reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

jak to mówią z rodzinom najlepiej na zdjęciu..........

Anp daj znać jak załatwianie paszportu wygląda Musze kolo kwietnia a Alicją jechać A zdjęcie robicie małemu na miejscu?

reklama
Robale jako moderator musze cie poprosic o nie uzywanie wulgaryzmow na forum... rozumiem twoje wzburzenie ale ... niestety to forum publiczne...

Trzymaj sie kobieto:tak: bo wiem ze ci ciezo i cie tam trafia a ludzie naprawde swoimi grozbami i wrzaskami potrafia czlowiekowi niezle krwi napsuc...:baffled::zawstydzona/y:

Anp powodzenia jutro w Hadze...:tak: fotograf jak co jest tez zaraz za rogiem - chociaz ja zawsze jade juz ze zrobionymi fotkami bo skladam wszystko od razu i mam zglowy bez stania po dwa razy w kolejce do okienka...;-)

My dzis spedzilismy pol dnia w domu bo bardzo padalo:-( udalo nam sie wyjsc doslawnie na 20 min:-D i znowu..lunelo...

Victor juz spi... jutro idziemy nowy gips zalozyc bo teraz mam taka atrape....:eek: bo w weekend nie pracuja ludzie z gipskamer i trzeba wrocic w poniedzialek zeby ci noge zagipsowali...:baffled: dziwnie nie?

Ja zmykam bo czekam na mame...i chyba wlasnie bus podjechal, dobranoc!!!

Ania a skąd masz wczesniej dokumenty do wyrobienia paszportu?
to jest odpowiedz na maila ktorego wyslalam do konsulatu z zapytaniem o paszport

Trzeba wziąć akt urodzenia dziecka z gminy holenderskiej na druku międzynarodowym, będzie potrzebne zdjęcie dziecka i akt małżeństwa Państwa. Muszą Państwo przyjechać do nas z tymi dokumentami, oraz ważnymi swoimi dokumentami tożsamości. Paszport jest wydawany na rok, kosztuje 17 euro i będzie do odbioru za 2 tygodnie. Zapraszamy pon- 12.30-17.30, wt-pt 9-14.00

(w sumie to juz raz to wklejalam)
My dzis mielismy gosci wiec na dwor nie szlismy a i tak jest zimno,nawet ogrzewanie na chwile wlaczylismy zeby troche cieple powietrze sie zrobilo,ale tylko na chwile bo nie chcemy malego przegrzewac!!

a jesli Alicja urodzila sie w Pl to tez mam brac akt urodzenia? to jest kolejny paszport??? Akt urodzenia mam z Pl międzynarodowy nie wystarczy?

reklama
Do góry