reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam
Widze ze wam bardzo pracowicie uplynal dzien :-) Ja mialam weekend wolny i przyjechala do mnie moja przyjaciolka wiec nie umialysmy sie nagadac, dzisiaj niestety pojechala i odrazu tak pusto sie zrobilo a ja znowu zatesknilam za Polska i rodzina ehhhhhhhh czasami zycie mnie przerasta............. a Daanu zaczal tak ladnie po polsku mowic ze az sama sie zdziwilam ze tyle slow zna, cwaniak do mnie po holendersku gada ale jak tylko ktos polsko mowiacy jest u mnie to odrazu mu sie jezyk rozwiazuje :-D
Aniu wcale sie nie dziwie Victorowi jak biedaczek z takim balastem ma zdobywac swiat :-D
Iguana Gratki !!!!!! Bo jak zauwazylam na suwaczku juz malenstwo przyszlo na swiat :-)
Niunia no wlasnie napisz jak wasze wrazenia, bo do nas dzwonili dzisiaj ze jest miejsce, w srode musimy oddzwonic to sie dowiemy kiedy Daan bedzie mogl zaczac i sama jestem ciekawa jak to bedzie

wrażenia.. hm.. mamy 5dni po 3,5godziny (więc czas leci bardzo szybko), mam nadzieje że na początek wystarczy aby mała podłapała język :) na 9 obecnych dzieci każde było z innego państwa :) zobaczymy jak będzie jak Wiki zostanie sama.. a teraz jeszcze w czwartek wyjeżdzamy na trzy dni na wesele do PL :)

AnnaJ007- a z jakiej dzielnicy jesteś jeśli mogę zapyatać?:)

gosia- też mi tak brakuje polski.. a mały dobrze że w domu mówi po polsku bo w szkole nie będzie miał okazji uczyć sie, choć sama już myśle nad polska szkołą dla małej..

miłego wieczoru ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
No i na paszport zlozone dokumenty!Wczoraj bylam troche zmeczona bo wrocilismy o 18 i jeszcze szybko obiado -kolacja i kapanie malego no i wczesnie spac poszlismy bo dzis chce jechac jakies sweterki na zime Alexowi kupic wiec znowu nas czeka mala wyprawa.Paszport mam do odebrania 3 pazdziernika,..zajechalismy tez wczoraj nad morze pol godziny spacerku,szybkie ,ogromne i smaczne lody!I do domku,Maly byl w miare grzeczny w sumie jak wyszlismy z auta do konsulatu to zasnal i spal caly czas czyli ominaly go widoki w Scheveningen i polowe drogi jeszcze przespal.
Milego dnia dziewczyny!:-)

Witam!
Jestem tu nowa i szukam towarzystwa na samotne dni.
Nie jestem otwartą osobą ale już nie radzę sobie sama ze sobą siedząc w domu.Już od dłuższego czasu śledzę wasze rozmowy i dzisiaj postanowiłam napisać. Jestem w 20tyg ciąży i mam problemy zdrowotne więc siedzę na chorobowym w domu, mąż pracuje całymi dniami a ja mogę rozmawiać tylko z moją kruszynką, jak na razie zero odzewu;-) tylko kopniaki w odp dostaję:-).....(?)

reklama
witam
dzisiaj mam wolne i pojede z malym na speelparadijs, moze po drodze zaliczymy polski sklep
Witaj Montiterlla :-) jak nie masz z kim pogadac to pisz do nas my lubimy czytac :tak: mojmaz tez ciagle pracuje wiec rozumie cie ze czasami jest ciezko samemu ciagle w domu siedziec, a z jakiego regionu pochodzisz???
milego dnia wam zycze......

Do góry