no wlasnie, Liljanka zawsze wyciagnie tyle, ile potrzebuje i starcza jej na 3-4 godziny. A ten laktator.. dobija mnie to. wlasnie odciagam, ale za 2 minuty musze isc, bo sa urodziny TOsi w peuterspeelzaal.. pozniej do dentysty, na lekcje plywania i wywiadowka MArysi.. NIe ogarniam swiata.. a jutro do pracy. musze kupic modyfikowane po drodze, bo po prostu nie wydoje tyle, ile trzeba. :-(
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Sencilla nie denerwuj sie ,ja pamietam jak jamachalam recznym chyba z godzine i nawet bardzo 10 nie byloAle po 2 dniach sie ruszylo
Iskierka no tak to z dziecmi jest ,trzeba im czas zorganizowac
Astrid ja obstawiam ,ze we czwartek urodzisz
lece po Miska...
Iskierka no tak to z dziecmi jest ,trzeba im czas zorganizowac
Astrid ja obstawiam ,ze we czwartek urodzisz
lece po Miska...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Mąż się ze mnie śmieje, że zacznę rodzić, jak będziemy oglądać otwarcie Euro2012 :-).
czy możecie podać mi miejsce, gdzie mogę wysłać starego, żeby nie wracał tak z rok? chryste, mam dość tego gościa wrrrrrrrrrrrr. nie wiem, czy to jakieś przesilenie. normalnie drzemy tak koty, ze to sie pale nie miesci. Zle spałam. Buba budził się co chwile, noc pełen suchych kozuch... no wszystko na nie!
Astrid1987
Alarm ... nie znoszę tego dźwięku.
Carinio - nie wiem... ja swojego bym najchętniej nigdzie nie wywalała.
Carinio - nie wiem... ja swojego bym najchętniej nigdzie nie wywalała.
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Astrid właśnie o co chodzi z tym alarmem? Bo też go słyszę od czasu do czasu.
carinio ja najchętniej bym urodziła drugie i żyła bez chłopów hahahaha Głowa do góry będzie dobrze
carinio ja najchętniej bym urodziła drugie i żyła bez chłopów hahahaha Głowa do góry będzie dobrze
sencinllionku nic się nie martw może dasz jej mieszkankę a potem pierś die rozhula jakoś na latku . nie przysparzaj sobie więcej stresu. jutro ważny dzień więc zrelaksuj się kochana ))) wszystko będzie ok daj czas czasowi ;P
ja też spalam kiepsko o 5 już Dzwonił budzik M potem poszłam spać i wstalam z bólem głowy i też coś miałam z noskiem slash gardelkiem. poratowalam się rosolkiem i popijam herbatke . myślę że to ta zmiana pogody taka gwaltowna ...
ja też spalam kiepsko o 5 już Dzwonił budzik M potem poszłam spać i wstalam z bólem głowy i też coś miałam z noskiem slash gardelkiem. poratowalam się rosolkiem i popijam herbatke . myślę że to ta zmiana pogody taka gwaltowna ...
Astrid1987
Astrid właśnie o co chodzi z tym alarmem? Bo też go słyszę od czasu do czasu.
Gdzieś słyszałam, że to co miesiąc sprawdzają czy te alarmy działają. To coś z bezpieczeństwem jest związane, ale do końca nie wiem, w jakiej kwestii
http://demotywatory.pl/3340543/Dobre-wychowanie - to mi się skojarzyło z tutejszym podejściem do ogółu... pani w urzędzie/sklepie/gdziekolwiek może mieć zły dzień, nienawidzić ludzi itd. ale się uśmiechnie
Ostatnia edycja:
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
czesc dziewczyny
ja juz melduje sie na miejscu ihaaaaa
przeleciałam wszystkie strony ale za duzo zeby ogarnąc naraz teraz bede na biezaco
dobrze juz byc w domciu , chodz pogoda nas piekna nie przywitała no ale wszedzie pada
po powrocie wyciagnełam ze skrzynki pocztowej ogromny stos gazetek, i prawie wszystkie pomaranczowe w srodku szaleja przed euro ale podoba mi sie w holandii to ozdabianie ulic, tak jakos przyjemnie
na dniach zabieramy sie za konczenie pokoiku dla malutkiej tapetowanie i malowanie, i jeszcze stos prania mnie czeka
alarmy sprawdzaja kazdego miesiaca bodajze w pierwszy poniedzialek, cos takiego o 12 w południe
TheHague nie wiem czy nie za pozno ale kopniak w tyłek na szczescie
Sencilla zdjecia mi migneły fajniutką masz córcie
Astrid Iskierka pewnie juz czekacie z dnia na dzien kiedy sie zacznie ??? ojej ale ten czas szybko leci
ja juz melduje sie na miejscu ihaaaaa
przeleciałam wszystkie strony ale za duzo zeby ogarnąc naraz teraz bede na biezaco
dobrze juz byc w domciu , chodz pogoda nas piekna nie przywitała no ale wszedzie pada
po powrocie wyciagnełam ze skrzynki pocztowej ogromny stos gazetek, i prawie wszystkie pomaranczowe w srodku szaleja przed euro ale podoba mi sie w holandii to ozdabianie ulic, tak jakos przyjemnie
na dniach zabieramy sie za konczenie pokoiku dla malutkiej tapetowanie i malowanie, i jeszcze stos prania mnie czeka
alarmy sprawdzaja kazdego miesiaca bodajze w pierwszy poniedzialek, cos takiego o 12 w południe
TheHague nie wiem czy nie za pozno ale kopniak w tyłek na szczescie
Sencilla zdjecia mi migneły fajniutką masz córcie
Astrid Iskierka pewnie juz czekacie z dnia na dzien kiedy sie zacznie ??? ojej ale ten czas szybko leci
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Astrid ,Axe tak zawsze w pierwszy poniedzialek miesiaca o 12 jest sprawdzany alarm