wiedziałam ze cos zapomnialam przywiezc z Pl
te majtki takie poporodowe
ahhh
Madziula, te majtki to w kraampakiecie dostaniesz - dwie sztuki. Przynajmniej ja dostalam...
Wiecie co, ja sie włąsnie wkur**** na maksa, ale tym razem na szczęscie nie na mojego ślubnego....
Szukam na marktplaats drugiego łóżeczka. Kupilam już tam wanienkę i lóżeczko do sypialni za śmieszne pieniądze i oba przedmioty są w idealnym stanie. Żadnych rys, pęknięć, nic. W piatek zareagowałam na łóżeczko za 20€, blisko mnie. Na zdjęciu fajnie wyglada, w opisie "Zo goed als nieuw" i " nog helemal goed". Będąc dobrej mysli umówiłam się na dziś na 19.00.
Ogladając
łóżeczko szlag mnie trafił, bo to "helemal goed" łóżeczko miało na brzegach masę wyraźnych odprysków białego lakieru, a krotszy bok był wyraznie zniszczony i powtórnie pomalowany. Gdy powiedziałam kobiecie, że to łóżeczko jest niet goed ona sie wręcz oburzyła, że to przecież tylko 20€, z materacem, nawet kołderkę mi dorzuci...
Poczułam się jak ostatni szmaciarz. Podziękowałam i prędko wyszłam bo po prostu chciało mi się płakać. Kobieta najwyraźniej chciala mi wcisnąć szmelc.
Co z tego że to tylko 20€, jak musialabym je ponownie malować....
Zastanawiam się, czy na marktplaats jest taka opcja jak na allegro, gdzie mozna oceniac sprzedawcę....