reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam Was weekendowo:tak::tak::tak:
Dziewczyny myślę, że warto to zobaczyć :szok:
[video=youtube;r2QmGpEK3ko]http://www.youtube.com/watch?v=r2QmGpEK3ko[/video]

[video=youtube;G0-ALet19dM]http://www.youtube.com/watch?v=G0-ALet19dM&feature=fvw[/video]

Karo witaj i nie znikaj:tak: Napisz coś więcej o sobie:tak::-)
Agasta, Claudunia jest słodziutka i minkę ma świetną:-) Zazdroszczę Ci takiej Księżniczki:tak::tak::tak::tak:, ja też taką chce:tak::tak::tak::tak:
Czarna nie mieszkacie sami:confused: Coś o tym wiem i o sprzątaniu po wszystkich:wściekła/y::baffled:
Karola do risotta dodałam Twoje składniki + moje = pyszne risotto :-D:-):tak:

Pojechałam kupić wczoraj rowerek (z marktplaats), bo Niko ma taki duży i nie może się na nim nauczyć jeździć bez kółek, a na nowego wsiadł i pojechał:szok::-):-D Jak Oliwierek podrośnie to będzie miał rowerek:tak::tak::tak::tak::tak: i przy okazji sobie pracę załatwiłam (sprzątanko):-):-):tak::tak::tak::tak:
Butów dla Nikusia nie kupiliśmy, bo takie jak mi się podobały kosztowały 49e:szok:, kupimy w PL:tak::tak::tak:
Ja wczoraj spakowałam już dzieciaczki i wysprzątałam mieszkanko tylko została mi kuchnia do wysprzątania i pakowanie:tak::tak::tak::tak:
Huraaaaaa wreszcie WAKACJE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzien Dobry,

U nas pobudka jak co dzien, troche po 7. Male nakarmione, teraz Megan skacze w jamperoo, a Emma lezy na podlodze i cwiczy przewroty na brzuszek. Ja walcze z katarem u calej rodziny, maz i dziewczyny zakatarzeni, a u mnie plecy wysiadaja i ide w poniedzialek do fizjoterapeuty, starosc nie radosc.

Szerokiej drogi dla urlopowiczow

Dzien bobry
Mam chwilke to pisze .Goscie jeszcze nie dojechali bo zabladzili :baffled::eek::tak:Pierwszy raz autem w te strony sie wybrali:tak:
Aneta ciesze sie ,ze risotto smakowalo .Ja tez takie musze kiedys zrobic:tak:Ja robie jeszcze inne z miesem mielonym i sosem do spagetti itp:tak:
Milych wakacji ,wypocznijcie i cieszcie sie rodzina:tak::tak:I oczywiscie szerokiej drogi!!
Ania teraz mi dobrze ,ale wczoraj sprzatalam i salatke robilam do 23:tak:
Magda ja tez tak mam standardowo pobutki,czasem sa wyjatki:tak:
Czarna jak zakupy ,udane?
Ann co u waszej trujeczki ,jak sie czujecie?
Michas spi a ja pije kawke .bo doczekac sie nie moglam :tak::-DA kawka potrzebna do zycia:tak::-D

Dzień dobry,
dziś Claudusia zrobiła podubkę o 6, ale ża tatuś był akurat na chodzie, to dał maleństwu jeść a mama nawet z łózka nie wychodziła :-D i takim o oto sposobem pospałyśmy do 9 :-)

U mnie już 2 pranie zrobione, posprzątene w salonie i jeszcze suche pranko zostało mi do wyprasowania, ale póki co mała szaleje więc na prasowanie nie mogę liczyć.

Dziewczyną wyjeżdżającym do pl życzę szerokiej drogi i udanych wakacji, a pozostającym tutaj poprawy pogody :-)

My juz po zakupach karola82_82 jak zawsze i wszedzie w koszyku pusto a na kasie :szok::szok::szok:
Mam juz zapas Pampersow chyba na rok,wiem ze to moze przesada kupowac juz teraz ale byla promocja i nie moglam sie powstrzymac :zawstydzona/y:
Teraz obiadek trzeba zrobic.Jak wroci P z pracy to zagonie go do skoszenia trawy poki nie pada a potem powiesi polki i tez bedzie mial Weekend.
Kupilam tez dodatkowe moltony do lozeczek zeby nie prac codziennie jak juz sie dzidzia urodzi tylko co 2dni :-D i gumowa powloczke na materac.
Zamowilysmy ciasto w Hema bo siorka ma w przyszlym tyg.urodzinki.

Rowniez witam nowa forumowiczke.:tak:

Milego popoludnia

Hej.....

U nas po staremu, wszystko zrobione nawet drzemkę zaliczyła popoudniu...:szok:
Anetko wypoczywaj!:-D:tak:
A mnie leń dopadł! i nic mi się nie chce....a moi wręcz przeciwnie -full energia!:rofl2:

reklama
Do góry