reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam.
U nas w końcu wiosne wiadac, kwitna w ogródku krokusy:-).
Karolal fajne plany wakacyjne, ja Włochy uwielbiam, bardzo dobrze nam sie tam mieszkało, mam nadzieje ze jeszcze tam wrócimy nie tylko na wakacje. Szwajcaria tez warta grzechu:-), szczególnie jak ktos lubi gory.
Niunia, ja mieszkam w Alkmaarzenasza szkoła nie jest katolicka ale mamy religie albo etyke do wyboru i "zaprzyjaznionego" ksiedza który odprawia msze po angielsku, nie wiedziałam ze bedzie tez w ramach tych lekcji mozliwosc przygotowania do pierwszej komunii ale w sumie fajnie bo zawsze to w znanym gronie z kolegami:tak:
W Alkmaarze polski sklep tez taki sobie, ja albo woże z Polski to czego tu nie dostane albo zamawiam w internetowym.
Gosia , duzo zdrowia, mnie tez 2 tygodnie trzymało skonczyło sie na dwoch antybiotykach zamiast na nartach to w łozku lezałam:wściekła/y:.
Ale Ci sie imprezowy czas szykuje:-)
Miłego dnia dla Wszystkich

reklama
tak spytam moze ktoraś z was chce sprzedac fotelik rowerowy dla starszych dzieci lub taki tandem gdzie dzieci moga jechac z przodu:confused:
chyba czas najwyzszy upchnac nasz bakfiets i zamienic na cos dla starszakow:-(

Ostatnia edycja:
witam
u nas zakupy na szczescie moj malzon zrobil wiec z tym mam spokoj :-) a jak dobrze pojdzie to na weekend jedziemy do scheveningen, zeby tylko mieli pokoj wolny :rofl2: dzisiaj tylko pare szmatek do torby wrzucic i fiuuu........:-D
Daan wlasnie stoi w kuchni i szykuje na zupe grzybowa :-D zaraz ide zobaczyc jak mu idzie ;-) wiec obiad juz w polowie tez bedzie a pozniej tylko rybke na patelnie i tez klaar....

Aniu dobrze ze czwartek tylko raz w tygodniu :tak: pociesz sie ze dzisiaj juz weekend....

Karola szkoda ze moje siostry nie sa takie swiatowe ;-) a one nos zza plota nawet nie wysuna...:-D no chociaz moze moja najstarsza wyjedzie do anglii ale to jeszcze wielki znak zapytania

witam
boze jakie fajne pany na wakacje macie, rewelka

Astrid ja tez 1,5 miesiaca w pl bede, ale ciesze sie z tego

Wielkanoc tu spedzamy juz ktoras z rzedu

po za tym zdrowka dla chorowitkow:tak::tak:

hejka...juz jestem i w końcu ten WEEKEND:-D
Gosiu ale ci fajnie taki wypad... rejony Karoliny prawda?
Karola plany wakacyjne fiuu fiuu:rofl2: takiej to dobrze... ja tez mysle nad czyms ciekawym ale na razie wszystko w proszku...:-D

ide spagetti robić bo mój M bedzie koło 19.00 - pranko sie pierza, zakupy po drodze ze szkoły zrobiłam ..także sie nigdzie nie ruszam - tylko spacerki i dzieciaczki cały weekend!!!

miłego weekendu kobietki..

reklama
Do góry