reklama
hi!
Iguana spoznione ale szczere zyczenia dla kawalera:-)
Ayni masz przecudnego slodziaka, jeszcze raz gratulacje. Ja tez lezalam na sali z chrapiaca baba, 3 dni mi tak chrapala, koszmar
Co do antykoncepcji to ja uzywam tabletek, za gumkami nie przepadam
Aniah a gdzie chodzisz do logopedy????
Iguana spoznione ale szczere zyczenia dla kawalera:-)
Ayni masz przecudnego slodziaka, jeszcze raz gratulacje. Ja tez lezalam na sali z chrapiaca baba, 3 dni mi tak chrapala, koszmar
Co do antykoncepcji to ja uzywam tabletek, za gumkami nie przepadam
tutaj... Logopediepraktijk B.A.L.M. de Witte a czemu pytasz?
Iguana ale zaszalalas z tym sprzataniem ja dzis zrobilam nowe segregatory z papierami a teraz czeka mnie wielkie ognisko z tym co chce wyrzucic
Iskierka71
Fanka BB :)
Ania, ja też dziś robilam "papierowe" porządki, ale ja mam niszczarkę kupiona kiedyś za bezcen w kringloopie. Mieli jak ta lala
A ja właśnie podjęłam decyzję i... wracam do pracy. Ściągam tutaj mamę (znowu), przechodzę na karmienie mieszane (pierś+butla) i w piątek ide podpisac papiery.
Powiem szczerze, że ciężko było podjąc decyzję, ale po rozmowie z pewną bardzo mądrą mamą (nie moją ) przestałam się wahać. Dziękuję raz jeszcze
Teraz tylko jestem ciekawa czy małej zasmakuje mleczko modyfikowane....
A ja właśnie podjęłam decyzję i... wracam do pracy. Ściągam tutaj mamę (znowu), przechodzę na karmienie mieszane (pierś+butla) i w piątek ide podpisac papiery.
Powiem szczerze, że ciężko było podjąc decyzję, ale po rozmowie z pewną bardzo mądrą mamą (nie moją ) przestałam się wahać. Dziękuję raz jeszcze
Teraz tylko jestem ciekawa czy małej zasmakuje mleczko modyfikowane....
anetka880
Fanka BB :)
Dzien dobry!!
Iskierko a nie chcesz odciagac mleczka i dawac jej naturalne no chyba ze nie masz az tyle. Mi sie udaje narazie odciagac, ae jak dlugo to nie wiem.
Macie jakis pomysl na obiad?
Iskierko a nie chcesz odciagac mleczka i dawac jej naturalne no chyba ze nie masz az tyle. Mi sie udaje narazie odciagac, ae jak dlugo to nie wiem.
Macie jakis pomysl na obiad?
reklama