reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Carinio, dzien dobry.
Uprzejmie apeluje o nieroztrzasanie po raz kolejny tego tematu na forum. W porozumieniu z moderatorem Aniahaven uwazam ten temat za zamkniety.

jesli jeszcze nie dotarlo to apeluje... ten temat jest zamkniety i od dzisiaj jak ja albo Sencilla cos takiego obwiescimu swiatu na forum to za cytowanie poprzednich wypowiedzia albo ciagle drazenie tematu bede blokowac np na dwa dni...:sorry::dry: Trudno jakis porzadek musi byc...

Robale wstaw koniecznie zdjecie w tych koszulkach - musze to zobaczyc!:-DJa maluje wlasnie rekina...:eek: potem wam pokaze a jak narazie to wstawiam wam fotki kielbaski - moj M wczoraj wedzil... SMACZNEGO OBIADKU I MILEJ NIEDZIELI...

Załączniki

• P5200062.jpg
    P5200062.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Hej kochane :)

melduje sie juz od 9 rano w PL :) pogoda piekna, piekne slonce ojej zyc nie umierac:)
wytrzesło nas rowno po tej cholernej betonowce aa i dziewczyny ,nie wiem czy wszystkie wiecie te jada A4 na wrocław, juz stoi bramka i od 1 czerwca jest płatna,ile jeszcze nie wiem :)

aniahaven mnie tez podoba sie pomysł zastepstwa moderatora bo wiadomym jest ze sama nie jestes w stanie tego ogarnac, masz tez swoje obowiazki i nie bedziesz tu sledzila 24 godz na dobe zeby pilnowac porzadku a nie o to chodzi :)

Madziula zazdroszczę CI tej PL, no ale ja już swój 3 tygodniowy wyjazd zaliczyłam, teraz kolej na innych. Za niedługo to PL przyjeżdża do mnie, więc też pozytywnie.

Czekam na fotki psiaczków w koszulkach. Dzisiaj widziałam w gazetce któregoś sklepu, koszulki Oranje dla piesków, żeby też kibicowały.

Witam :-)

Ja dalej szukam lozka i nie umiem znalezc. Moze znacie jakies fajne sklepy z tanimi lozkami? Szukalam na marktplaats ale tez nic ciekawego...

Aniu ja rowniez jestem za tym zeby Sencilla ci pomagala bo ostatnio to myslalam ze zrezygnuje z forum przez te klotnie. :-)

My już po spacerku, piękna się pogoda zrobiła:-D Zauważyłam, że mam zawsze lepszy humor jak Janek ma apetyt i wcina ładnie obiadek, co miało i dzisiaj miejsce:tak:

Teraz zabieram się za robienie dla nas z mężulem obiadku...dzisiaj w planach pstrąg:-D

Może będę bezczelna :-p ale pochwalę się że wcinam kopytka z polewą truskawkową :-p. Mamy takie truskaweczki pychota

iguana rybkę serwujesz, jak ja dawno nie jadłam rybki, hm muszę pomyśleć

reklama
A chwal się, chwal. Przynajmniej masz apetyt.
Ja mam dziś jakiś refluks dzisiaj... Co jakis czas paskudnie mi się odbija i pali mnie....
Zrezygnowalam już dziś z rosołu i nie wiem czy zjem kluski...

Dziewczyny mam pytanie odnośnie CB. Wiem gdzie u nas jest oddział GGD, bo często chodze tam z moimi dziećmi - robili nam tam szczepienia i teraz dzieci chodzą do kontroli wagi/wzrostu. Czy to jest to samo??? Pytam żeby wiedzieć, gdzie ewentualnie pośla mnie z niemowlakiem na szczepienia....

Do góry