nie ma za co :-);-)Dzieki Ann:-)
reklama
anna117
Fanka BB :)
U mnie dopiero skonczone porzadki, na obiad byl kapusniak i nawet nic nie upieklam..a wy co porabiacie?
Oswiadczam uroczyscie ze torba do szpitala zapakowana
Pod wieczor i w nocy mialam dwa wielkie skurcze - jesli to byly skurcze - wiec mam nadzieje ze teraz sie cos ruszy wreszcie
Teraz juz powoli zbieramy sie na grilla, milego popoludnia i wieczorka dla wszystkich - oczywiscie weekend wiec pustki u nas...
Pod wieczor i w nocy mialam dwa wielkie skurcze - jesli to byly skurcze - wiec mam nadzieje ze teraz sie cos ruszy wreszcie
Teraz juz powoli zbieramy sie na grilla, milego popoludnia i wieczorka dla wszystkich - oczywiscie weekend wiec pustki u nas...
Robale
trzymamy kciuki na wszelki wypadek za poród. a Póki co to miłego grlilowania
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ann jak dasz rade to napisz do nas przed wyjscie m do szpitala
My przed godz wrocilismy do domu ,okapalismy Michasia i juz smacznie spiMy ogladamy festiwal w Sopocie i pijemy winko:-)
My przed godz wrocilismy do domu ,okapalismy Michasia i juz smacznie spiMy ogladamy festiwal w Sopocie i pijemy winko:-)
toola
Ann trzymamy kciuki!
Ja dzis rano z corka na basen (pierwsze bylysmy), potem smaczny obiadek (made by M) i na miasto, na srodku miasta wysypali tone piachu i jest siatkowka plazowa i mega piaskownica dla dzieci wiec Krysia szalala tam do 18.00, zasnela przy bajce
od obiadu byli u nas goscie, swierzo upieczeni malzonkowie, super para!! pogadalismy obejrzelismy Leiden i zdiecia ze slubu/ wesela
ja sie nie moge doczekac pierwszej wizyty u poloznej to juz za 2 tygodnie a tak sie stresuje czy wszystko w porzadku
Ja dzis rano z corka na basen (pierwsze bylysmy), potem smaczny obiadek (made by M) i na miasto, na srodku miasta wysypali tone piachu i jest siatkowka plazowa i mega piaskownica dla dzieci wiec Krysia szalala tam do 18.00, zasnela przy bajce
od obiadu byli u nas goscie, swierzo upieczeni malzonkowie, super para!! pogadalismy obejrzelismy Leiden i zdiecia ze slubu/ wesela
ja sie nie moge doczekac pierwszej wizyty u poloznej to juz za 2 tygodnie a tak sie stresuje czy wszystko w porzadku
magda_1976
Aktywna w BB
karola82_82 w jaki sposob ogladacie polska tv? cos bym sobie obejrzalka od czasu do czasu.
My dzisiaj pojechalismy na basen, male coraz bardziej lubia sie pluskac, a potem zrobilismy sobie wycieczke do Haarlem. badzo mile miasto. niestety nie moglismy dostac sie do domu, bo zamkneli wszystkie drogi w centrum rotterdamu z powodu dance parade. jezdzilismy w kolko macieja, az w koncu wysiadlam z samochodu i wzielam male do wozka i na piechote, bo byl czas karmienia. moj w koncu dojechal, jak male byly najedzone i nagadaly sie z dziadkami przez skype.
pozdrowienia dla wszystkich
My dzisiaj pojechalismy na basen, male coraz bardziej lubia sie pluskac, a potem zrobilismy sobie wycieczke do Haarlem. badzo mile miasto. niestety nie moglismy dostac sie do domu, bo zamkneli wszystkie drogi w centrum rotterdamu z powodu dance parade. jezdzilismy w kolko macieja, az w koncu wysiadlam z samochodu i wzielam male do wozka i na piechote, bo byl czas karmienia. moj w koncu dojechal, jak male byly najedzone i nagadaly sie z dziadkami przez skype.
pozdrowienia dla wszystkich
karola82_82
mama slicznego Michałka
Tola u nas na centrum sa rzezby z piaskuWierze ,ze sie doczekac nie mozesz , ja tez tak mialam.Na pewno wszystko jest dobrze
Magda my mamy polsat cyfrowy ,ale ktoras dziewczyna pisala ze na necie jest jakas poska tv za free
Ann co tam ,sa jakies postepy ?
dobrej i spokojnej nocki
Magda my mamy polsat cyfrowy ,ale ktoras dziewczyna pisala ze na necie jest jakas poska tv za free
Ann co tam ,sa jakies postepy ?
dobrej i spokojnej nocki
bira
Listopadowe mamy'07
Ann udanego grila, a jeszcze mam pytanko czy ktoras z was kupowala butelki firmy tomme tippe? a moze wiecie gdzie je tu mozna dostac?
Ja mam te butelki i są super. sporo moich znajomych ich używa. Widziałam je w niektórych etosach :-)
Bira widzisz u mnie to jest problem bo ja nie mam holenderskiego ubezpieczenia
więc musiałabym chodzić prywatnie a nawet nie wiem czy tam przyjmuje ginekolog prywatnie w PL to normalka ale w NL jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to jest wszystko inaczej
To faktycznie komplikuje trochę, ale na pewno jakoś się z ginem dogadasz. Ciężko samemu wysiedzieć.
Bira wiem ,ze kedys w sierpniu maja byc,w tamtym roku prawie wyjezdzalismy do pl to nas zegnali pieknymi fajerwerkami
Karola, to mieliście królewskie pożegnanie :-)
karola82_82 w jaki sposob ogladacie polska tv? cos bym sobie obejrzalka od czasu do czasu.
Ja wprawdzie nie Karola, ale my mamy polsat cyfrowy i mamy każdy kanał polski:-)
A u nas całkiem fajny dzień. Najpierw poszłyśmy na spacer z psiakami, później ządowałyśmy z młodą w parku, gdzie zaliczyłyśmy ogródek ze zwierzątkami, później plac zabaw, młoda się wyszalała, więc spokojnie mogłyśmy iść na zakupy;-) A wieczorkiem pojechaliśmy na spacer na Duindorp:-) Oby jutro pogoda dopisała, bo zaplanowałam jechać poplażować trochę:-)
reklama
beauty
Zadomowiona(y)
My dzisiaj też się motalismy w Rotterdamie, a wybraliśmy się do "tropicany" i było suuuper Mały pod koniec przełamał się i "sam" zaczął pływać ( tzn pozwolil się położyć na wodzie ;-) )
Karola, komunię będę robić tutaj, już mi się słabo robi jak pomyśle że co drugą sobotę do Rotterdamu bedziemy ganiac, a tu jeszcze polska szkoła
Udanej niedzieli dziewczyny :-)
Karola, komunię będę robić tutaj, już mi się słabo robi jak pomyśle że co drugą sobotę do Rotterdamu bedziemy ganiac, a tu jeszcze polska szkoła
Udanej niedzieli dziewczyny :-)