reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Czesc dziewczyny! Jutro moj wielki dzien :-) wszystko dopiete na ostatni guzik, mam nadzieje, ze jutro nic sie nie zepsuje i slub pojdzie po naszej mysli :-)

Karola Sardynia jest takze w planie naszej podrozy poslubnej :tak:

Co do wakacji w Polsce, to ja juz tyle czasu nie bylam :no: i poki co sie nie zanosi w tym roku, ale moze w przyszlym sie w koncu zbierzemy i moj maz zobaczy jaka Polska piekna :-) napewno wtedy odwiedzimy Wroclaw, Krakow, polskie gory i morze, no i obowiazkowo Mazury! Astrid zazdroszcze tyle czasu w kraju naszym, choc tak sobie mysle, ze posiedzisz z tydzien-dwa i juz bedziesz chciala wracac :-)

Gosia mowisz ze na Scheveningen bedziesz? To zapraszam :-) akurat tutaj mieszkam :tak:

reklama
Alexja, zycze wam wszystkigo najlepszego w tak pieknym dniu. A za zqpfoszenie dziekuje ale my tylko na weekend jedziemy, musimy sie nacieszyc morzem no i mysle zobaczyc w koncu hage.

Witam,

Aniuhaven jak tam postepuje malowanie kuchni??

Karola no to szykuja Wam sie super wakacje :tak:

Gosia udanego pobytu w Scheveningen :-)

My wakacje spedzimy jak co roku w Polsce. Niestety tak jak u Astrid, moja mama na razie nie ma mozliwosci odwiedzenia nas. Dlatego jezdzimy do Polski w kazde letnie i majowe wakacje.
Poki co marzy mi sie weekend we Florencji, ale nie mam z kim zostawic dzieci :-(No chyba, ze wypuszcze sie z jakas kolezanka a malzonka zostawie w domu ;-)

hejka

ale wakacyjnie się zrobiło :)

Ma-Rita moja kolezanka tak robiła, ze jechali do pl zostawiali mała u dziadkow i stamtad jechali na wycieczke.... no ale nie kazdy chce z polski na wycieczke a i nie wiem jak cenowo, w kazdym razie im tak pasowało :)

my w tym roku tez na 3 tyg do Polski... roczek i wesele przyjaciółki :) bedzie impreza

Alexja życzę dużo szczęścia i aby ten dzień był dla was pięknym wspomnieniem.

Co do Polski...to właśnie jest to, że mija tydzień i masz ochotę wrócić do ciszy i spokoju w NL. Niestety, ale wakacje w PL to wieczne odwiedziny i łażenie do kogoś, bo każdy chce Cię zobaczyć, zobaczyć dzidzię itd. Najgorzej wspominam wakacje, jak byłam w 7-8 miesiącu ciąży. CIągle gdzieś chodziliśmy a ja z brzuchalem. Mimo, że kondycję miałam dobrą, no ale jednak było to męczące. Dobrze, że nikt mnie nie macał, bo bym była zła. Teraz za to, co rusz "dobre rady" :sorry2:. Ale niech mała ma radochę z dziadków i wujków.

hejka dziewczynki... juz wam melduje ze malowanie kuchni przesunięte, mąż wykończony ostatnim tygodniem:zawstydzona/y: więc mu darowałam:-) kolor ma być biały / bo mam kanarkowy/ ale ze wstawkami limonki i mam jeszcze koncepcje na dwa pasy tapety /zakupiłam w pl bo mi sie bardzo podobała - taka z motywem bambus i kamienie:-D/

co do wakacji to ja mam juz plan na majowe- jeden tydzien w Wiedniu u cioci, drugi z PL - dzieci zostają u mamy a ja zmykam poszaleć z koleżankami z podstawówki, zaproszeń mam pare więc kilka dni mnie nie bedzie:cool2: a mąż niestety zostaje w NL bo ma full pracy:-p:tak:...bardzo sie ciesze chociaz tak jak piszecie cały czas bedzie bieganina, kawki , odwiedzinki i grille:-D

miłej soboty..

p.s. Alexja GRATULACJE- pochwal sie jak było i...może jakies fotki ci sie u da?

czesc dawno mnie nie było Podczytywałam ale jakoś weny brakowało a ostatnio i czasu Wreszcie wzięłam się mocniej za nauke języka Szkoda że wczesniej nie odkryłam ze można przez skypa
w Polsce też już prawie rok nie byłam Teraz jedziemy na Wielkanoc do teściów a potem na tydzień majowy do moich rodziców

własnie oglądam perfekcyjną panią domu Jak te baby tak mogę mieć w domu..........

hola

a tu znowu pustki.....

pogoda nie nastraja

Ola ja kiedys tez ogladalam nieraz i tez zastanawiałam sie jak mozna tak mieszkać , jeju

reklama
witam...no Ikea też dobry pomysł na niedzielną nude:-D my zaliczyliśmy spacerek i już rosołek też zjedliśmy a teraz rodzinka na kanapie :tak: film ogląda... czyli niedzielny standard! może jeszcze goście nas odwiedzą wieczorkiem...

Do góry