reklama
Hej dziewczyny....
To ja...Podczutuję was codziennie ale nie mam siły i ochoty pisać, bo u mnie bez zmian, no moze niewielkie....
tak w skrócie...
Maja wczoraj też z gorączką pół dnia i wogóle co pielucha to kupa, no i dzisiaj się doszukałam...2 górne czwórki już są, a dolne już prawie....
Oli dzisiaj użądliła pszczoła, więc w domu ryk, kwik itp....
Ja już nie mam sił....Jedyne to chyba to, że jednak wyjadę do męża, bo już mam dosć być tu sama...( Ann napewno się cieszy)....
Dziadka przenieśli znowu do innego szpitala, tzn. wrócił tam gdzie był wcześniej...no i czekamy na...KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niunia dzięki za pamięć!
Gosia Daanek jest cudownym berbeciem....
Anetko udanego urlopu w Pl...Jak coś to zapraszam do WROCKA! Zresztą macie niedaleko, więc jak coś to mogę być waszym przewodnikiem....
Ann ty się nie przejmuj wagą i rozmiarem brzusia, bo ja tak samo wyglądałam i nosiłam jak ty....Maja ważyła 4400g jak się urodziła, a ja przytyłam z nią 16 kg! I wyglądałm jak wieloryb!!!!
to tyle....Do następnego!
To ja...Podczutuję was codziennie ale nie mam siły i ochoty pisać, bo u mnie bez zmian, no moze niewielkie....
tak w skrócie...
Maja wczoraj też z gorączką pół dnia i wogóle co pielucha to kupa, no i dzisiaj się doszukałam...2 górne czwórki już są, a dolne już prawie....
Oli dzisiaj użądliła pszczoła, więc w domu ryk, kwik itp....
Ja już nie mam sił....Jedyne to chyba to, że jednak wyjadę do męża, bo już mam dosć być tu sama...( Ann napewno się cieszy)....
Dziadka przenieśli znowu do innego szpitala, tzn. wrócił tam gdzie był wcześniej...no i czekamy na...KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niunia dzięki za pamięć!
Gosia Daanek jest cudownym berbeciem....
Anetko udanego urlopu w Pl...Jak coś to zapraszam do WROCKA! Zresztą macie niedaleko, więc jak coś to mogę być waszym przewodnikiem....
Ann ty się nie przejmuj wagą i rozmiarem brzusia, bo ja tak samo wyglądałam i nosiłam jak ty....Maja ważyła 4400g jak się urodziła, a ja przytyłam z nią 16 kg! I wyglądałm jak wieloryb!!!!
to tyle....Do następnego!
agnes74
Zadomowiona(y)
Cześć laseczki!!!!
mąż dzisiaj rano przyjechał i w ciągu dnia nie miałam nawet czasu żeby tu zajrzeć a teraz już odsypia wczorajszą noc a że ja nie mogę spać to czytam i czytam i konca nie widać ale doczytałam w końcu co tam u was
Agasta Claudia ma sliczne długie włoski będziesz mogła robić warkoczyki czego ci zazdroszczę
Anetko udanego urlopu w PL :-)
Niunia j
a też wolę w Polsce ale nie sama z dzieckiem a że tam można się czegoś dorobić więc cóż jesteśmy w HoandiiTeż sobie dzisiaj robiłam paznokcie tzn.ja miałam robione tipsy żelowe na wesele a teraz je tylko uzupełniłam i zmieniłam wzorek na następne wesele co by pasowały do kiecki
teraz już chyba zasnę !!!!
Dobranoc:-):-)
mąż dzisiaj rano przyjechał i w ciągu dnia nie miałam nawet czasu żeby tu zajrzeć a teraz już odsypia wczorajszą noc a że ja nie mogę spać to czytam i czytam i konca nie widać ale doczytałam w końcu co tam u was
Agasta Claudia ma sliczne długie włoski będziesz mogła robić warkoczyki czego ci zazdroszczę
Anetko udanego urlopu w PL :-)
Niunia j
a też wolę w Polsce ale nie sama z dzieckiem a że tam można się czegoś dorobić więc cóż jesteśmy w HoandiiTeż sobie dzisiaj robiłam paznokcie tzn.ja miałam robione tipsy żelowe na wesele a teraz je tylko uzupełniłam i zmieniłam wzorek na następne wesele co by pasowały do kiecki
teraz już chyba zasnę !!!!
Dobranoc:-):-)
Dzien doberek!
Agnes masz racje - we dwójkę zawsze raźniej....Ja też była rok sama i nigdy więcej tego błędu nie powtórze!
Pauka nie tylko Ann się cieszy że tu przyjedzesz...ja też będe mieć z kim kawkę wypić a moje dzieciaczki będą mieć nowych znajomych do piaskownicy i harców!
Gratuluję ząbków Majuni....
Karola dzięki za komplementy a z uche ok....tylko po każdej kąpieli w morzu albo jeziorze mam specjalny spray antybakteryjny i od razu dotałam też silny antybiotyk jakby mi się coś na wakacjach przyplątało!;-)
Lece ubierać maluchy bo dziś w przedszkolu KIKKERDAG-zakończenie sezonu!
I nareszcie te ukochane WAKACJE!:-)
Miłego dnia!
Agnes masz racje - we dwójkę zawsze raźniej....Ja też była rok sama i nigdy więcej tego błędu nie powtórze!
Pauka nie tylko Ann się cieszy że tu przyjedzesz...ja też będe mieć z kim kawkę wypić a moje dzieciaczki będą mieć nowych znajomych do piaskownicy i harców!
Gratuluję ząbków Majuni....
Karola dzięki za komplementy a z uche ok....tylko po każdej kąpieli w morzu albo jeziorze mam specjalny spray antybakteryjny i od razu dotałam też silny antybiotyk jakby mi się coś na wakacjach przyplątało!;-)
Lece ubierać maluchy bo dziś w przedszkolu KIKKERDAG-zakończenie sezonu!
I nareszcie te ukochane WAKACJE!:-)
Miłego dnia!
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Agasta tak mam żelki na moich naturalnych, króciutkie, bo ja mam tak miękkie paznokcie, że zapuścić nie mogę i to są motylki, tylko na zdjęciu nie widać dokładnie
Pauka gratulacje dla Majki Dziękujemy za zaproszenie, ale chyba nie damy razy, mamy już wszystko rozplanowane, że chyba nam czasu zabraknie Najbardziej przeraża mnie to, że w niedziele rano będziemy w PL (1000km), a już w poniedziałek jedziemy na wakacje ( ok 500km), więc dupa mi odpadnie Ja po takiej trasie NL--->PL czuje wszystkie moje kości na dupie A do Ciebie kochana mamy ok 115km. Ja byłam 7 miesięcy bez męża i też powiedziałam, że nigdy więcej
Agnes dziękuję
Uciekam, bo mieszkanko muszę posprzątać, obiadek zrobić, zacząć się pakować i muszę Nikusiowi nowe adidaski jechać kupić, bo szycie puściło w starych
Aha powiedzcie mi kobitki do czego mam wykorzystać paprykę, bo zostały mi 3 i nie chcę aby się zmarnowały Na leczo nie mam ochoty, a co chili nie mam mielonego. Muszę coś z nimi no obiad dzis zrobić:-)
Miłego dnia kobitki
Pauka gratulacje dla Majki Dziękujemy za zaproszenie, ale chyba nie damy razy, mamy już wszystko rozplanowane, że chyba nam czasu zabraknie Najbardziej przeraża mnie to, że w niedziele rano będziemy w PL (1000km), a już w poniedziałek jedziemy na wakacje ( ok 500km), więc dupa mi odpadnie Ja po takiej trasie NL--->PL czuje wszystkie moje kości na dupie A do Ciebie kochana mamy ok 115km. Ja byłam 7 miesięcy bez męża i też powiedziałam, że nigdy więcej
Agnes dziękuję
Uciekam, bo mieszkanko muszę posprzątać, obiadek zrobić, zacząć się pakować i muszę Nikusiowi nowe adidaski jechać kupić, bo szycie puściło w starych
Aha powiedzcie mi kobitki do czego mam wykorzystać paprykę, bo zostały mi 3 i nie chcę aby się zmarnowały Na leczo nie mam ochoty, a co chili nie mam mielonego. Muszę coś z nimi no obiad dzis zrobić:-)
Miłego dnia kobitki
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
No czesc dziewczyny, ale kurde sie rozgadujemy, ho ho
Czarna smoczyco oczywiscie, ze wiem gdzie Biala Podlaska, nareszcie ktos ma tez tak daleko jak ja
Tylko ze ja juz tam nie mieszkam,rodzice przeniesli sie na pomorze jak mialam 2 latka,ale spedzalam tak kazde wakacje u babci na wsi.Nigdy nie zapomne tych chwil.Ostatnio niestety tak sie poukladalo,ze nie bylam tam juz 5 lat
moze jak Mala juz bedzie z nami i troche podrosnie...czas pokaze
A tak w ogole to DZIEN DOBRY WSZYSTKIM
juz po sniadanku.dzisiaj wyjatkowo wyspana
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Miłego dnia kobitki
Ja w tej kwestii kompletnie zielona jestem bo papryki wogole nie jadam jakos mi sie dziwnie zoladek na sama mysl skreca tak samo jak na banany.Ale podejrzewam ze ktoras cos wymysli i Ci podpowie.
Ja tez mykam posprzatac-chociaz motywacji brak
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Czarna a ja uwielbiam paprykę (szczególnie czerwoną) i bananki również, ale takie słabo dojrzałe, bo jak już są miękkie to są niedobre
Kobitki zobaczcie jaka pogoda na weekend Moje pranie mi nie wyschnie do wyjazdu
Weer voor Den Haag
- Toevoegen aan iGoogle
15 °C
Actueel: Bewolkt
Wind: ZW - 30 km/h
Luchtvochtigheid: 86%
Kobitki zobaczcie jaka pogoda na weekend Moje pranie mi nie wyschnie do wyjazdu
Weer voor Den Haag
- Toevoegen aan iGoogle
15 °C
Actueel: Bewolkt
Wind: ZW - 30 km/h
Luchtvochtigheid: 86%
vr
20 °C | 14 °C
za
20 °C | 14 °C
zo
24 °C | 14 °C
ma
23 °C | 14 °C
20 °C | 14 °C
za
20 °C | 14 °C
zo
24 °C | 14 °C
ma
23 °C | 14 °C
WeerOnline Den Haag Nederland na tej stronce pogoda się trochę różni... i "bądź tu mądry i pisz wiersze"
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry
Ja juz po pracy ,mam weekend!:-)Ale pada teraz A rano buzra byla
Aneta ja z papryki robie risotto bezmiesne(papryka duzo ,pieczarki,cebula ser i oczywiscie ryz)
To sie nam pogoda szukuje
Ide robic odiad
Ja juz po pracy ,mam weekend!:-)Ale pada teraz A rano buzra byla
Aneta ja z papryki robie risotto bezmiesne(papryka duzo ,pieczarki,cebula ser i oczywiscie ryz)
To sie nam pogoda szukuje
Ide robic odiad
reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Karola ja robię risotto: ryż, filet z kurczaka, cebula, marchewka, groszek mrożony, ser
Podaj przepis jeśli masz chwilkę czasu
Podaj przepis jeśli masz chwilkę czasu
Ostatnia edycja: