reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
ja sie tez zabralam za porzadki - ukladam ciuszki Tomka i odkladam na bok za male rozmiary....... jest tego troche :eek:
jutro reszta domu.. kto wymyslil takie wielkie mieszkania :-D potem tyle w nich sprzatania:-D

hi!

Iguana spoznione ale szczere zyczenia dla kawalera:-)
Ayni masz przecudnego slodziaka, jeszcze raz gratulacje:-D. Ja tez lezalam na sali z chrapiaca baba, 3 dni mi tak chrapala, koszmar

Co do antykoncepcji to ja uzywam tabletek, za gumkami nie przepadam

Aniah a gdzie chodzisz do logopedy????

Ania, ja też dziś robilam "papierowe" porządki, ale ja mam niszczarkę kupiona kiedyś za bezcen w kringloopie. Mieli jak ta lala :-D:-D:-D
A ja właśnie podjęłam decyzję i... wracam do pracy. Ściągam tutaj mamę (znowu:baffled:), przechodzę na karmienie mieszane (pierś+butla) i w piątek ide podpisac papiery.
Powiem szczerze, że ciężko było podjąc decyzję, ale po rozmowie z pewną bardzo mądrą mamą (nie moją :-D) przestałam się wahać. Dziękuję raz jeszcze:tak::tak::tak:
Teraz tylko jestem ciekawa czy małej zasmakuje mleczko modyfikowane....

reklama
Do góry