reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Astrid, do nas z rotterdamu chyba 1,5 godziny pociagiem, z tego, co sie orientuje... w kazdym razie pol godziny z amsterdamu.

Ann witaj i gratuluje ciazy :-) a jak dziewczyny zareagowly ze beda mialy dzidziusia???
Alexja fajna podroz :tak: na jak dlugo jedziecie??? a co do dzieci to my tez wszedzie razem i nigdy nie bylo problemu. Wiadomo ze trzeba program podrozy dostosowac do dzieci. No i warto dzieci od malego uczyc zachowania w restauracji.

U nas piekne slonce :-) czyzby to naprawde juz wiosna.......

Ann a na rozpoczecie szkoly trzeba tez traktatie organizowac:confused::confused:

Gosia nie nietrzeba tylko mlode maja akurat urodziny 12 sierpnia i szkola rozpoczyna sie 12 dlatego. Mlode byly z nami na pierwszym echo i widzialy baby i serduszko, teraz kazdemu mowia ze mama ma baby in de buik, chyba im sie bardzo podoba :)

Gosia nie nietrzeba tylko mlode maja akurat urodziny 12 sierpnia i szkola rozpoczyna sie 12 dlatego. Mlode byly z nami na pierwszym echo i widzialy baby i serduszko, teraz kazdemu mowia ze mama ma baby in de buik, chyba im sie bardzo podoba :)

Jakie słodkie :tak:. Mam nadzieję, że moja kiedyś też tak będzie latać i się cieszyć.

Ann Witamy!! :-) Fajnie, ze przypomnialas sobie o forum. No i mamy druga mame blizniaczek :tak:

Gosia no rzeczywiscie powialo wiosna, choc u nas zimno jak diabli. Ale za to jakie slonce i ani jednej chmury :-)

Niestety nie mam za duzo czasu zeby cieszyc sie ladna pogody. Pranie czeka i obiad trzeba jakis sporzadzic. Na dodatek musze jeszcze pare rzeczy do roboty przygotowac. A po poludniu zawiezc dziecie na balet itd. Drrrruuuk !!:eek:
Spadam czytac cudze testamenty i intercyzy (baardzo optymistyczna lektura) a w miedzyczasie gotowac zupe :rofl2:

Milego dnia :-)

Ma-Rita ​ty chyba tez nie dawno wrocilas na forum? Bo cos mi sie kojazy ze jak ja zaczelam pisac to Ty jakos znikalas, moze sie myle...

ann- witaj ponownie;-) gratulacje drugiej ciazy:-) a dziewczynki musza byc cudowne i na pewno beda pomagac mamie przy baby;-) z tego co pamietam zawsze mialas kontakt z agasta:confused: moze tez kiedys sobie przypomni oo forum:-)

alexja- chyba tym rodzicom nie zalezalo zeby byc przy pierwszych krokach oraz roczku wlasnego dziecka:zawstydzona/y: ale podroz pewnie piekna mieli..:tak:

u nas piekne sloneczko, wreszcie.. choc na rowerze troche zawiewa ale co niektorzy w krotkich rekawkach juz jezdzili:sorry2:
milego dnia

reklama
Dzisiaj widziałam dzieci latające w krótkich rękawkach całe czerwone na buzi :szok:. A ja ubrana na cebulkę z dwoma chustami się trzęsłam z zimna. Jestem jakaś dziwna. Chyba faktycznie muszę się postarać o pracę w Dubaju :cool:. Tam przynajmniej nie będę marznąć, haha.

Do góry