy firmie, która załatwia Nam dofinansowania i okazało się, że my podaliśmy dobry a firma Mojka.nl podała zły nr rachunku i się zastanawiam czy to jakiś wałek i ktoś z firmy Mojka chce sobie dorobić hehehe.Dzięki jeszcze raz :) Musimy to ogarnąć w takim razie :)
Dobrej nocy dla Was :)

7axe7 jak dobrze pamietam to w liscie pisze ,ze jesli nr konta jest zly to trzeba ich szybko poinformowac:tak: A to jakas ksiegowosc czy jak?

reklama
Witam weekendowo
I mamy nowe forumiatko :-) Lucy GRATULACJE !!!!!!! Niech sie corcia zdrowo chowa i ty tez szybko wracaj do zdrowia.:tak:
U nas tez tyle sniegu, rano Daanek byl z tata na sniegu i pozniej myslalam ze go jeszcze namowie na przejazdzke ale juz nie mial ochoty. Wogole ostatnie pare dni jest jakis taki spiacy i zmeczony w ciagu dnia, nie chce jesc, nie wiem co mu jest......
A ja mam wolne do piatku :tak: bardzooooo dlugi weekend jupiiiiiii

Do góry