reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dzien dobry... Sencilla ja od rana przez ciebie juz glodna jestem:-p...a dopiero co sniadanie zjadlam...zawsze sie zastanawialam co z tego cuda mozna wymyslic, dzieki:-) a gorszymi dniami sie nie martw /sama wiesz ze jestes cudowna mama:tak:/
Impreze urodzinowa najmlodszego w trakcie przygotowan, choc troche nam sie pozderzaly :szok: party bo w sobote mamy pieczenie swiniaka na ruszcie w ogrodzie... no zobaczymy:cool2:
Ayni dawaj jeszcze jakas fote malego - uwielbiam takie babelki:tak: i powodzenia w cyckowaniu:-)

ja standardowo do pracy zmykam.. dzis moja mama i brat z dziewczyna przyjezdza wiec jakis wiekszy obiad musze zorganizowac ;)

reklama
Witam!!

A ja mam problem bo wlasnie do mnie zadzwonila sasiadka ze byla u nas jakas pani z dyrekcji szkoly podstawowej dowiedziec sie dlaczego Kuba od 2 tygodni nie uczeszcza do szkoly. Zdawalam sobie sprawe ze musze poinformowac szkoly ze on tutaj chodzi do szkoly, ale nie ze w wieku 5 lat jest w PL obowiazek szkolny. Teraz musze leciec zalatwic zaswiadczenie ze szkoly w NL ze on tutaj chodzi do szkoly. Masakra

A tak wogole to wkoncu udao sie nam kupic autko na NL blachcach. Nie bede musila sie juz czuc jak intruz na drodze hehe.

Anetka, w polsce jest obowiazek przedszkolny od pieciu lat.. moja Marysia tez jest zameldowana w PL, ale jeszcze mnie nikt z przedszkola nie odwiedzil ;)

ja juz po pracy :)

Anetko ja tez myslalam ze od 6 jest przedszkole obowiazkowe. Gratuluje zakupu autka.

Sencilla, jakos ciagle sie zbieram zeby do Ciebie napisac, ale jakos mi czasu brakuje, albo trzeciej reki :D

Aniu specjalnie dla Ciebie , w koncu jakies z otwartymi oczkami, bo na poczatku to troche jak krecik hihi.

DSC07453.jpg

ANETKO gratuluje zakupu auta.My tez dzis kupilismy ,no i zeby juz nikt nam nie zazdroscil to zakupilismy Skode :-D

AYNI do kogo twoj slodziak podobny?Ja troche widze ciebie :-)

Ayni, słodziaczek ten twój synuś:-D Jak ja lubię takie maluszki. Szkoda, że czas tak szybko leci i dzieci rosną;-)

Nas, mnie z Jankiem dopadł jakiś katar i od 2 dni się kurujemy w domu. Dzisiaj mi już przeszło, a Jankowi też zdecydowanie lepiej. Zastanawiam się nawet nad jutrzejszym basenem;-)..bo szkoda mi podarować. Zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądała rano.

Od dzisiaj Janek na stopniowym odwyku od cyca:tak: Zaczęliśmy włącząć do kaszek mleko modyfikowane, bo do tej pory robiłam je na swoim (na wieczór), a z rana cyc. Teraz już 2 razy dziennie kaszka. Rano był troche zdziwiony, że nie cyc;-)...ale i tak najgorsze pewnie będą noce, bo budzi się i tylko cyc go może uśpić.

Nadal wybieramy jeszcze szkołę i peuterzaal. Mamy poustalane spotkania po różnych szkołach. Nawet jest jeden typ nr 1, ale jeszcze się zobaczy.
No a w weekend w planach jest wyprawa po spacerówkę-parasolkę. I wielka niewiadoma, co wybrać:szok:

U nas goscie dotarli..obiadek byl teraz popadali bo zmeczeni podroza:tak:
Ayni swietne foto - dziekuje ...bobas cudowny!:-D
Iguana my juz peuterzaal wybralismy - idziemy od listopada:tak:...ciekawe co to bedzie...

zmykam- dobranoc....

reklama
Iguana Sto Lat dla Janeczka niech rośnie zdrowy!
Wczoraj miałam pierwsze USG, niesamowite jak to można wszystko dokładnie zobaczyć. Maleństwo ruchliwe bardzo, zdjęć nie chciało :) i bardzo głęboko się usadowiło nie mogliśmy zobaczyć stópek ale było cudownie. Już nie mogę doczekać się drugiego.

Do góry