reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

jestem,jestem
też byliśmy wczoraj na festynie u Nas było nawet fajnie
a dzisiaj u chirurga ufffff już za nami
więcej szczegółów podam potem bo Filip popłakuje

reklama
sam zabieg jak to w ogóle można tak nazwać poszedł szybko
Filip nawet nie zapłakał tylko miał łzy w oczach
więc sądzę że go raczej nie bolał

natomiast od tamtej pory jak tylko gdzieś się lekko dotknie to jest płacz z bólu
nosi luźne majteczki ale i tak co chwila zapomina sie

ale najgorsze jest sikanie od 13 raz się wysikał po wszystkim a to dlatego że nie wiedział że to boli od tamtej pory robi po kropelce i płacze
założyłam mu pampresa teraz na noc,ale i tak sądzę że nie będzie lekko

a sam zabieg wyglądał tak że nałożyli mu ten krem i czekaliśmy 45 min po nim tylko wziął siurka w palce i chyba musiał mocno naciągnąć aż się rozkleił bez jakiegokolwiek narzędzia

teraz każe codziennie naciągać w kąpieli co sobie dzisiaj darowaliśmy,ale jak zaglądłam to ładnie schodzi

była przed nami dziewczyna co już była z tym 2 raz za pierwszym wszystko się nie odkleiło
na kontrolę kazał nam przynieść też ten krem jak by trzeba było porawić i od cały opis

reklama
Do góry