reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

anp, śliczne zdjęcia:-)

Robale, to trzymam kciuki..:tak:Koniecznie daj znać o wyniku.

My nadal czekamy cierpliwie. Cała rodzina prawie co dziennie się dopytuje. A ja ciągle im powtarzam, Maluszek przyjdzie keidy sam uzna, że trzeba i że damy im znać jak już będzie po fakcie, bo tak to się będą denerwować, a może i nawet wydzwaniać w trakcie.

Teściowa wczoraj, aby urozmaicić podpytywanie, wysłała SMS o treści "Zadam podchwytliwe pytanie... Gdzie jest Jadzia?";-) hehe

Ostatnia edycja:
reklama
robale, jesli jedna kreska z jednego testu byla ledwo widoczna to cos jest nie tak...
jesli test zrobilas nie z porannego siusku to moze mocz byl zbyt "wodnisty" i malo hcg w nim... ja bym poczekała ze 2 dni i zrobiła znowu, z pierwszego szczoszka :p

ja tak mialam zanim zaszłam w ciąze. okresu brak- 2 testy poz, 2 testy neg... wynik: beta koło 2 (ciaza stwierdza sie powyzej 5). Podejrzenie ciazy pozamacicznej. macica rozpulchniona... a na jajnikach 2 cysty z czego jedna prawdopodobnie byla ciaza pozamaciczna... dostalam leki i powiedzieli mi:
"albo bedziesz miala szczescie i sama sie oczyscisz, albo czeka cie zabieg..." do dzisiaj nie wiem co to bylo tak na prawde, bo tydzień po krwawieniu oczyszczajacym moj ogr zaszłam w ciąże... a miało nie być to możliwe conajmniej 3 miechy po tej kuracji hormonalnej...

carinio dzięki za podtrzymywanie na duchu :). Przyznaję się szczerze że nie doczytałam ulotki , i zamiast sikać przez 5 sekund to ja psi i już a co tam hehe. Nie wiem zobaczymy co dalej będzie się działo. Martwię się o m, nawet nie wiesz jak pragnie dziecka, a ja się wkurzam bo nie mogę mu go dać.

Czytam co napiłaś to też miałaś przeboje, ale się doczekałaś

hejka
zimnooooooooo
wreszcie mi zaluzje zakładają Gdzieś u sąsiadów jest świerszcz co wieczór od ok 22 przez 3h cyka Masakra Wreszcie zaslonie okno i nie bede go słszała A najlepsze ze z 3tyg temu przez całą noc nam cykał w domu Rano go znalałam i wygoniłam Gdybym wiedziała ze sie zadomowi zaraz obok to bym mu skrzydełka wyrwała

Robale przy ciązy a Alicja dopiero 3 test "coś" pokazał Druga kreseczka była taka malutka że test rozebrałam i patrzyłam pod światło :)

Wczoraj wieczorem OK 22.00 Victor wyladowal na pogotowiu...:szok: nikt nie wie jak ale...wyciagnal:-D:-D:-D sobie noge z tego niebieskiego gipsu...nawet chirurdzy w szoku byli! ;D:-p
Zalozyli mu inny... ;)):-):-):-):-):-):-)

U nas tez wieje ale zimno nie jest...
Robale trzymam kicuki, trzymamy...:tak:

Hej dziewczyny!
Jak mija niedziela??

Carinio to naprawde duzo przeszlas,ale na szczescie dobrze sie wszystko skonczylo!
Ja dwa lata temu bardzo pragnelam z mezem dziecka i nic a jak dalismy sobie spokoj ,to zaszlam .Duzy wplyw ma psychika,robi sie jakas blokada jesli sie bardzo chce,dlatego lepiej sobie wziasc wszystko powoli i spokojnie,co ma byc to bedzie.

Robale 3mam kciuki oby to juz byl ten moment i test pozytywny!:-)

Aniahaven Twoj Victor to chyba maly czarodziej jak on sobie zdjal ten gips,pewno bardzo mu przeszkadza,nie dziwie sie!

Ja juz obralam ziemniaczki na obiad,maly spi,moj maz w domu i caly tydzien bedzie wiec jakos czuje sie tez lepiej.Wczoraj bylismy na meczu -moj braciszek gral po raz pierwszy mecz pilki noznej,troche sie usmialismy bo takie male szkraby,chudziutkie -5,6-letnie po boisku biegaly.
Jutro wybieramy sie zrobic malemu zdjecie i do Den Haag do konsulatu paszport wyrobic.Ciekawe jak maly zniesie pierwsza dluzsza podroz bo to jednak 160 km,juz uzgodnilismy z mezem ze jesli nie bedzie padal deszcz to zachaczymy o Scheveningen.Maly spacerek po plazy,oby bylo cieplo.
Dzis w nocy u nas tak padal deszcze mocno,chyba oberwanie chmury bylo,az sie obudzilam i chyba burza tez byla.A jak u Was??Jak sie rozpisalam dzis!To chyba przez moj dobry humorek,:-)milego dnia dziewczyny!:-)

Iguana jak tam uCiebie??

Ostatnia edycja:
reklama
My tez sie przejechalismy raz na rodzinie i pare razy na znajomych,najpierw zalatwilismy prace a potem swiecilismy oczami za nich.Lepiej zalatwic obcemu prace i nie laczyc rodziny i znajomych z praca!Malo ze pomozesz to jeszcze pretensje maja i obgadaja!:angry:

Do góry