reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej!

aniahaven cos maja pecha te Twoje chlopaki tego lata,biedny Victorek taki maly a juz gips!

My wlasnie wrocilismy ze spacerku pewno zara szkrab sie obudzi bo jeszcze smacznie spi wozku,
co na obiad dzis??Ja pulpety w sosie pomidorowym,a Wy?Podzielcie sie przepisami jesli bedziecie mialy chwile,zalozylam nawy temat.milego dnia!!:-)

A to nowe fotki moich chlopakow,Alex troche juz wylysial,heheh

Załączniki

• P1070890.jpg
    P1070890.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 49
  • P1070885.jpg
    P1070885.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny :)

tak jak Ania pisała 4latki od dnie urodzin (u mnie na szczęscie Ala z połowy stycznia) mogą a 5latki już muszą Mój Piotr obcnie chodzi do 2grupy tzn 5latków Rocznikowo ma 6 ale ze urodziny w grudniu poszedł do grupy 2 I dobrze bo grupa 1 i 2 to jak nasze przedszkole tzn czysta zabawa Nawet nie jak zerówka bo w zerówce dzieci uczą się literek a tu tylko rysują i wszystko inne co manualne Dopiero od 3grupy jest nauka

Aniu ja bym chciała ale oni mi tak przyznali Napisali w piśmie ze najwczesniej od pazdziernika i napiszą dokładnie Także czekam

Dzieci w lipcu były już zapisane do lekarza Nie powinnam dostać już "zaproszenia" na doszczepienie Ali na meningokoki? (pneumo ją szczepiłam)

Foty super...:tak:
Mi chodzilo o to ze dziecko do KINDERKOBER moze chodzic jak ukonczy dwa latka - sa to zajecia 2 x w tyg.po 2,5godz.tylko ale maluchom to daje duzo jesli chodzi o jezyk...:tak:
Pecha to chyba jakies fatum :szok: zadzwonilam do PL i..sie okazalo ze w rodzinie mojego M 3ludzi noge zlamalo w ostatnim tygodniu :eek::zawstydzona/y::-(i to sami faceci...:tak: Ale tak na serio to ja w przesady nie wierze..stalo sie i trudno.

A co do watku kulinarnego to ten z naszego forum juz istnieje!!!

Bry
Dawno Was nie podglądałam :), mało czasu. Pracujemy teraz na akord co dla mnie dobrze, ale przychodzę za to zmęczona bardziej. Ale ja z pytaniem bo wy mądre babeczki. Otóż, @ mi się spóźnia 3 dzień, robiłam test rano, wyszła druga kreska cieńka, ale nie wiem czy to zabrudzenie po moczu czy co. o od tej kreski test nie jest taki biały, tylko żółtawy. Mój M chodzi z rogalem na twarzy choć też nie wie co to jest :-p. Wczoraj za dużo piwska wypiłam może dlatego taki wyszedł? Mam jeszcze jeden tylko kiedy testować, no chyba że dostanę @ bo brzuch mnie okropnie boli.

buuu, trzeba miec hasło do linku!

robale, mnie bolał brzuch strasznie jak na @ gdzieś do 3 miesiaca ciąży, wszystko spowodowane tym, ze macica zmienia swój rozmiar. Ja przy kubie miałam tez tak samo jak Ty. :) Najpierw blada krecha, a pozniej cale pole mi sie lekko zazolcilo. Jesli jest jakakolwiek krecha, testuj za 2 dni. Bo poziom HCG zwiększa się co 2 dzień o 50% wiec stezenie bedzie dosc silne :)
Nie zapeszam, czekam na zdjecie tescika :D choc dla mnie to juz oczywiste! :)

Bry, jutro zatestuję bo dziś jakoś nie miałam chęci. A raczej boję się okropnie. Rano poszłam do pracy, i myślałam że nie wyrobię, tak mnie zaczeło wszystko boleć, aż mdliło z tego bólu. Masakra, ale poleżałam i już lepiej, teścik jak wyjdzie pozytywny oczywiście zrobię zdjęcie i pokaże

reklama
Do góry