reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

aNiahaven, ja tez mam dosc.. co za dzien.. pierwszy raz mam kryzys, nigdy jeszcze nie bylam niemila dla Lilusi, a dzis to szkoa gadac.. taka byla zmeczona i ryczala, a ja na nia, zeby byla cicho.. czuje sie orkopnie, jejku, jaka jestem zmeczona.. mam dosc, ratunku.. czuje sie PRZYTŁOCZONA... :zawstydzona/y::sad::hmm:

reklama
Sencilko kochana znam jedną stronę internetowa polskie meble z darmowym dowozem na terenie nl tyle że my właśnie myślimy o salonie i nie wiem czy mają tam łazienki ale np szafy sypialnie itd bardzo ładne bo w nl przeważnie wszystko na jedno kopyto. Zajrze jak będę na laptopie i wyśle link.

Anetko dziękuje na szczęście idzie nam dobrze cyckowanie wiesz że to było ważne dla mnie :) na początku mały nie umiał łapać dobrze nie dawał sobie szeroko sutka wsadzić ale często przystawialam i jak źle łapał to wyciagalam od razu żeby sutka nie zjechać. Dawali mi też te silikony w szpitalu ale lepiej bez i Adam już wie że jak nie otworzy buzi to nie dostanie i póki.co idzie dobrze.

Alex kanapa była przykryta grubą narzuta z misia więc dużo nie wsiaklo ale na szczęście siedzialam na tej przykrytej bo druga zamszowa i już by ślad pozostał :confused:

Iguana Janek jaki już duży i bardzo poważnie wygląda w okularach taki intelektualista ! Najlepsze życzenia dla was.

Ja nadal nie wiem co z anty zrobimy. Też nic mi nie podchodzi ... Ech... Może ten minipil plus ekstra ostrożność?

Iskierko ja tez mam uczulenie na lateks.. dutex ma prezerwatywy nielateksowe:) sprawdzone:) z tym ze jak dla mnie to jak liznie cukierka przez papierek...
Madziula, myśle podobnie jak ty i chyba nic mnie nie przekona do gumek....
aNiahaven, ja tez mam dosc.. co za dzien.. pierwszy raz mam kryzys, nigdy jeszcze nie bylam niemila dla Lilusi, a dzis to szkoa gadac.. taka byla zmeczona i ryczala, a ja na nia, zeby byla cicho.. czuje sie orkopnie, jejku, jaka jestem zmeczona.. mam dosc, ratunku.. czuje sie PRZYTŁOCZONA... :zawstydzona/y::sad::hmm:
Kochana, takie dni zdarzają się najlepszym nawet mamusiom i daje ci głowę, ż e zdazają się kazdej z nas.... Jakies zniecierpliwienie, zmeczenie, przemęczenie, stres.... to normalne i nie mozna tego dusić w sobie bo bedzie jeszcze gorzej
nazywa sie romanesco
To przepiękna odmiana kalafiora. Narobiłaś mi ochoty na jego skosztowanie:-D

Sencilla a jak smakuje to cudo??? podobne troche do kalafiora, a co z tego przyrzadzasz??? a co do dzieci to one tez musza czasem wiedziec ze one przeginaja a my czasami zmeczone jestesmy i nie dajemy rady :sorry2: tak czy siak one i tak wiedza ze je kochamy :tak: nie drecz sie a na pocieszenie ci powiem ze tez czasami to przechodze ......

Iguana najlepsze zyczenia dla Janeczka :tak:

animaatjes-gefeliciteerd-03783.gif

Ayni sliczny chlopczyk i taki duzy juz :-)

SENCILLA jests tylko czlowiekiem i masz prawo miec gorszy dzien .zaloze sie ze juz 100 razy wynagrodzilas corci chwile slabosc:-D.Ja tez takie slabosci miewam :-)

dzieki dziewczyny za wsparcie, a co do tego romanesco to smakuje troche jak brokul,przepyszne, cudowne jest obciac te wieżyczki, lekko poddusic, posolic, do tego gruby makaron, posypac parmezanem, albo jakis sosik na wierzch, pychota i pieknie na talerzu, jutro tak zrobie, mam taki grubasny makaron z orkiszu brazowy calkiem, do tego ta zielen, dam pomidora czerwonego suszonego, a na to zolty ser, pelnia koloru i smaku.

a ja wlasnie pieke chleb orkiszowy, bo okazalo sie ze chlebak pusty no i co dzieciaki by jutro do szkoly wziely, na dodatek przygotowalam wszystko na moj ulubiony pasztet z fasolki mung i jutro tez upieke.

szaleje w kuchni jak zawsze :) to moj relaks.

wszyscy juz spia, slucham sobie radia "Najpiekniejsze polskie piosenki", Ewa Demarczyk, Grechuta, KAyah, super.

Iguana wszystkiego najlepszego na roczek Janka:tak:

Sencilla a gdzie kupujesz mąkę orkiszową jeśli można spytać? z chęcią bym upiekła taki chlebek mmmm...

reklama
Kallie, w sklepie z naturalna zywnoscia, spelt meel sie nazywa, wlasciwie nie uzywam maki pszennej zwyklej, jedynie orkiszowa, razowa, kasztanowa, gryczana, z ciecierzycy, z groszku zoltego.. hmmm, zapomnialam o jakiejs? ;)

Do góry