reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aga, ten torecan jest chyba na receptę, ale to nawet w pomocy doraźniej Ci przepiszą. Ale spróbuj to na pałę kupić i już. Może sprzedadzą. A ja chodziłam często, bo raz w tyg. co dwa tyg. bo miałam zagrożoną ciążę, ale norma to co ok. 3, 4 tyg. Agnieszka, a może początek ciąży sobie poprowadź w Nl, i ew. co dwa mies. jechac do Polski, a później zostać od jakiegoś 6 miesiaca... ja tak planuję zrobić:-)

reklama
Bira w w ktorej czesci Hagi mieszkasz jesli mozna wiedziec?Jamieszkam w Duindorp:tak:
A na Schveningen sa fajerwerki ,bo slysze jak szczelaja i cosik widze:tak::tak:

Karola, w zeszłym tygodniu jak byliśmy w Sheveningen na kręglach tez strzelały fajerwerki:-) Za dwa tyg. w weekend ma byc pokaz fajerwerków przez trzy dni:-)
A mieszkam na Soestdijksekade niedaleko Zuiderparku:-)

Cześć dziewczyny, u nas wsio ok.

Karola, miło że mnie witasz w Nl , ale chyba chodzilo Ci o Twiggles :-)

Magda, ja byłam niedawno na mszy w Hadze i akurat był chrzest, podobalo mi sie bo ksiadz mówił też do rodziny dziecka po holendersku, poza tym było tak samo jak w PL.

Heh... wy tu o chrzcinach rozprawiacie, a mnie w maju komunia czeka:happy2:

Agnes, Toola - gratulacje ;-)

Witam też nowe mamuśki :tak:

Wszystkim wyjeżdzającym udanego wypoczynku życzę :-)

Dzien Dobry kobietki,rozpiszlyscie sie ze szok.Same urlopy i leniuchowanie na plazy.Tez bym tak chciala,niestety jak dla mnie za goraco.Dzisiaj ma byc podobno nieco chlodniej.Mi pasuje bo Siostra zapewnia nam na dzisiaj rozrywke i jedziemy do Madurodam.Mam nadzieje,ze nie popsuje wszystkim wyjazdu i nie wysiade w polowie zwiedzania bo coraz mi ciezej ,zwlaszcza w upale.

Ann nie szalej tak z tym zelazkiem :-)

Milego dnia zycze wszystkim papa

reklama
Witam weekendowo
Beauty tak chodzilo mi o Tweegless:tak::tak::-)Gdzie planujesz komunie?
Czarna z madurodamu masz zut beetem do mnie:tak:
Bira wiem ,ze kedys w sierpniu maja byc,w tamtym roku prawie wyjezdzalismy do pl to nas zegnali pieknymi fajerwerkami:tak::tak::-D
Agnes jak sie czujesz dzis?Ranny ptaszek z twojego dzieciaczka:tak:
My dzis po tych 3 pobutkach do 22 godz przespalismy cala noc:tak:Nie pamietam kiedy tak bylo Z lozka zwlelkismy sie o 9;30:cool2:
U nas tez chlodniej ,ale slonko wychodzi:tak:

Do góry