reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aga, ten torecan jest chyba na receptę, ale to nawet w pomocy doraźniej Ci przepiszą. Ale spróbuj to na pałę kupić i już. Może sprzedadzą. A ja chodziłam często, bo raz w tyg. co dwa tyg. bo miałam zagrożoną ciążę, ale norma to co ok. 3, 4 tyg. Agnieszka, a może początek ciąży sobie poprowadź w Nl, i ew. co dwa mies. jechac do Polski, a później zostać od jakiegoś 6 miesiaca... ja tak planuję zrobić:-)

reklama
Bira w w ktorej czesci Hagi mieszkasz jesli mozna wiedziec?Jamieszkam w Duindorp:tak:
A na Schveningen sa fajerwerki ,bo slysze jak szczelaja i cosik widze:tak::tak:

Karola, w zeszłym tygodniu jak byliśmy w Sheveningen na kręglach tez strzelały fajerwerki:-) Za dwa tyg. w weekend ma byc pokaz fajerwerków przez trzy dni:-)
A mieszkam na Soestdijksekade niedaleko Zuiderparku:-)

Cześć dziewczyny, u nas wsio ok.

Karola, miło że mnie witasz w Nl , ale chyba chodzilo Ci o Twiggles :-)

Magda, ja byłam niedawno na mszy w Hadze i akurat był chrzest, podobalo mi sie bo ksiadz mówił też do rodziny dziecka po holendersku, poza tym było tak samo jak w PL.

Heh... wy tu o chrzcinach rozprawiacie, a mnie w maju komunia czeka:happy2:

Agnes, Toola - gratulacje ;-)

Witam też nowe mamuśki :tak:

Wszystkim wyjeżdzającym udanego wypoczynku życzę :-)

Dzien Dobry kobietki,rozpiszlyscie sie ze szok.Same urlopy i leniuchowanie na plazy.Tez bym tak chciala,niestety jak dla mnie za goraco.Dzisiaj ma byc podobno nieco chlodniej.Mi pasuje bo Siostra zapewnia nam na dzisiaj rozrywke i jedziemy do Madurodam.Mam nadzieje,ze nie popsuje wszystkim wyjazdu i nie wysiade w polowie zwiedzania bo coraz mi ciezej ,zwlaszcza w upale.

Ann nie szalej tak z tym zelazkiem :-)

Milego dnia zycze wszystkim papa

reklama
Witam weekendowo
Beauty tak chodzilo mi o Tweegless:tak::tak::-)Gdzie planujesz komunie?
Czarna z madurodamu masz zut beetem do mnie:tak:
Bira wiem ,ze kedys w sierpniu maja byc,w tamtym roku prawie wyjezdzalismy do pl to nas zegnali pieknymi fajerwerkami:tak::tak::-D
Agnes jak sie czujesz dzis?Ranny ptaszek z twojego dzieciaczka:tak:
My dzis po tych 3 pobutkach do 22 godz przespalismy cala noc:tak:Nie pamietam kiedy tak bylo Z lozka zwlelkismy sie o 9;30:cool2:
U nas tez chlodniej ,ale slonko wychodzi:tak:

Do góry