Iskierka71
Fanka BB :)
No ja też tak cały czas myslałam. Nie wiem jak to forum funkcjonowało od pierwszych postów, ale sama byłam w szoku czytając wypowiedzi niektórych osób typu "Zamknij się" czy przechwalanie się "stazem" na forum.Dzien dobry...
Iskierka ja zawsze myslalam o tym forum jako o miejscu gdzie mozna z kims pogadac i dowiedziec sie ciekawych-potrzebnych w zyciu na obczyznie informacji... jednak ostatnie dni/miesiace/ pokazaly ze to forum diametralnie sie zmienilo:-szok:...tu nie bylo nigdy sytuacji awaryjnych a moderator byl taka sama osoba jak wy a niejakims ustawiajacym wszystkich...
Myślę, że nikt z nas nie jest święty, każdy ma swoje za uszami i niejedna z nas mogłaby przemilczeć kilka spraw. Jednocześnie nie dziwię się, że czasedm ktos ostro zareaguje na zaczepke czy głupi żart. Każda z nas jest inna, ma inny temperament. I o ile jedna przxemilczy, to druga odwarknie - jak to w grupie.
Myślę, że to nie chodzi o codziennie, wieczne ustawianie wszystkich userek, ale akurat w tej konkretnej sytuacji dużo by to pomogło.
Pozdrawiam cię i również życzę miłego dnia:-)
Ja już mam 3/4 obiadku zrobionego. Teraz mąż sie bawi we fryzjera farbując córce włosy, a ja odpoczywam po wczorajszym dniu i męczącej nocy.
Wczoraj przy przemeblowaniu moja mała spala jak zabita, za to w nocy szalała na maksa
Robale - fotka mi się tak spodobala, ze nie moglam się oprzec ;-)