reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Czesc dziewczyny! Jutro moj wielki dzien :-) wszystko dopiete na ostatni guzik, mam nadzieje, ze jutro nic sie nie zepsuje i slub pojdzie po naszej mysli :-)

Karola Sardynia jest takze w planie naszej podrozy poslubnej :tak:

Co do wakacji w Polsce, to ja juz tyle czasu nie bylam :no: i poki co sie nie zanosi w tym roku, ale moze w przyszlym sie w koncu zbierzemy i moj maz zobaczy jaka Polska piekna :-) napewno wtedy odwiedzimy Wroclaw, Krakow, polskie gory i morze, no i obowiazkowo Mazury! Astrid zazdroszcze tyle czasu w kraju naszym, choc tak sobie mysle, ze posiedzisz z tydzien-dwa i juz bedziesz chciala wracac :-)

Gosia mowisz ze na Scheveningen bedziesz? To zapraszam :-) akurat tutaj mieszkam :tak:

reklama
Alexja, zycze wam wszystkigo najlepszego w tak pieknym dniu. A za zqpfoszenie dziekuje ale my tylko na weekend jedziemy, musimy sie nacieszyc morzem no i mysle zobaczyc w koncu hage.

Witam,

Aniuhaven jak tam postepuje malowanie kuchni??

Karola no to szykuja Wam sie super wakacje :tak:

Gosia udanego pobytu w Scheveningen :-)

My wakacje spedzimy jak co roku w Polsce. Niestety tak jak u Astrid, moja mama na razie nie ma mozliwosci odwiedzenia nas. Dlatego jezdzimy do Polski w kazde letnie i majowe wakacje.
Poki co marzy mi sie weekend we Florencji, ale nie mam z kim zostawic dzieci :-(No chyba, ze wypuszcze sie z jakas kolezanka a malzonka zostawie w domu ;-)

hejka

ale wakacyjnie się zrobiło :)

Ma-Rita moja kolezanka tak robiła, ze jechali do pl zostawiali mała u dziadkow i stamtad jechali na wycieczke.... no ale nie kazdy chce z polski na wycieczke a i nie wiem jak cenowo, w kazdym razie im tak pasowało :)

my w tym roku tez na 3 tyg do Polski... roczek i wesele przyjaciółki :) bedzie impreza

Alexja życzę dużo szczęścia i aby ten dzień był dla was pięknym wspomnieniem.

Co do Polski...to właśnie jest to, że mija tydzień i masz ochotę wrócić do ciszy i spokoju w NL. Niestety, ale wakacje w PL to wieczne odwiedziny i łażenie do kogoś, bo każdy chce Cię zobaczyć, zobaczyć dzidzię itd. Najgorzej wspominam wakacje, jak byłam w 7-8 miesiącu ciąży. CIągle gdzieś chodziliśmy a ja z brzuchalem. Mimo, że kondycję miałam dobrą, no ale jednak było to męczące. Dobrze, że nikt mnie nie macał, bo bym była zła. Teraz za to, co rusz "dobre rady" :sorry2:. Ale niech mała ma radochę z dziadków i wujków.

hejka dziewczynki... juz wam melduje ze malowanie kuchni przesunięte, mąż wykończony ostatnim tygodniem:zawstydzona/y: więc mu darowałam:-) kolor ma być biały / bo mam kanarkowy/ ale ze wstawkami limonki i mam jeszcze koncepcje na dwa pasy tapety /zakupiłam w pl bo mi sie bardzo podobała - taka z motywem bambus i kamienie:-D/

co do wakacji to ja mam juz plan na majowe- jeden tydzien w Wiedniu u cioci, drugi z PL - dzieci zostają u mamy a ja zmykam poszaleć z koleżankami z podstawówki, zaproszeń mam pare więc kilka dni mnie nie bedzie:cool2: a mąż niestety zostaje w NL bo ma full pracy:-p:tak:...bardzo sie ciesze chociaz tak jak piszecie cały czas bedzie bieganina, kawki , odwiedzinki i grille:-D

miłej soboty..

p.s. Alexja GRATULACJE- pochwal sie jak było i...może jakies fotki ci sie u da?

czesc dawno mnie nie było Podczytywałam ale jakoś weny brakowało a ostatnio i czasu Wreszcie wzięłam się mocniej za nauke języka Szkoda że wczesniej nie odkryłam ze można przez skypa
w Polsce też już prawie rok nie byłam Teraz jedziemy na Wielkanoc do teściów a potem na tydzień majowy do moich rodziców

własnie oglądam perfekcyjną panią domu Jak te baby tak mogę mieć w domu..........

hola

a tu znowu pustki.....

pogoda nie nastraja

Ola ja kiedys tez ogladalam nieraz i tez zastanawiałam sie jak mozna tak mieszkać , jeju

reklama
witam...no Ikea też dobry pomysł na niedzielną nude:-D my zaliczyliśmy spacerek i już rosołek też zjedliśmy a teraz rodzinka na kanapie :tak: film ogląda... czyli niedzielny standard! może jeszcze goście nas odwiedzą wieczorkiem...

Do góry