reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
robalku............nie poddawaj sie !!!!!

zyjcie cala geba , bawcie sie i nie zalujcie czasu ani pieniadzy na mile chwile....a co ma byc samo przyjdzie
calym sercem bylam z toba ale obawialam sie bardzo tej kreski ktora niby bylo widac na tescie ...ja testów w swoim zyciu zrobilam chyba z 10000 i dopiero bylam w ciazy jak byly 2 grube krechy , zycze ci ich....
wpadaj do mnie jak masz dola i pomysl ze ja na starosc sie doczekałam dzieci wiec i ty sie doczekasz ich tez, widocznie jestesmy inne niz reszta i potrzebujemy duuuuzo czasu na to ))
jak masz ochote pogadac to dzwon , moj numer masz...

Dzień dobry. Chciałam się z Wami na jakiś czas pożegnać, nie chcę podawać powodu choć pewnie się domyślicie, ale nie pytajcie o nic. Jak się pozbieram wrócę. Póki co trzymajcie się i rodzącym w najbliższym i tym dalszym czasie życzę powodzenia.

Robaczku, trzymam za Was kciuki. Czekamy tu wszystkie na Ciebie. Nie poddawaj się.

Robale, tak mi przykro... bardzo Ci wspolczuje, naprawde!

The Hague,no przecie laktator to nie wymaga nie wiem, jak zaawansowanej obslugi, zadna filozofia. po prostu malo mi sie sciaga. Ty karmisz jedynie mlekiem sciagnietym laktatorem, a ja normalnie karmie PLUS sciagam laktatorem, wiec po prostu zostaje mniej w cycach.. ale widze, ze chyba powoli sie rozkreca. Wlasnie zanioslam mieszanke opiekunce, trudno, bedzie pila najwyzej modyfikowane, jak zabraknie mojego.

BYlam tez na wywiadowce w Marysi w szkole, same dobre rzeczy uslyszalam:) ciesze sie bardzo.

Aniahaven, jak sportowy wieczor sie udaje?

Sencilla i tu sie mylisz, ogladalam na internecie program jak sciagac poprawnie mleko laktatorem. ja jak zle przystawie laktator to tez mi malo mleka leci, a jak poprawnie to duzo wiecej. jeszcze oprocz tego trzeba masowac piers by pobudzic kanaliki do wyplywu mleka. pozatym laktatorem abypobudzic produkcje sciaga sie 7-7-5-5-3-3, no ale pewnie to wiesz....

ps. moj syn dzisiaj juz 4 miesiace ma :)))

reklama
Dzień dobry. Chciałam się z Wami na jakiś czas pożegnać, nie chcę podawać powodu choć pewnie się domyślicie, ale nie pytajcie o nic. Jak się pozbieram wrócę. Póki co trzymajcie się i rodzącym w najbliższym i tym dalszym czasie życzę powodzenia.

Robalku...tulimy cie wszystkie... czekamy na ciebie, zagladnij jak tylko bedziesz miala ochote... i trzymamy kciuki za was..napewno wam sie uda...:zawstydzona/y:;-)

TheHague gratulacje dla SYNUSIA... prawda ze ten czas zasuwa....?:-p

Madziula ja na pudzianke to sie nie zamierzam zrobic hihi:-D po prostu chce co nieco poprawic bo po tych 3 ciazach troche mi w rmionach zostalo:cool2:
Sencilla bylo super, na szczescie deszcz przestal padac:-) wiec przechadzka lasem byla boska....foteczki nizej...

Załączniki

• 546573_4058479418870_1325202251_n.jpg
    546573_4058479418870_1325202251_n.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 42
  • P6050004.jpg
    P6050004.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 46
  • P6050025.jpg
    P6050025.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 55
  • P6050036.jpg
    P6050036.jpg