reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

jak to mówią z rodzinom najlepiej na zdjęciu..........

Anp daj znać jak załatwianie paszportu wygląda Musze kolo kwietnia a Alicją jechać A zdjęcie robicie małemu na miejscu?

reklama
Robale jako moderator musze cie poprosic o nie uzywanie wulgaryzmow na forum... rozumiem twoje wzburzenie ale ... niestety to forum publiczne...

Trzymaj sie kobieto:tak: bo wiem ze ci ciezo i cie tam trafia a ludzie naprawde swoimi grozbami i wrzaskami potrafia czlowiekowi niezle krwi napsuc...:baffled::zawstydzona/y:

Anp powodzenia jutro w Hadze...:tak: fotograf jak co jest tez zaraz za rogiem - chociaz ja zawsze jade juz ze zrobionymi fotkami bo skladam wszystko od razu i mam zglowy bez stania po dwa razy w kolejce do okienka...;-)

My dzis spedzilismy pol dnia w domu bo bardzo padalo:-( udalo nam sie wyjsc doslawnie na 20 min:-D i znowu..lunelo...

Victor juz spi... jutro idziemy nowy gips zalozyc bo teraz mam taka atrape....:eek: bo w weekend nie pracuja ludzie z gipskamer i trzeba wrocic w poniedzialek zeby ci noge zagipsowali...:baffled: dziwnie nie?

Ja zmykam bo czekam na mame...i chyba wlasnie bus podjechal, dobranoc!!!

Ania a skąd masz wczesniej dokumenty do wyrobienia paszportu?
to jest odpowiedz na maila ktorego wyslalam do konsulatu z zapytaniem o paszport

Trzeba wziąć akt urodzenia dziecka z gminy holenderskiej na druku międzynarodowym, będzie potrzebne zdjęcie dziecka i akt małżeństwa Państwa. Muszą Państwo przyjechać do nas z tymi dokumentami, oraz ważnymi swoimi dokumentami tożsamości. Paszport jest wydawany na rok, kosztuje 17 euro i będzie do odbioru za 2 tygodnie. Zapraszamy pon- 12.30-17.30, wt-pt 9-14.00

(w sumie to juz raz to wklejalam)
My dzis mielismy gosci wiec na dwor nie szlismy a i tak jest zimno,nawet ogrzewanie na chwile wlaczylismy zeby troche cieple powietrze sie zrobilo,ale tylko na chwile bo nie chcemy malego przegrzewac!!

a jesli Alicja urodzila sie w Pl to tez mam brac akt urodzenia? to jest kolejny paszport??? Akt urodzenia mam z Pl międzynarodowy nie wystarczy?

reklama
Do góry