reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Czesc dziewczyny. Jejku mysle, ze mi nogi nie powiem gdzie wleza :D wylazilismy sie przez pare godzin, kawusia do termosu, szarlotka do pojemniczka i spacerkiem nad morze. Zrobilam dobre pare km , ile dokladnie nie wiem, ale padam i taki efekt koncowy jest swietny :-)

Wkleje wam pare fotek z naszej Zeelandii ;)

2012-05-20 14.16.24.jpg2012-05-20 14.40.14.jpg2012-05-20 15.21.47.jpg2012-05-20 16.05.26.jpg

zaluje , ze nie wzielam ktoregos z aparatow z duzym zoomem bo pelno gasek i kaczuszek i innych ptaszkow ma teraz male, to biale w srodku co widzicie na 2 zdjeciu to mewy.. maja swoja wysepke :)

Teraz juz mi zostal tylko skype do zaliczenia , obiado-kolacje robi M i relaks...

Madziu ciesze sie, ze szczesliwie dojechalas !! Baw sie dobrze i zagladaj do nas jesli bedziesz miec chwile. Powodzenia w szukaniu sukienki!!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny. Jejku mysle, ze mi nogi nie powiem gdzie wleza :D wylazilismy sie przez pare godzin, kawusia do termosu, szarlotka do pojemniczka i spacerkiem nad morze. Zrobilam dobre pare km , ile dokladnie nie wiem, ale padam i taki efekt koncowy jest swietny :-)

Wkleje wam pare fotek z naszej Zeelandii ;)

Zobacz załącznik 466550Zobacz załącznik 466552Zobacz załącznik 466553Zobacz załącznik 466554

zaluje , ze nie wzielam ktoregos z aparatow z duzym zoomem bo pelno gasek i kaczuszek i innych ptaszkow ma teraz male, to biale w srodku co widzicie na 2 zdjeciu to mewy.. maja swoja wysepke :)

Teraz juz mi zostal tylko skype do zaliczenia , obiado-kolacje robi M i relaks...

Madziu ciesze sie, ze szczesliwie dojechalas !! Baw sie dobrze i zagladaj do nas jesli bedziesz miec chwile. Powodzenia w szukaniu sukienki!!

Ayni mieszkasz w super okolicy :tak:. Tylko... uważaj proszę na te długie spacery, żebyś potem nie cierpiała. Ja jak za długo chodziłam, to mnie skurcze łapały i potem dziecko szalało, jak stado mrówek.

Astrid, dziekuje za troske, to mile z Twojej strony. Oczywiscie ja bym nie dala ujsc caly czas bez postojow, po drodze sa laweczki wiec wyciagalismy termosik i mielismy takie stacje :D na odpoczynek. Moze jak Majeczka troszke podrosnie i bedzie miala kolege Adasia to w nastepne lato zapraszam za sezon do mnie , z Rotterdamu to ok godzinki pociagiem :)

i jestem w koncu ...rekina namalowalam:-D / fotki na dole/ i inne rybki tez...
Spacer po lesie z mezusiem i dzieciaczkami zaliczony, lody po drodze;-) - obiad 2-daniowy rowniez - nawet koktail truskawkowy mi sie zmiescil hihi...
Madziula milego wypoczynku - i pieknej pogody...;-)
Robale uwielbiam wszelkiego rodzaju obiady z truskawkami:tak:mniam...
Ayni fajnie wam tak po plazy smigac... i foteczki boskie...:-)

Lece dzieciaki do wanny wrzucic, do potem...

Załączniki

• P5210032.jpg
    P5210032.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 39
  • P5210035.jpg
    P5210035.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 51
  • P5210036.jpg
    P5210036.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 55
Ayni widzisz jak Astrid dba o Ciebie :-)

Ayni ale super tam macie

Aniuhaven o żesz Ty zgapiłaś z truskawkami ode mnie, nie ładnie tak mnie podglądać :p. żartuję oczywiście. Zdolna babka jesteś takie dzieła super, rekin najlepszy

Ja zamówiłam bluzę dla Pedra z napisem "mały terrorysta". hehe, niestety dopiero w czerce mi ją przywiozą bo za paczkę chcieli 100 zł :szok:, to wolę poczekać aż kuzyn będzie jechać to mi weźmie.

Ayni, już obadałam na google maps, gdzie jest Twoja miejscowość :cool2:. Z miłą chęcią kiedyś Cię odwiedzimy. mamy samochód, także nie ma problemu z dojazdem.
Ania - Ty to masz talent, super Ci te rybki wyszły:-).

Właśnie wróciłam ze spaceru po parku koło zoo. Ale tam ludzi... wszyscy grillują, dzieci biegają i psy się tarzają w trawie. Do tego maaasa stokrotek, ekstra. No i jakieś dziewuszki grały na bębnach i jedna miała wuwuzelę. Fajny klimat.

Dziewczyny mam pytanie odnośnieCB. Wiem gdzie u nas jest oddział GGD, bo często chodze tam z moimi dziećmi - robili nam tam szczepienia i teraz dzieci chodzą do kontroli wagi/wzrostu. Czy to jest to samo??? Pytam żeby wiedzieć, gdzie ewentualnie pośla mnie z niemowlakiem na szczepienia....

Iskierka, GGD i CB to to samo, z tego co się przynajmniej orientuję:tak: Chyba w tym moim CB opiekują się dziećmi w przedziale 0-4 lata...ale nie jestem pewna czy starszymi. Nigdy starszych nie widziałam, ale możliwe że też. Natomiast GGD i CB to ta sama placówka.

Ayni, śliczne zdjęcia owieczek. Jak ja lubię te stworzonka:-D

reklama
Iskierka, GGD i CB to to samo, z tego co się przynajmniej orientuję:tak: Chyba w tym moim CB opiekują się dziećmi w przedziale 0-4 lata...ale nie jestem pewna czy starszymi. Nigdy starszych nie widziałam, ale możliwe że też. Natomiast GGD i CB to ta sama placówka.
To dobrze, bo jest szansa, że będę miała stosunkowo blisko
Aniahaven, ależ ty masz zdolności....

ja w ostateczności zjadlam 1 kluskę z odrobiną sosu i malutkie podudzie z kurczaka.
W dodatku jest mi wszedzie zbyt gorąco - zarowno w domu jak i na dworze....

Do góry