reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniu Zdrówka dla WAS!!!! i Przede wszystkim dla Erniego! :tak::tak:Biedaczek....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

Czarna Respect....:tak::tak::tak::-) U mojego męża w pracy dwa lata temu na imprezie mikołajkowej by fakir z kilkoma boami...Oli i Seba mieli go na barkach a ja wolałam tylko robić zdjęcia:baffled::sorry::tak::-)

a tu kilka nowości dla was...ktoś zauważy??;-):laugh2:
1. w kiosku
2. dzisiaj
3 Oli w kinie
4. Maja w kinie
5. Oli dzisiaj
6. Maja dzisiaj

Załączniki

• Zdjęcie0752.jpg
    Zdjęcie0752.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0994.jpg
    Zdjęcie0994.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie0940.jpg
    Zdjęcie0940.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie0945.jpg
    Zdjęcie0945.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0979.jpg
    Zdjęcie0979.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0982.jpg
    Zdjęcie0982.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Dzien Dobry

Oj po wczorajszych zakupach o 22:00 padlam jak kawka,spalam do 8:00 i tylko 3 razy wstawalam do toalety.Co do weza to mama pewnie nazwala by to glupota a nie odwaga,zawsze tak podchodzila do tego ze musialam dotknac kazdego mijajacego nas zwierzaczka.No i jak widac to mi zostalo z dziecnistwa.

pauka_22 ania ma racje :tak: nowy kolorek,gustowny,moj ulubiony

aniahaven mam nadzieje ze Erniemu naprawde juz przeszlo,u mnie jak bol gardla to zawsze angina:wściekła/y:

Gosia 1977 wiem co czujesz,skora na moim brzuchu osiagnela granice swoich mozliwosci pod wzgledem rozciagania i pojawily sie ROZSTEPY :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem zalamana:-:)baffled: bo mialo byc tak pieknie.Nawet ich nie widze bo mi "brzuch zaslania" a to przeciez jeszcze nie koniec

Znikam na troche,milego przedpoludnia

czesc poniedzialkowo
u nas jakas dzisiaj nerwowa atmosfera i tylko szukamy zaczep[ki, nie wiem czy to uroki poniedzialku????:sorry::baffled::baffled::sorry:
Pauka dziewczynki sliczne a tobie b. ladnie w nowym kolorze:tak::tak:
Aniu dobrze ze z Ernim wszystko ok
Czarna tylko ze miedzy nami jest taka roznica ze ty jestes w ciazy a ja juz nie:-D:-D:-D:-D:-D. Do rozstepow sie przyzwyczaj i je pokochaj u mnie sie pojawily w 9 miesiacu i pozniej jak urodzilam zrobilo sie ich jeszcze wiecej:eek::eek::eek:, w zamian mam kochanego skarba
w piatek mam isc do lekarza ale co ja mu powiem do piatku pewnie mi wszystko minie:baffled::baffled::baffled: znajac zycie
narka........

Zostalam sama???:szok:

Pogoda taka ladna dzisiaj a ja nie mam sily sie ruszyc.Ciegnie mnie brzucholek w dol,NIENAWIDZE GRAWITACJI

Moj P wlasnie pousci sygnal,znaczy skonczyl prace a ja dopiero co zabralam sie za obiad.Dzisiaj zapiekanka makaron,pieczarki i miesko z kurczaka :tak: az mi slinka cieknie.Lece do kuchni

Hej...

Ja jak zawsze o tej porze na lunch'u...dziś makarn z koktailem truskawkowym bo dzieci uwielbiają:-D ja zresztą też!:rofl2:
U nas zaczęło kropić-a my na zwierzaki się wybieramy!
Mam nadzieje że to tylko takie przelotne...:eek:
Gosia ja też tak czasami mam,co zrobić:nerd: można przeczekać albo pokłócić się a potem godzić!:-p:-DTo ostatnie jest chyba najprzyjemnejsze!
Czarna S. mnie się udało przeżyćbez rostępów dwie ciąże:szok::tak: nie wiem jak to zrobiłam ale nie mam....wiem,wiem niewielkie pocieszenie ale z rozstepami da się żyć - i tak jak Gosia powiedziała w zamian zawsze coś się ma!Albo kogoś!:-)
Ann a Ty jak się masz?Co tak tylko BRY??!:eek:
Zmykam...

reklama
No hej dziewczyny!
Dziekuje za zyczenia i rowniez wszytskim Aniom zycze naj naj naj!!!
Agasta wczoraj ja rowniez (w zamian za zywe kwiaty) dostalam bilety do tego tropikalnego raju, wiec przejezdzalam obok Ciebie:-)generalnie tam mi sie bardzo podobalo, oczywiscie nabardziej motyle, tylko troche krotko jak na wyprawde od nas to 180 km, ale zachaczylismy jeszcze przypadkiem o Urk no i powiem, ze to fatnastiko miejscowosc:-)

Do góry