reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

No, to ja wiem :-D. Gdzieś blisko moich okien jest jeden z alarmów i wycie mnie rozbraja :baffled:. Przynajmniej wiadomo, że coś takiego działa.

Ja czekam czekam, bo wszyscy się ciągle pytają i mnie to zaczyna dobijać. No i chcę już Majkę przytulić a nie chodzić, jak kaczka.

reklama
hejka
a ja spałam super Zresztą ja nigdy nie mam problemu ze spaniem Nawet w ciąży Musiałam tylko pamietac żeby spać na prawym boku bo inaczej zgaga Wczoraj pobiłam samą siebie i wstałam o 10 tzn mąż mnie obudził bo przyszedł sprawdzić czy jeszcze żyję ;-)

rano zaatakowałam lidla

za niecałe 4tyg lecimy do Pl tzn ja z dziećmi na cały lipiec potem pierwszy weekend sierpnia wesele i powrót do Nl do szkoły i muszę poszukać pracy tak na 2-3 dni w tyg

Dzisiaj mnie ważyła i waga mi spadła o kilogram haha :-D. Tydzień temu miałam 68, dziś 67. W sumie taka waga mi się utrzymuje już od dobrych kilku tygodni. Także mogę się pochwalić, że przybyło mi tylko 12 kilo.

a to jeszcze 8 tyg ;) musze sie no zważyc :)
Mnie ważył lekarz w piątek - 90kg:baffled: Ile przytyłam? O czasu sprzed ciąży jakieś 22kg... Kiedy ja to zrzucę????

Zmobilizowalam się i ... włączylam zmywarkę oraz doprowadzilam kuchnie do normalności. Za podłogi się nie bierę, bo o 15.00 wroci corka, o 16.00 mąż, psy pospacerują na deszczu i będzie wygladalo tak samo....
Odpuszczam.
Spróbuję sie zmobilizowac do bloga...

Mnie ważył lekarz w piątek - 90kg:baffled: Ile przytyłam? O czasu sprzed ciąży jakieś 22kg... Kiedy ja to zrzucę????

Zmobilizowalam się i ... włączylam zmywarkę oraz doprowadzilam kuchnie do normalności. Za podłogi się nie bierę, bo o 15.00 wroci corka, o 16.00 mąż, psy pospacerują na deszczu i będzie wygladalo tak samo....
Odpuszczam.
Spróbuję sie zmobilizowac do bloga...
Mi mąż kazał sobie dać spokój z pracami domowymi. Teraz czuję się jak jakiś leń, co leży ciągle w łóżku :dry:.

Mi mąż kazał sobie dać spokój z pracami domowymi
Generalnie mój mąż też powiedział, żebym nic nie robiła, szczególnie jak się żle czuję. Ale drażni mnie ta podloga - pelno okruszków w salonie, a w kuchni to już nie mówię... Mam tak paskudne BIAŁE kafelki na podłodze, że musialabym je przecierać kilka razy dziennie:baffled:

ten alarm jest sprawdzany tak jak mowią laski, w poniedzialek o 12.00. Na wypadek czegokolwiek, wojny/powodzi/masowego pożaru ogólnie katastrofy narodowej. Jesli coś takiego się stanie, zawyje syrena. Należy wejść do mieszkania, zamknąć wszystkie okna i drzwi i włączyć telewizor na ful. Dzieki Temu będą wiedzieć, że ktoś jest w mieszkaniu i że trzeba przeprowadzić ewakuację.

jeden pokoj przemeblowałam, jeszcze 2. a co. Niech mi stary nie mowi, ze nic w domu nie robię! :D

reklama
Astrid ja tez tak dzis mialam z tym alarmem, nie kontroluje z kalendarzem, a potem mam szok, ze jakas katastrona ekologiczna, czy bron biologiczna :D a ten kg spadniety, to juz tak przed porodem mowia, ze cos tam spada , co zwiastuje nadchodzacy porod. No juz prawie lada dzien ! :) porwalam Twojego demota na swojego fejsa :D jakos sie osobiscie utozsamiam z tym :D szczegolnie jak rozmawiam z sasiadka z lewej.

Iskierka podziwiam Twoje checi , ja z rana zabralam sie za wczorejsze naczynia , bo tez jakos w oczy kluja, robie znienawidzone rzeczy najpierw bo potem zawsze moze mnie dopasc dziki len :D

Moj kot strajkuje i nie chce wyjsc na dwor, otwieram mu drzwi i on z daleka sie krzywi na ta pogode , lezy w lozku caly dzien, 0 5 wyszedl i wrocil po toalecie z predkoscia swiatla :D

a propos wazenia, tez dzis zaryzykuje, mimo, ze juz po posilku jestem, ale z ciekawosci, dla mocnych wrazen hahaha. Narazie jest plus 7 kg, tzn bylo ostatnio, zobaczym co dzis pokaze wyrocznia.

Do góry