reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

No my dopero wrocilismy z grilla, znowu jakies tam ze dwa skurcze mialam i to wszystko, ja mysle ze jednak do wtorku nie wyjda, a we wtorek pewnie ustalimy date wywolywania - a informowac bede na biezaco z telefonu
Teraz juz sie klade bo mlode szaleja az mnie pecherz boli, dobranoc

reklama
Dzień dobry, ja od godziny 2 nie śpię :wściekła/y:. Znajomi z którymi mieszkami urządzili sobie noc pogaduszek, tak się śmieją że spać nie dają :wściekła/y:. A jak poprosiłam aby ciszej byli to usłyszałam " jutro jest niedziela wyśpisz się ". Jak ja się wkurzyłam :angry:. Od rana dam im popalić skoro oni się wkurzają jak śpią a ktoś się zgłośno w dzień zachowuje to ja im dam :angry:. No miłego dnia życzę.

Ann, ja nie mialam zadnych skurczy. wody odeszly mi na zakupach (kupowalam prezent na gwiazdke dla meza) i 24 h pozniej male byly na swiecie. trzymaj sie cieplo i mozesz byc z siebie dumna, to juz prawie koncowka.

Dzien Dobry kochane

Widze,ze weekend pelen atrakci.

Ann ja miewam skurcze od tygodnia,ale nie wydaje mi sie zeby bylo to oznaka rychlego porodu.Po wczorajszej wycieczce myslalam,ze nasza Mala moze sie pospieszy,ale nie.Wyjechalismy z domu o 10 a wrocilismy o 18, myslalam,ze juz nie wyrobie.Najpierw zwiedzilismy Madurodam,potem bylismy na plazy w Scheveningen,a w drodze powrotnej zajechalismy jeszcze do Amsterdamu poogladac gwiazdy w Muzeum Madame Tussauds.Jesli ta moc atrakcji, pokonanych kilometrow i schodow nie sklonila naszej dziewuszki do wczesniejszego pojawienia sie na ym swiecie to chyba nic jej nie pogoni.Wogole to wszedzie taki tlok, ze szok :szok::szok::szok: widac wszyscy spedzali ten weekend bardzo aktywnie:tak:
A ja na dzisiaj mam zaplanowany dzien LENISTWA.mysle,ze po wczorjaszych atrakcjach mi sie nalezy.

Dziewczyny zycze wam spokojnej niedzieli

Dzień dobry!!!!
w PL zapowiada się super pogoda więc może się dziś gdzieś wyskoczy na basen jak mąż dotrze :tak::tak:chociaż wczoraj pisał wieczorem że jedzie busem pierwszy i ostatni raz woli swoim autkiem :-D:-D:-Da ciekawe na którą będzie :tak::tak:
miłej niedzieli:tak::tak:

Witajcie dziewczyny ruch jak w ulu.
Magda zeby obejzec darmowa telewizje sciagnij taki program Strona główna - ipla zainastaluj go na kompie i ogladaj, co prawda niektore programy i nie zawsze na bierzaco, ale jest ok. Milej niedzieli dziewuszki, jak mi tak naopowadalyscie o tych wczorajszych wypadach to mi tez sie dzis zachcialo. Moze wrzuccie jakies ciekawe adresy na forum, gdzie mozna pojechac bo ode mnei wszedzie daleko i zawsze musze planowac..:-)

anna117 dzieki, zaraz sprawdze.

male spia, a ja szykuje sie na silownie. po poludniu mamy grilla u znajomych, ktorzy zawsze szykuja fure jedzenia, wiec dzisiaj bede tylko na wodzie.

reklama
dzień dobry,
ja powoli wracam do świata normalnych.
Co ja się namęczyłam od piątku.
W pracy się zaczęło a wczoraj to już myślałam że do spzitala pojadę. Gorączkę miałam 40 stopniową, dreszcze, za cały dzień zjadłam bułeczkę, 2 razy ugryzłam kromkę chleba i na wieczór zjadłam miseczkę płatków z mlekiem.
Tabletki nie pomagały, nogi miałam jak z waty, do tego w domu sama byłam i ledwo co zajmowałam się małą - na szczęścia mała chyba ma czuja i bardzo grzeczna była wczoraj, leżeła prawie cały dzień w łózeczku i się bawiła albo spała, na rękach miałam ją tyle, co ją karmiłam i do przewijania niosłam.
O 17 już nie miałam siły i dzwoniłam po pomoc, bo już naprawdę nie dawałam rady.
O 20:30 już spałam i zbudziłam się dziś o 7:40 :-)

A Claudii przebiła się dolna prawa 3 :szok:

Anna117 butelki o których piszesz są do kupienia w etosie. Kupiłam ją jak przechodziłam z piersi na butelkę, bo nasza mała była bardzo uparta i za żadne skarby nie chciała pić z butli. i tommee tippie niby pomaga w przejściu z piersi na karmienia butlą, bo odzwierciedla kształt piersi, ale u nas nie poskutkowało :no: Używamy cały czas Aventu

Do góry