reklama
Diana, mysle, ze najlepsze biura sa te z wiekszych, tez mniejsza szansa, ze oszukaja.
pracowalam swojego czasu w tempo team i raczej wiekszych przekretow tam nie bylo.
Slyszalam tez dobre opinie o start people i randstad.
pracowalam swojego czasu w tempo team i raczej wiekszych przekretow tam nie bylo.
Slyszalam tez dobre opinie o start people i randstad.
Iskierka71
Fanka BB :)
Ja polecam Adecco i Creyf's...
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Sencilla dobre stwierdzenie hehe
..raczej wiekszych przekrętów tam nie było.... pocieszające hihihih
..raczej wiekszych przekrętów tam nie było.... pocieszające hihihih
A mysle,ze troche z mamy troche z taty nasz Adas ma. Po tacie wloski, oczka i uszka i karnacje a po mnie za to nosek, usta , brodke. az jestem ciekawa jak bedzie wygladal kiedy troszke podrosnie.AYNI do kogo twoj slodziak podobny?Ja troche widze ciebie :-)
Ja mam dzisiaj w domu chyba open dagen, Adam dal pospac do 9.30 a zaraz po obudzeniu przyszla polozna sprawdzic czy wszystko ok, ja jeszcze w majtkach jej otwieralam. Zaraz przyjedzie kraamzorg, potem pani na badanie sluchu i hielprik no i tak jakos leci. Niby nic nie robie, bo maly prawie caly czas spi, ale leci dosc tak tez czas w ciagu dnia.
Milego wszystkim
Diana mysle ze tempo team, olympia, van koppen (choc podobno ostatnio sie zepsuli). w zadnym z tych biur nie pracowalam, to od siebie nic nie moge powiedziec, ale ogolnie to slyszalam dobre opinie o nich. nie wiem co chcialby robic Twoj facet, albo moze cos potrafi (budowlanka, itd?) :-)
Iskierka71
Dianha, jest taka stronka Uitzendbureau.nl - Vacatures van uitzendbureaus gdzie łatwo i szybko można przejżeć oferty biur w waszej najbliższej okolicy
hej dziewczynki...ja swojej pracy na dzis powiedzialam DOSC... w sumie nigdy nie pracuje w srody ale jutro mam WARIACKI DZIEN... jak konsultacje w CB z Victorem a potem dwie wizyty u logopodywiec sobie zamienilam dni...
Moi goscie wyruszyli na miasto, dzieciaki z tata na grzybach a maly probuje zasnac...ide wstawic pranie...
Diana powodzenia dla meza ;-) w szukaniu pracy...
Moi goscie wyruszyli na miasto, dzieciaki z tata na grzybach a maly probuje zasnac...ide wstawic pranie...
Diana powodzenia dla meza ;-) w szukaniu pracy...
reklama
Iguana_
Janek zasnął i udało mi się posprzątać całe mieszkanie!!!! Szok, aż sama siebie zadziwiłam, że tak szybko i sprawnie mi poszło
A to widziałyście?
Uczniowie gimnazjum musieli lizać kolana księdza - Wiadomości - polskieradio.pl
A to widziałyście?
Uczniowie gimnazjum musieli lizać kolana księdza - Wiadomości - polskieradio.pl