reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry
Agasta jak się czujesz?
Ja upiekłam dziś ciasto drożdżowe z truskawkami :-D. Pyszne wyszło. Nie wiem co się dzieje ale wstając rano nie mogłam chodzić takie mam zawroty głowy :-(. Od paru dni dokuczają na nowo do tego ból głowy :confused:. Może za dużo myślę :-D. Miłego dnia Wam życzę

reklama
Karolka ja bez zmian mdłości i jeszcze raz mdłości wieczorem jest trochę lepiej ale rano :szok::szok:w tamtej ciąży też miałam ale jakoś w 3 miesiącu chyba dopiero a teraz to dopiero początek:baffled:wogóle zupełnie inaczej przed tem wogóle nic nie mogłam jeść oprócz jabłek a na slodycze to już wogólee nie mogłam patrzeć a teraz słodycze zajadam pocieszam się ze to może będzie dziewczynka:tak::tak::tak:bardzo bym chciała powiedziałam wczoraj mojemu A że jak coś pochrzanił i będzie drugi chłopak to nie wiem co mu zrobię:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bira widzisz u mnie to jest problem bo ja nie mam holenderskiego ubezpieczenia
więc musiałabym chodzić prywatnie a nawet nie wiem czy tam przyjmuje ginekolog prywatnie w PL to normalka ale w NL jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to jest wszystko inaczej:tak::tak::tak:

Mój synuś tak wcześnie wstal a teraz już spi wczoraj pospal do 15 :tak::tak::tak::tak:ja mam trochę luzu ale musze dom posprzątać jutro mąż wraca:tak::tak:

a teraz idę robić ciasto ze sliwkami:tak::tak:

Agnes kiedys czytalam ,ze imbir pomaga lub szklanke wody wypic jak tylko sie oczy otworzy:tak::tak:Nie wiem czy skutkuje ,bo na szczescie nie mialam takiego problemu:blink:
Agasta wlasnie jak sie czujecie?
Robale mie mysl tyle,ciasto truskawkowe mniam:happy2:
Ania pewnie juz dotarla do pl

A co słychać u : ANN czyżby dziewczynki się zdecydowały na wyjście :-) AGASTY, PAUKI I ANETTY, MAMY MIKOŁAJA dawno ich nie widziałam na forum. Jak o kimś zapomniałam to z góry przepraszam:tak:.

A co słychać u : ANN czyżby dziewczynki się zdecydowały na wyjście
Nie dziewczynki sa uparciuszki, w prawdzie chyba sie cos rusza bo wieczorem i w nocy mialam skorcze ale to byly jak jeden na godz a teraz poki co spokoj i mlode jeszcze spia, pozatym u nas bez zmian nadal walczymy z remontem a to jak studnia bez dna...
u Agasty nie najlepiej, ma goraczke i zle sie czuje, jak nie przejdzie to jedzie do szpitala...

Wogole to dzien doberek :-)
My dzisiaj wybieramy sie na chyba ostatniego grilla do znajomych - jesli dam rade.
To milego weekendu zycze wszystkim :-)

Ann ty to normalnie wszytsko wiesz...dzieki a czemu ich nie kupilas? a moze wiesz czy dostne je tylko przez sklep internetowy, czy tez w sklepie normalnie?

W koncu nie wiem czemu ich nie kupilam :baffled: mam butelki z Aventu...
A co do sklepow to napewno nie tylko online je kupisz, ale niestety nie powiem ci w jakim sklepie bo ja juz bardzo dawno nie lazilam po sklepach i ne wiem co i gdzie - ale mozesz napewno zerknac po drogeriach typu Kruidvat, etos czy da, a jak nie to moze w Prenatalu maja

reklama
Do góry