oo tego nie wiedzialamAstrid ja tez tak dzis mialam z tym alarmem, nie kontroluje z kalendarzem, a potem mam szok, ze jakas katastrona ekologiczna, czy bron biologiczna
ja sie boje wchodzić na wagę hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oo tego nie wiedzialamAstrid ja tez tak dzis mialam z tym alarmem, nie kontroluje z kalendarzem, a potem mam szok, ze jakas katastrona ekologiczna, czy bron biologiczna
Yyyy jakie chęci??? Załadowanie zmywarki to mus - naczynia to też resztki od wczoraj, co mi nie weszły po obiedzie, no i z dzisiejszego śniadania. Pralkę załączylam, bo mi sie jeszcze jakieś ciuszki dla małej pałętaly w koszu z praniem, no i w LIDL-u w sobotę kupilam taki superaśny mięciuśki kocyk za całe 6.99€.Iskierka podziwiam Twoje checi , ja z rana zabralam sie za wczorejsze naczynia , bo tez jakos w oczy kluja, robie znienawidzone rzeczy najpierw bo potem zawsze moze mnie dopasc dziki len