reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

teraz poczekamy tylko na reszte towarzystwa:tak:- mam nadzieje ze do jutra wieczorem wszystkie sie tu zjawia:tak: i wypowiedza swoje zdanie na ten temat:tak: - i oczywiscie sama zainteresowana tez musi sie na to zgodzic..:cool2: = zostanie moja zastepczynia = przyszlym moderatorem w razie mojej rezygnacji....

reklama
mysle ze Sencilla nie poczula sie urazona tym zartem, bo raczej sama by to napisala lub dala by do zrozumienia.

ja juz napisalam, jestem za kandydatura Sencilli na moda, ale nie mam tu nic raczej do gadania, to tylko taka moja skromna sugestia :-D

jestem za Sencillą oczywiście- staż na forum też się liczy.
Forum nie jest po to, zeby skakac sobie do gardeł...

teraz to juz nie rozumiem:confused: wg posta wyzej sugerujesz ze Sencilla powinna zostac MODERATOREM tak? bo ja raczej myslalam o niej jako zastepstwie... ale skoro macie inny pomysl czemu nie:cool2:

teraz to juz nie rozumiem:confused: wg posta wyzej sugerujesz ze Sencilla powinna zostac MODERATOREM tak? bo ja raczej myslalam o niej jako zastepstwie... ale skoro macie inny pomysl czemu nie:cool2:
Aniuheven, już ci kiedyś mówiłyśmy, że jesteś niezastąpiona na tym forum. jednak ostatnie dni pokazały, że potrzebujesz pomocy.
My jako pomoc proponowałyśmy powolanie drugiego moderatora, który reagowałby w sytuacjach awaryjnych głównie podczas twojej nieobecności.
Wybór padł na Sencillę i myślę, że wszystkie zgodzą się z tym, że to dobry i trafny wybór.
Jednocześnie nie chcemy, bys ty rezygnowała z funkcji - i tu chyba też wszystkie sie ze mną zgodzą

Dzien dobry...

Iskierka ja zawsze myslalam o tym forum jako o miejscu gdzie mozna z kims pogadac i dowiedziec sie ciekawych-potrzebnych w zyciu na obczyznie informacji... jednak ostatnie dni/miesiace/ pokazaly ze to forum diametralnie sie zmienilo:-:)szok:...tu nie bylo nigdy sytuacji awaryjnych a moderator byl taka sama osoba jak wy a niejakims ustawiajacym wszystkich...
Ktos tam powiedzial "ze przejmujemy sie jakby forum to pol naszego zycia" - dla mnie to forum kiedys bylo calym zyciem:tak::tak::tak: bo nie mialam nikogo obok a ci ludzie mnie wspierali i doradzali... :sorry:i sprawiali ze usmiech pojawial sie nie tylko na mojej twarzy...:-pa teraz ............ lepiej tu czasami nie zagladac:confused:-....niektore osoby traktuja to miejsce niczym targ - przekrzyczec, sprzedac swoje racje, zrobic wrazenie i....pozostawic niesmak po przeczytanym poscie...:eek:
Troche szacunku bo to forum to miejsce publiczne a nie prywatna konferencja kilku osob:dry:..ja rozumiem ze grupa ludzi jaka sie tu spotyka zawsze bedzie pokazywala roznice spoleczne czy intelektualne ale NIGDY sie o te statusy nie klocicie... ktos stawia pytanie:happy2: potrzebujac pomocy i od razu jest "JA CI POWIEM BO JESTEM NAJMADRZEJSZA :szok: i nikogo juz sluchaj bo one sa niedoinformowane"... zawsze bylo tak ze kazdy mial wyrazic swoje zdanie i napisac co wie bo prywatne snucie sowich "ja tak mialam i inaczej byc nie moze" mozna przedstwiac w kancelarii adwokackiej...:sorry2:
Milego dnia...

reklama
Bry, u nas w nocy taka burza przeszła, waliło że myślałam ze coś się wali na dworze. My już po śniadanku, obolała jakich mało jestem.
Iskierka piękny masz avatar od razu zauważyłam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry