reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aniu Zdrówka dla WAS!!!! i Przede wszystkim dla Erniego! :tak::tak:Biedaczek....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

Czarna Respect....:tak::tak::tak::-) U mojego męża w pracy dwa lata temu na imprezie mikołajkowej by fakir z kilkoma boami...Oli i Seba mieli go na barkach a ja wolałam tylko robić zdjęcia:baffled::sorry::tak::-)

a tu kilka nowości dla was...ktoś zauważy??;-):laugh2:
1. w kiosku
2. dzisiaj
3 Oli w kinie
4. Maja w kinie
5. Oli dzisiaj
6. Maja dzisiaj

Załączniki

• Zdjęcie0752.jpg
    Zdjęcie0752.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie0994.jpg
    Zdjęcie0994.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0940.jpg
    Zdjęcie0940.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0945.jpg
    Zdjęcie0945.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie0979.jpg
    Zdjęcie0979.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie0982.jpg
    Zdjęcie0982.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Dzien Dobry

Oj po wczorajszych zakupach o 22:00 padlam jak kawka,spalam do 8:00 i tylko 3 razy wstawalam do toalety.Co do weza to mama pewnie nazwala by to glupota a nie odwaga,zawsze tak podchodzila do tego ze musialam dotknac kazdego mijajacego nas zwierzaczka.No i jak widac to mi zostalo z dziecnistwa.

pauka_22 ania ma racje :tak: nowy kolorek,gustowny,moj ulubiony

aniahaven mam nadzieje ze Erniemu naprawde juz przeszlo,u mnie jak bol gardla to zawsze angina:wściekła/y:

Gosia 1977 wiem co czujesz,skora na moim brzuchu osiagnela granice swoich mozliwosci pod wzgledem rozciagania i pojawily sie ROZSTEPY :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem zalamana:-:)baffled: bo mialo byc tak pieknie.Nawet ich nie widze bo mi "brzuch zaslania" a to przeciez jeszcze nie koniec

Znikam na troche,milego przedpoludnia

czesc poniedzialkowo
u nas jakas dzisiaj nerwowa atmosfera i tylko szukamy zaczep[ki, nie wiem czy to uroki poniedzialku????:sorry::baffled::baffled::sorry:
Pauka dziewczynki sliczne a tobie b. ladnie w nowym kolorze:tak::tak:
Aniu dobrze ze z Ernim wszystko ok
Czarna tylko ze miedzy nami jest taka roznica ze ty jestes w ciazy a ja juz nie:-D:-D:-D:-D:-D. Do rozstepow sie przyzwyczaj i je pokochaj u mnie sie pojawily w 9 miesiacu i pozniej jak urodzilam zrobilo sie ich jeszcze wiecej:eek::eek::eek:, w zamian mam kochanego skarba
w piatek mam isc do lekarza ale co ja mu powiem do piatku pewnie mi wszystko minie:baffled::baffled::baffled: znajac zycie
narka........

Zostalam sama???:szok:

Pogoda taka ladna dzisiaj a ja nie mam sily sie ruszyc.Ciegnie mnie brzucholek w dol,NIENAWIDZE GRAWITACJI

Moj P wlasnie pousci sygnal,znaczy skonczyl prace a ja dopiero co zabralam sie za obiad.Dzisiaj zapiekanka makaron,pieczarki i miesko z kurczaka :tak: az mi slinka cieknie.Lece do kuchni

Hej...

Ja jak zawsze o tej porze na lunch'u...dziś makarn z koktailem truskawkowym bo dzieci uwielbiają:-D ja zresztą też!:rofl2:
U nas zaczęło kropić-a my na zwierzaki się wybieramy!
Mam nadzieje że to tylko takie przelotne...:eek:
Gosia ja też tak czasami mam,co zrobić:nerd: można przeczekać albo pokłócić się a potem godzić!:-p:-DTo ostatnie jest chyba najprzyjemnejsze!
Czarna S. mnie się udało przeżyćbez rostępów dwie ciąże:szok::tak: nie wiem jak to zrobiłam ale nie mam....wiem,wiem niewielkie pocieszenie ale z rozstepami da się żyć - i tak jak Gosia powiedziała w zamian zawsze coś się ma!Albo kogoś!:-)
Ann a Ty jak się masz?Co tak tylko BRY??!:eek:
Zmykam...

reklama
No hej dziewczyny!
Dziekuje za zyczenia i rowniez wszytskim Aniom zycze naj naj naj!!!
Agasta wczoraj ja rowniez (w zamian za zywe kwiaty) dostalam bilety do tego tropikalnego raju, wiec przejezdzalam obok Ciebie:-)generalnie tam mi sie bardzo podobalo, oczywiscie nabardziej motyle, tylko troche krotko jak na wyprawde od nas to 180 km, ale zachaczylismy jeszcze przypadkiem o Urk no i powiem, ze to fatnastiko miejscowosc:-)

Do góry