reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Witam
Widze ze wam bardzo pracowicie uplynal dzien :-) Ja mialam weekend wolny i przyjechala do mnie moja przyjaciolka wiec nie umialysmy sie nagadac, dzisiaj niestety pojechala i odrazu tak pusto sie zrobilo a ja znowu zatesknilam za Polska i rodzina ehhhhhhhh czasami zycie mnie przerasta............. a Daanu zaczal tak ladnie po polsku mowic ze az sama sie zdziwilam ze tyle slow zna, cwaniak do mnie po holendersku gada ale jak tylko ktos polsko mowiacy jest u mnie to odrazu mu sie jezyk rozwiazuje :-D
Aniu wcale sie nie dziwie Victorowi jak biedaczek z takim balastem ma zdobywac swiat :-D
Iguana Gratki !!!!!! Bo jak zauwazylam na suwaczku juz malenstwo przyszlo na swiat :-)
Niunia no wlasnie napisz jak wasze wrazenia, bo do nas dzwonili dzisiaj ze jest miejsce, w srode musimy oddzwonic to sie dowiemy kiedy Daan bedzie mogl zaczac i sama jestem ciekawa jak to bedzie

wrażenia.. hm.. mamy 5dni po 3,5godziny (więc czas leci bardzo szybko), mam nadzieje że na początek wystarczy aby mała podłapała język :) na 9 obecnych dzieci każde było z innego państwa :) zobaczymy jak będzie jak Wiki zostanie sama.. a teraz jeszcze w czwartek wyjeżdzamy na trzy dni na wesele do PL :)

AnnaJ007- a z jakiej dzielnicy jesteś jeśli mogę zapyatać?:)

gosia- też mi tak brakuje polski.. a mały dobrze że w domu mówi po polsku bo w szkole nie będzie miał okazji uczyć sie, choć sama już myśle nad polska szkołą dla małej..

miłego wieczoru ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
No i na paszport zlozone dokumenty!Wczoraj bylam troche zmeczona bo wrocilismy o 18 i jeszcze szybko obiado -kolacja i kapanie malego no i wczesnie spac poszlismy bo dzis chce jechac jakies sweterki na zime Alexowi kupic wiec znowu nas czeka mala wyprawa.Paszport mam do odebrania 3 pazdziernika,..zajechalismy tez wczoraj nad morze pol godziny spacerku,szybkie ,ogromne i smaczne lody!I do domku,Maly byl w miare grzeczny w sumie jak wyszlismy z auta do konsulatu to zasnal i spal caly czas czyli ominaly go widoki w Scheveningen i polowe drogi jeszcze przespal.
Milego dnia dziewczyny!:-)

Witam!
Jestem tu nowa i szukam towarzystwa na samotne dni.
Nie jestem otwartą osobą ale już nie radzę sobie sama ze sobą siedząc w domu.Już od dłuższego czasu śledzę wasze rozmowy i dzisiaj postanowiłam napisać. Jestem w 20tyg ciąży i mam problemy zdrowotne więc siedzę na chorobowym w domu, mąż pracuje całymi dniami a ja mogę rozmawiać tylko z moją kruszynką, jak na razie zero odzewu;-) tylko kopniaki w odp dostaję:-).....(?)

reklama
witam
dzisiaj mam wolne i pojede z malym na speelparadijs, moze po drodze zaliczymy polski sklep
Witaj Montiterlla :-) jak nie masz z kim pogadac to pisz do nas my lubimy czytac :tak: mojmaz tez ciagle pracuje wiec rozumie cie ze czasami jest ciezko samemu ciagle w domu siedziec, a z jakiego regionu pochodzisz???
milego dnia wam zycze......

Do góry