reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Olinka, zycze powodzenia z mieszkaniem, mam nadzieje, ze szybko znajdziecie cos fajnego, Sencilla ostatnio wspominala, ze w jej okolicy sa fajne mieszkania o przystepnej cenie. Mam nadzieje, ze bedziesz do nas zagladac, my tutaj lubimy nowych :)

Też mam nadzieje, że szybko coś znajdziemy i w miarę przystępnej cenie ;-)
Zaglądać oczywiście będę i dziękuje za zaproszenie :-)

reklama
Witajcie dziewczyny :-)

Prawie 20 stron mialam do nadrobienia. Niestety jestem podobnie jak Iguana pochlonieta pakowaniem i nie mam czasu. Od pn zaczynamy przeprowadzanie do tego praca jestem juz padnieta. Dzisiaj caly dzien jezdzilismy po sklepach i wybieralismy farby itp w dalszym ciagu nie mam wybranego lozka do sypialni i sof do salonu...

Moj Fifi byl w Cb i mial 5700 i 61.5 cm wszytsko bylo ok z tym ze ma jedna strone glowy plaska i mam go na dtugi bok przekladac.

Odezwe sie jak znajde troche wiecej czasu.

Moj Fifi byl w Cb i mial 5700 i 61.5 cm wszytsko bylo ok z tym ze ma jedna strone glowy plaska i mam go na dtugi bok przekladac.
Ja ci powiem, że jako niemowle bylam strasznie upartym dzieckiem i za chiny ludowe nie chcialam leżec na żadnym boku. Mama na uszach stawała, a ja się darłam jakby mnie ze skóry obdzierali. Efekt tego jest taki, że mam spłaszczony trochę tył głowy.
Życzę ci zeby twoj syn nie był aż tak uparty:-D

A ja doczolgalam sie w koncu przez te wasze MILUTKIE posty i szczerze uwazam za to byl stracony czas...:wściekła/y::zawstydzona/y: - nigdy nie pomyslalabym ze jestescie w stanie takie bzdury wypisywac:confused: i /Boze jak dobrze ze to nie w realu sie dzieje/ ale o malo co oczow sobie laski nie wydrapalyscie:szok:.... smutne... a najlepsze jest wlasnie to ze jak ktos przychodzi i was czyta nowy czlowiek /witaj Olinkaa:tak:/ to mi po prostu wstyd ze ja waszym moderatorem jestem:-:)-:)-:)-(..nie bede zadnych postow przytaczac bo by mi to jedna strone zajalo, i nie bede was pouczac bo jestescie najmadrzejsze :dry: i zawsze musicie miec ostatnie slowo... mieszacie wszystko z blotem - zero zahamowan i tylko ; "bo ja to... bo ty tamto" jednym slowem przedszkole:sorry2::baffled: - co ja mam was blokowac na pare dni zebyscie potrafily emocje kontrolowac a w miedzy czasie bedziecie mialy czas na sprawdzenie informacji zanim palniecie kolejna gafe.. Sencilla ja juz dawno uwazam cie za mojego nastepce i pisze meila do ADMINISTRATORA o prawa dla ciebie / i nie dlatego ze jako jedyna masz 3 dzieci :-)- co to wogole jest za kryterium? / Takze wam serdecznie gratuluje tych kilku stron - mam nadzieje ze dalo wam to duuuzo satysfakcji :cool: a przy okazji byla to juz ostatnio taka wymiana zdan... bo przy nastepnej ja podejme bardziej radykalne kroki...:tak:

Dobranoc...

Moj Tomek od porodu mial dosyc splaszczona glowke z jednej strony, dlatego ze w brzuchu dluugo byl w jednej pozycji i go odcislo. przez miesiac kladlam go spac na tym drugim boku, zeby sie wyrownalo. efekt jest, glowka sie zaokraglila, ale teraz nie chce wcale spac na prawym boku :p tylko na lewym lub na wznak. dobrze ze chociaz jak spi, to nie ma tej glowki na wznak caly czas ale przestawia sobie raz na jeden raz na drugi boczek :)

Boze, ale te nasze dzieciaki rosna... Moj to pobija wszystkie 'rownomiesieczniaki' na glowe w wadze i we wzroscie :-D babeczka z CB powiedziala ze jest ponad holenderska norme :szok: jesli chodzi o wzrost:szok: to po tatusiu :-D ciekawe ile bedzie mial w przyszlosci, bo holendrzy przewaznie wysocy sa a on jeszcze ponad norme:sorry2::-)

Aniahaven ja zartowalam z tymi kryteriami na moderatora co do Sencilli :p byly az 3 :D ze sie zawsze wtraca, ze jest najdluzej i ze ma najwiecej dzieci :D ot co,bo reszta nas pod takie kryterium nawet sie nawet jednym wloskiem nie zalapuje hehehe :D no ale za kandydatura Sencilli na moda jak najbardziej jestem :tak:

Aniahaven ja zartowalam z tymi kryteriami na moderatora co do Sencilli :p byly az 3 :D ze sie zawsze wtraca, ze jest najdluzej i ze ma najwiecej dzieci :D ot co,bo reszta nas pod takie kryterium nawet sie nawet jednym wloskiem nie zalapuje hehehe :D no ale za kandydatura Sencilli na moda jak najbardziej jestem :tak:

Ja nie wiem czy ja liczyc tez nie umiem ale ja mam trojke wiec od kogo ma wiecej?

ostatnio niektore zarty sa albo nie namiejscu albo jakies nietaktowne wam wychodza... :dry:ło jezu, Ania... jakas nutke wkurzenia odebralam....:confused: poza tym chcecie Sencille czy tez zartujecie sobie?bo ja chyba przestalam odbierac na waszej radosnej fali...

reklama
Sencilla ja juz dawno uwazam cie za mojego nastepce i pisze meila do ADMINISTRATORA o prawa dla ciebie / i nie dlatego ze jako jedyna masz 3 dzieci :-)- co to wogole jest za kryterium? / Takze wam serdecznie gratuluje tych kilku stron - mam nadzieje ze dalo wam to duuuzo satysfakcji :cool: a przy okazji byla to juz ostatnio taka wymiana zdan... bo przy nastepnej ja podejme bardziej radykalne kroki...:tak:

Dobranoc...
Mogę napisać jedno - BRAWO ANIAHAVEN!!!! To dobra decyzja - i odnosnie blokowania i odnośnie wyboru Sencilli na drugiego moderatora
Ja nie wiem czy ja liczyc tez nie umiem ale ja mam trojke wiec od kogo ma wiecej?
Od pozostałej reszty;-)

Do góry