reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień dobry
Agasta jak się czujesz?
Ja upiekłam dziś ciasto drożdżowe z truskawkami :-D. Pyszne wyszło. Nie wiem co się dzieje ale wstając rano nie mogłam chodzić takie mam zawroty głowy :-(. Od paru dni dokuczają na nowo do tego ból głowy :confused:. Może za dużo myślę :-D. Miłego dnia Wam życzę

reklama
Karolka ja bez zmian mdłości i jeszcze raz mdłości wieczorem jest trochę lepiej ale rano :szok::szok:w tamtej ciąży też miałam ale jakoś w 3 miesiącu chyba dopiero a teraz to dopiero początek:baffled:wogóle zupełnie inaczej przed tem wogóle nic nie mogłam jeść oprócz jabłek a na slodycze to już wogólee nie mogłam patrzeć a teraz słodycze zajadam pocieszam się ze to może będzie dziewczynka:tak::tak::tak:bardzo bym chciała powiedziałam wczoraj mojemu A że jak coś pochrzanił i będzie drugi chłopak to nie wiem co mu zrobię:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bira widzisz u mnie to jest problem bo ja nie mam holenderskiego ubezpieczenia
więc musiałabym chodzić prywatnie a nawet nie wiem czy tam przyjmuje ginekolog prywatnie w PL to normalka ale w NL jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to jest wszystko inaczej:tak::tak::tak:

Mój synuś tak wcześnie wstal a teraz już spi wczoraj pospal do 15 :tak::tak::tak::tak:ja mam trochę luzu ale musze dom posprzątać jutro mąż wraca:tak::tak:

a teraz idę robić ciasto ze sliwkami:tak::tak:

Agnes kiedys czytalam ,ze imbir pomaga lub szklanke wody wypic jak tylko sie oczy otworzy:tak::tak:Nie wiem czy skutkuje ,bo na szczescie nie mialam takiego problemu:blink:
Agasta wlasnie jak sie czujecie?
Robale mie mysl tyle,ciasto truskawkowe mniam:happy2:
Ania pewnie juz dotarla do pl

A co słychać u : ANN czyżby dziewczynki się zdecydowały na wyjście :-) AGASTY, PAUKI I ANETTY, MAMY MIKOŁAJA dawno ich nie widziałam na forum. Jak o kimś zapomniałam to z góry przepraszam:tak:.

A co słychać u : ANN czyżby dziewczynki się zdecydowały na wyjście
Nie dziewczynki sa uparciuszki, w prawdzie chyba sie cos rusza bo wieczorem i w nocy mialam skorcze ale to byly jak jeden na godz a teraz poki co spokoj i mlode jeszcze spia, pozatym u nas bez zmian nadal walczymy z remontem a to jak studnia bez dna...
u Agasty nie najlepiej, ma goraczke i zle sie czuje, jak nie przejdzie to jedzie do szpitala...

Wogole to dzien doberek :-)
My dzisiaj wybieramy sie na chyba ostatniego grilla do znajomych - jesli dam rade.
To milego weekendu zycze wszystkim :-)

Ann ty to normalnie wszytsko wiesz...dzieki a czemu ich nie kupilas? a moze wiesz czy dostne je tylko przez sklep internetowy, czy tez w sklepie normalnie?

W koncu nie wiem czemu ich nie kupilam :baffled: mam butelki z Aventu...
A co do sklepow to napewno nie tylko online je kupisz, ale niestety nie powiem ci w jakim sklepie bo ja juz bardzo dawno nie lazilam po sklepach i ne wiem co i gdzie - ale mozesz napewno zerknac po drogeriach typu Kruidvat, etos czy da, a jak nie to moze w Prenatalu maja

reklama
Do góry