reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

ja cały tydzień gnije w domu bo Piotrek chory jak nigdy Najpierw 4 dni gorączki potem mega ból gardła od wczoraj wreszcie poprawa Na szczęście obyło się bez antybiotyku

dobrze ze od jutra już szkoła

reklama
a mysmy spedzili cudowny weekend w scheveningen :-) och zeby tak chociaz raz w miesiacu mozna bylo taki wypad organizowac..... sobote spedzilismy w hadze a niedziela nad morzem i znowu tesknata kiedy zamieszkamy gdzies w poblizu morza :tak: chlopaki tez spisaly sie na medal, lwy salonowe :-D Daan najchetniej by w hotelu zamieszkal :-)
jutro nareszcie poniedzialek...juchuuuu :wściekła/y::dry::baffled:

witam
Wczoraj pisalam dwa razy i mi sie pokasowalo i dalam sobie spokój :baffled:
Alexja duzo milosci ,radosci i wspanialej podrózy poslubnej:tak:
Gosiu super ze pobyt w hadze sie udal:tak:
My sie tez dzis lenilismy:tak: ja po nocy niewyspana i nawet reka ruszyc mi sie nie chcialo:baffled:

Heloł stare i nowe "foremki", here are Im :-D pamietacie Ann :confused: A sprobujcie nie :-p hehe
Tak serio to z sentymentu mnie tu zawialo jako ze jestem znowu przy nadziei, przesiedzialam tu cala moja poprzednia ciaze z mlodzieza ale widze ze tu juz sie niewiele tych starych foremek ostalo (oprocz dyrekcji oczywiscie :-p) i jakos umierajaco sie tu zrobilo. Zaraz mnie pewnie ktos zjedzie ze skoro mi sie nie podoba to wcale nie musze tu byc hahahaha

Milego dnia

Ann, witaj :-), gratulacje.
Agss, jak sie malutka czuje?
Alexja, gratulacje, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:tak:. A jak po powrocie do pracy sie czujesz, udało Ci sie wszystko zorganizowac?
Echh Ikea tez musimy sie wybrac, przydałby sie kolejny regał na ksiazki:-).
U nas dzisiaj piekny dzien sie zapowiada moze w koncu bedzie juz wiosna, a poza tym tydzien pod znakiem prób i przygotowan do 50 lecia szkoły i wizyty krolowej:tak:.No,a potem juz tylko czekamy na ferie wielkanocne:-)
Miłego dnia

Ann - nie znam Cię, ale fajnie, że wróciłaś. Wow, to masz ciekawie w domku. Zawsze podziwiałam mamy bliźniąt. Moja mi daje czasem do wiwatu, aż się chce płakać a co dopiero, jakby była razy 2 albo więcej. Gratuluję ciąży. Wiesz już, czy to jedna dzidzia, czy więcej?

Alexja - gratuluje bycia zaobrączkowaną. Jak się z tym czujesz? Mi było na początku dziwnie z myślą, że to JUŻ i mam obrączkę itd. Mimo, że ze sobą byliśmy długi czas haha.

A tak wprowadzając głupi humor na forum:
601555_490178617706005_1054805492_n.png Znalezione u blogerki Matka Sanepid. Czasem coś tam ją podczytuję. Nie ze wszystkim się zgadzam, więc nie wsiąknęłam w jej twórczość.

Dzisiaj ładna pogoda w Niderlandach. Już o 8 zaliczyłyśmy poranny spacer i żałuję, że jeszcze nie zwiozłam sobie do Rottka roweru, który zalega u rodziny w Delft. Muszę się spiąć i to zrobić, dokupić fotelik i śmigać z małą, skoro pogoda się robi wiosenna.

Ania dziekuje:tak: powrot do pracy byl ciezki, ale znalazlam bardzo fajna i uczciwa dziewczyne i teraz sto razy lepiej mi sie pracuje niz przed macierzynskim. Juz kilka rozpraw za mna, wrocilam do formy :-);-)

reklama
Do góry