reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień dobry!

Wznoszę toast z samego rana!:-D

Wszystkim Aniom,Aneczkom i Aniutkom odwagi i sił, by porywać się na cele i zmiany, które z pozoru wydają się trudne, a później wprost wymarzone, realizacji planów i nowych marzeń i kolejnych natchnień!!;-):-D

Mój przed godziną wrócił z rybek z ogromniastym bukietem róż:szok::szok::szok: i tak mi się wpakował do łóżka!:sorry::-D:-)

reklama
Witam sie slonecznie

Niech życie Twoje bajką się stanie,
niech ma same pogodne dni.
A promyk słońca niech Cię prowadzi,
tam gdzie otwarte do szczęścia drzwi.
__¶______(¯`v´¯)__¶¶
__¶¶¶__(¯`(●)´¯)__(¯`v´¯)___¶
__¶¶¶¶¶¶(_.^._)__(¯`(●)´¯)_¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶____(_.^._)__¶¶¶
___¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`v´¯)¶¶(¯`v´¯)¶¶¶¶
___(¯`v¶¶¶¶(¯`(❤)¯)¶(¯`(❀)´¯)¶¶
_(¯`(●(¯`v´¯) (_.^._)¶_¶(_.^._)¶¶
_(_(¯`(❀)´¯)¶¶¶¶¶¶(¯`v´¯) `v´¯)
___¶(_.^._)¶¶¶¶_¶(¯`(●)´¯) ●)´¯)
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`v´¯)¶(_.^._)`v´¯)
¶¶¶¶¶¶¶¶_(¯`(●)´¯)_(¯`v´¯)●)´¯)
¶¶¶¶¶_¶¶¶¶(_.^._)¶(¯`(❀)´¯)._)
¶¶¶_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶_¶(_.^._)
___§§§§.¶¶¶¶¶¶¶__¶_¶¶¶¶¶¶¶
__§§__§§.__¶¶_¶¶__¶¶¶¶¶
___§§__§§§§§§§§წ§§§§§§§§
___§§____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
___§§______¶¶¶¶¶¶¶¶ Pozdrawiam
_____§§____¶¶¶¶¶¶¶¶ Uśmiech
_______§§§_¶¶¶¶¶¶¶¶ Całuski
______________¶¶¶¶¶ Zostawiam
_________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

Miłego dnia zycze Wszystkim imieninowym solenizantkom

Dzien dobry
Wszytkim forumowiczka o imieiu ANIA zycze wszyskiego dobrego ,spelnienia marzen ,milości i duzo radosci z pociech :tak::tak:
Ja tez wszystkim urlopowiczka zycze udanych wakacji w rodzinnym gronie!:tak::-)
My wczoraj poszalelismy do 24:tak: Dojechali jeszcze znajomi z dzieckiem.:happy:Zrobilismy grila ,winko i piwko bylo:happy:Posiedzielismy ,pogadalismy:tak:
Teraz doprowadzilam chate do porzadku ,bo poimprezowa masakra na podlodze byla:tak::-D:-D:rofl2:
Zaraz zjemy obiadek i idziemy na spacerek .Pogoda niewyrazna ,ale nie pada:-)
Milego dzionka

Dzien dobry.
A naszej Claudii coś ie wczoraj godziny poprzestawiały i o 19 spała już, zbudziła sie o 21 i szalała do 22 :szok: O 3 w nocy znowu zrobiła pobudke, wypiła mleczko i pospała do 7.
Przez te pobudki chodzę trochę zakręcona :-D

Dziś jedziemy do znajomych w odwiedzinki ozostajemy u nich na grilla, wię cwócimy pewnie wieczorkiem.

Wszystkim Aneczkom życze naj naj naj.

witam,

najlepsze zyczenia dla wszystkich Aneczek!

moje male spia na zmiane, wiec jeszcze nie bylismy na spacerze, ale chyba juz czas. zaraz dostana butle i w droge. w rotterdamie piekna pogoda, az szkoda siedziec w domu.

ma ktos pomysl na prezent na rocznice slubu? mam czas do srody, nasza 3 rocznica.

Hej dziewczyny

A my dzisiaj wybralismy sie na Batavie na zakupy.Oczywiscie ja raczej tylko ogladam bo malo rzeczy na mnie pasujacych moge znalesc :)) ale jeszcze tylko troszke i jak sie rozdwoje to pojdziemy na mega zakupy :-)

A tu zobaczcie co mi wpadlo w rece

Załączniki

• z wezem.jpg
    z wezem.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 33
Czarna S.:szok::szok::szok::szok: podziwiam!:tak:
Ja osobiście nieboje sie węży ale ...wole na nie spoglądać z daleka!:-D
A my grillek na balkonie imieninowo-zapoznawczy bo do sąsiada dołączyła żonka a jej jeszcze nie znam!Synka mają bombowego ciągle uśmiechnięty od ucha do ucha.Erni oczywiście HAPPY bo to jego rówieśnik!;-):-)
Niestety my od kilku dni cierpimy na ostry ból gardła:wściekła/y:- pewnie jakiś wirus i właśnie dziś Erni został jego ofiarą...biedaczek tak płakał i kaszlał jakby tam żyletki miał!:-(
Zasnął przed chwilką po paracetamolu!
Magda co do pomysłu to ci dziś nie pomogę-brak koncepcji...:baffled:

witam was niedzielnie
wszystkim Aniom zycze wszystkiego najlepszego!!!!!!
ja od wczoraj czuje sie jakos nie bardzo, boli mnie skora na brzuchu i plecach i nie wiem co to jest czuje kazde dotkniecie nawet koszulka mi przeszkadza nie wiem co to jest, moj M chce zebysmy poszli jutro do lekarza ale co mu powiem ze mnie skora boli?????
Czarna odwazna jestes, ja tak jak Ania moze sie i nie boje ale wole sie trzymac z daleka od tych zwierzat
Aneta udanch wakacji!!!!!
Aniu ja tez dzisiaj grola zaliczylam pozegnalnego, bo nasza kolezanka z pracy przeprowadza sie do chlopaka w okolice amsterdamu
moj M wrocil z pracy a ja chyba ide lezec
dobranoc........

reklama
Do góry