reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
MOnia jaki post na otw. :-D gratki. :-D

dzisiaj my w plenerze. :tak: choć nie wiem jak długo bo zbiera sie na deszcz.

My siedzimy w domu.Wiatr mało głowy nie urwie i grzmi.Burza zaraz się zacznie. Tomek śpi więc pewnie się obudzi:wściekła/y:.
Pościk walnelam,ze aż mnie ręka do dzis boli:-D.
Dobra spadam umyć podłogę bo przy tym maym diable sie nie da

aż zajrzałam na otw no Monika BRAWO jesteś nie zastąpiona
u Nas kryzys siusiakowy zażegnany jupiiiiii choć jeszcze wczoraj się bronił przed sikaniem,ale w gruncie rzeczy jestem zadowolona że się zdecydowałam

a ja się nie zdecyduje:no:. Opowiadałam M jak wyglądal zabieg Fifiego to sie za glowe złapał:szok:.Fisiowi nic nie jest a jakby tak mu popękała skóra to by dzieciakowi krzywdę zrobili na cale życie. Wstrzymam sie i pójde jak już będzie konieczne t.z.n jak będzie chciał się kochać z dziewczyną:-D

reklama
ha ha ha
ale przecież chirurg wie co robi i chyba by nie dopuścił do stanu popękanie,no nieważne w każdym razie jest dobrze

Do góry