reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam Was weekendowo:tak::tak::tak:
Dziewczyny myślę, że warto to zobaczyć :szok:
[video=youtube;r2QmGpEK3ko]http://www.youtube.com/watch?v=r2QmGpEK3ko[/video]

[video=youtube;G0-ALet19dM]http://www.youtube.com/watch?v=G0-ALet19dM&feature=fvw[/video]

Karo witaj i nie znikaj:tak: Napisz coś więcej o sobie:tak::-)
Agasta, Claudunia jest słodziutka i minkę ma świetną:-) Zazdroszczę Ci takiej Księżniczki:tak::tak::tak::tak:, ja też taką chce:tak::tak::tak::tak:
Czarna nie mieszkacie sami:confused: Coś o tym wiem i o sprzątaniu po wszystkich:wściekła/y::baffled:
Karola do risotta dodałam Twoje składniki + moje = pyszne risotto :-D:-):tak:

Pojechałam kupić wczoraj rowerek (z marktplaats), bo Niko ma taki duży i nie może się na nim nauczyć jeździć bez kółek, a na nowego wsiadł i pojechał:szok::-):-D Jak Oliwierek podrośnie to będzie miał rowerek:tak::tak::tak::tak::tak: i przy okazji sobie pracę załatwiłam (sprzątanko):-):-):tak::tak::tak::tak:
Butów dla Nikusia nie kupiliśmy, bo takie jak mi się podobały kosztowały 49e:szok:, kupimy w PL:tak::tak::tak:
Ja wczoraj spakowałam już dzieciaczki i wysprzątałam mieszkanko tylko została mi kuchnia do wysprzątania i pakowanie:tak::tak::tak::tak:
Huraaaaaa wreszcie WAKACJE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzien Dobry,

U nas pobudka jak co dzien, troche po 7. Male nakarmione, teraz Megan skacze w jamperoo, a Emma lezy na podlodze i cwiczy przewroty na brzuszek. Ja walcze z katarem u calej rodziny, maz i dziewczyny zakatarzeni, a u mnie plecy wysiadaja i ide w poniedzialek do fizjoterapeuty, starosc nie radosc.

Szerokiej drogi dla urlopowiczow

Dzien bobry
Mam chwilke to pisze .Goscie jeszcze nie dojechali bo zabladzili :baffled::eek::tak:Pierwszy raz autem w te strony sie wybrali:tak:
Aneta ciesze sie ,ze risotto smakowalo .Ja tez takie musze kiedys zrobic:tak:Ja robie jeszcze inne z miesem mielonym i sosem do spagetti itp:tak:
Milych wakacji ,wypocznijcie i cieszcie sie rodzina:tak::tak:I oczywiscie szerokiej drogi!!
Ania teraz mi dobrze ,ale wczoraj sprzatalam i salatke robilam do 23:tak:
Magda ja tez tak mam standardowo pobutki,czasem sa wyjatki:tak:
Czarna jak zakupy ,udane?
Ann co u waszej trujeczki ,jak sie czujecie?
Michas spi a ja pije kawke .bo doczekac sie nie moglam :tak::-DA kawka potrzebna do zycia:tak::-D

Dzień dobry,
dziś Claudusia zrobiła podubkę o 6, ale ża tatuś był akurat na chodzie, to dał maleństwu jeść a mama nawet z łózka nie wychodziła :-D i takim o oto sposobem pospałyśmy do 9 :-)

U mnie już 2 pranie zrobione, posprzątene w salonie i jeszcze suche pranko zostało mi do wyprasowania, ale póki co mała szaleje więc na prasowanie nie mogę liczyć.

Dziewczyną wyjeżdżającym do pl życzę szerokiej drogi i udanych wakacji, a pozostającym tutaj poprawy pogody :-)

My juz po zakupach karola82_82 jak zawsze i wszedzie w koszyku pusto a na kasie :szok::szok::szok:
Mam juz zapas Pampersow chyba na rok,wiem ze to moze przesada kupowac juz teraz ale byla promocja i nie moglam sie powstrzymac :zawstydzona/y:
Teraz obiadek trzeba zrobic.Jak wroci P z pracy to zagonie go do skoszenia trawy poki nie pada a potem powiesi polki i tez bedzie mial Weekend.
Kupilam tez dodatkowe moltony do lozeczek zeby nie prac codziennie jak juz sie dzidzia urodzi tylko co 2dni :-D i gumowa powloczke na materac.
Zamowilysmy ciasto w Hema bo siorka ma w przyszlym tyg.urodzinki.

Rowniez witam nowa forumowiczke.:tak:

Milego popoludnia

Hej.....

U nas po staremu, wszystko zrobione nawet drzemkę zaliczyła popoudniu...:szok:
Anetko wypoczywaj!:-D:tak:
A mnie leń dopadł! i nic mi się nie chce....a moi wręcz przeciwnie -full energia!:rofl2:

reklama
Do góry